Польська таможна
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
Польська таможна
Треба подзвонити на польську таможню, в місто Хрубешув. Мені казали що поляки говорять тільки польською і англійською...На жаль польської не знаю, а англійська моя не розмовного рівня, на жаль :( Може хтось знає, вони ж на таможні мусять знати мову країни з якої межують, чи хоча б російську. Хто що знає з цього приводу?
- =Генератор Зла=
- Забанен навсегда
Re: Польська таможна
Тільки польська,незнають вони тієї мови що межують,а нашої мови їм вибачте 3 рази нафік і непотрібно знати !
- Sawac
- Активіст
- Подякували: 1 раз
то може написати їм листа на е-мейл, а відповідь через перекладач перекласти. тут є реквізити http://www.bialapodlaska.uc.gov.pl/?obiekt=556&m=5tarik писав:Треба подзвонити на польську таможню, в місто Хрубешув. Мені казали що поляки говорять тільки польською і англійською...На жаль польської не знаю, а англійська моя не розмовного рівня, на жаль :( Може хтось знає, вони ж на таможні мусять знати мову країни з якої межують, чи хоча б російську. Хто що знає з цього приводу?
Саша 097 683 82 два 2
Допомога в організації ведення бухобліку для ПП
Допомога в організації ведення бухобліку для ПП
- AngryBeaver
- Зацікавлений
Они знают украинский. Другое дело, что НЕ ХОТЯТ разговаривать по-украински принципиально. Если вы, позвонив, скажете по-польски хотя бы пару фраз , мол, не разговариваю, но очень нужно, не могли бы вы по-украински и т.д., думаю общий язык найдете.tarik писав:Треба подзвонити на польську таможню, в місто Хрубешув. Мені казали що поляки говорять тільки польською і англійською...На жаль польської не знаю, а англійська моя не розмовного рівня, на жаль :( Може хтось знає, вони ж на таможні мусять знати мову країни з якої межують, чи хоча б російську. Хто що знає з цього приводу?
DOLCE FARNIENTE
- =Генератор Зла=
- Забанен навсегда
;)
Поляки по російськи розмовляють ,не всі але більшість ,якщо добре підійти то може і заговорять
AngryBeaver писав:Они знают украинский. Другое дело, что НЕ ХОТЯТ разговаривать по-украински принципиально. Если вы, позвонив, скажете по-польски хотя бы пару фраз , мол, не разговариваю, но очень нужно, не могли бы вы по-украински и т.д., думаю общий язык найдете.tarik писав:Треба подзвонити на польську таможню, в місто Хрубешув. Мені казали що поляки говорять тільки польською і англійською...На жаль польської не знаю, а англійська моя не розмовного рівня, на жаль :( Може хтось знає, вони ж на таможні мусять знати мову країни з якої межують, чи хоча б російську. Хто що знає з цього приводу?
Поляки по російськи розмовляють ,не всі але більшість ,якщо добре підійти то може і заговорять