Польська таможна

Вільне спілкування
Відповісти
tarik
Поважний користувач
Дякував (ла): 37 разів
Подякували: 63 рази
Контактна інформація:

Польська таможна

Повідомлення tarik » 05 грудня 2012, 23:00

Треба подзвонити на польську таможню, в місто Хрубешув. Мені казали що поляки говорять тільки польською і англійською...На жаль польської не знаю, а англійська моя не розмовного рівня, на жаль :( Може хтось знає, вони ж на таможні мусять знати мову країни з якої межують, чи хоча б російську. Хто що знає з цього приводу?

=Генератор Зла=
Забанен навсегда

Re: Польська таможна

Повідомлення =Генератор Зла= » 06 грудня 2012, 01:18

Тільки польська,незнають вони тієї мови що межують,а нашої мови їм вибачте 3 рази нафік і непотрібно знати !

Sawac
Активіст
Подякували: 1 раз

Повідомлення Sawac » 06 грудня 2012, 01:21

tarik писав:Треба подзвонити на польську таможню, в місто Хрубешув. Мені казали що поляки говорять тільки польською і англійською...На жаль польської не знаю, а англійська моя не розмовного рівня, на жаль :( Може хтось знає, вони ж на таможні мусять знати мову країни з якої межують, чи хоча б російську. Хто що знає з цього приводу?
то може написати їм листа на е-мейл, а відповідь через перекладач перекласти. тут є реквізити http://www.bialapodlaska.uc.gov.pl/?obiekt=556&m=5
Саша 097 683 82 два 2
Допомога в організації ведення бухобліку для ПП

AngryBeaver
Зацікавлений

Повідомлення AngryBeaver » 06 грудня 2012, 09:49

tarik писав:Треба подзвонити на польську таможню, в місто Хрубешув. Мені казали що поляки говорять тільки польською і англійською...На жаль польської не знаю, а англійська моя не розмовного рівня, на жаль :( Може хтось знає, вони ж на таможні мусять знати мову країни з якої межують, чи хоча б російську. Хто що знає з цього приводу?
Они знают украинский. Другое дело, что НЕ ХОТЯТ разговаривать по-украински принципиально. Если вы, позвонив, скажете по-польски хотя бы пару фраз , мол, не разговариваю, но очень нужно, не могли бы вы по-украински и т.д., думаю общий язык найдете.
DOLCE FARNIENTE

=Генератор Зла=
Забанен навсегда

Повідомлення =Генератор Зла= » 06 грудня 2012, 20:01

;)
AngryBeaver писав:
Они знают украинский. Другое дело, что НЕ ХОТЯТ разговаривать по-украински принципиально. Если вы, позвонив, скажете по-польски хотя бы пару фраз , мол, не разговариваю, но очень нужно, не могли бы вы по-украински и т.д., думаю общий язык найдете.

Поляки по російськи розмовляють ,не всі але більшість ,якщо добре підійти то може і заговорять :oops:

Відповісти

Повернутись до “Балачки”