Потрібен майстер який може толково утеплити стелю мансарди. Зараз утеплення 10 см пінопласту, але сусід будував мансарду після мне і носив матеріали по моїй стелі, при цьому поламавши пінопласт, результат плачевний. Взимку протягом через щілини в пінопласті і не проклеєні шви паробарьєру, видуває тепло з кімнат.
Потрібно через горище (доступ вільний я з ростом 190 см спокійно ходжу по стелі мансарди), зняти паробарьєр, потім пінопласт десятку, кинути мінвату і закрити то все паробарєром по новій, проклеївши стики.
Може порадите спеців, чи може є хтось хто може зробити таку річ, потрібно зробити до 10 липня. Буду вдячний за поради тих хто собі робив щось подібне і за контакти робочих.
Порадьте спеціаліста з утеплення мансарди.
Порадьте спеціаліста з утеплення мансарди.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 975 разів
- Подякували: 1656 разів
Re: Порадьте спеціаліста з утеплення мансарди.
Для мансарды в идеале нужно 20-25см мин ваты, иначе летом "ташкент"
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
Re: Порадьте спеціаліста з утеплення мансарди.
Так я хочу покласти товстим шаром і не в один шар, а 2 з перекриванням швів. Зверху паробарьєр і знову мінвата з фольгою щоб відзеркалювала тепло Фольгу можна і не класти.
Бокові стіни (ті що від бляхи) я сам клав пінопласт 2 шара по 3 см але шари зміщені один відносно одного. Стелю утеплювали "майстри" пінопластом 10 кою тепер взимку сніг топиться від конька до рівня стелі. Тобто через стелю втрата тепла суттєва іде.
Бокові стіни (ті що від бляхи) я сам клав пінопласт 2 шара по 3 см але шари зміщені один відносно одного. Стелю утеплювали "майстри" пінопластом 10 кою тепер взимку сніг топиться від конька до рівня стелі. Тобто через стелю втрата тепла суттєва іде.
Востаннє редагувалось 13 червня 2013, 16:34 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.
Роби добро і кидай його в воду,