Хто лобіює дешевий китайський мед?
Хто лобіює дешевий китайський мед?
Місто заповнено оголошеннями про дешевий мед по ціні вдвоє нижчої за мінімальну ринкову! Що це-чергове "пакращення"? Думки лише одні,"контрабасом"завозиться китайський мед,змішується 80% на 20% з нашим і під назвою Козацький возять по Україні. Ті хто надає дозволи на таку діяльність навряд чи купують такий мед, а ви холопи їжте невідомо що,а про українських бджолярів взагалі мовчу,суцільна турбота про національного виробника.
- Сулейман
- Rescue Ranger

- Дякував (ла): 170 разів
- Подякували: 241 раз
- Контактна інформація:
Re: Хто лобіює дешевий китайський мед?
О чем ты.....dARCY писав:Місто заповнено оголошеннями про дешевий мед по ціні вдвоє нижчої за мінімальну ринкову! Що це-чергове "пакращення"? Думки лише одні,"контрабасом"завозиться китайський мед,змішується 80% на 20% з нашим і під назвою Козацький возять по Україні. Ті хто надає дозволи на таку діяльність навряд чи купують такий мед, а ви холопи їжте невідомо що,а про українських бджолярів взагалі мовчу,суцільна турбота про національного виробника.
Загляни по глубже.
Для наших же холопов на производстве, будь то частное, или крупное предприятие, продукцию изготавливают из любой дряни, только бы на цвет, запах и вкус, устраивала потребителя.
Яблоки прыскают всяким дерьмом, только бы они простояли по дольше, да выросли по больше. А то что травят себя, да и народ, эт по пуфику.
Все что на прилавках застоялось, уходит по второму кругу на переработку.
Очень часто, сами же продавцы, моют и после натирают сосиски, так как они очень быстро портятся.
А за отечественный мед, это совсем другая история.... из самого малого, это кормешка пчел сахаром, ей уже и летать не нужно, все под носом.....
- STREPS
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 6 разів
кроме Ющенко лоббировать больше некому. этим будет заниматься только один из пчеловодов :(
Востаннє редагувалось 11 квітня 2013, 21:17 користувачем STREPS, всього редагувалось 1 раз.
В тому і проблема,що посередникам байдуже,який мед,а багатьом покупцям важлива ціна. тому й купують . Байдуже й тим ,хто мав би сприяти місцевим виробникам меду,їм вигідніше з торгашами працювати.xtrade писав:а хто заважає купувати мед напряму з пасіки у власників?
- Trentemoller
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 53 рази
- Подякували: 41 раз
Натуральний справжній мед без домішків і всякої гидоти дешевим не буває.
Ніякі народні способи вияву натуральності чи ненатуральності меду вам достовірної інформації про склад продукту не дадуть. Зараз є такі хімічні згущувачі, замінники і інші препарати, що мед робиться без меду.
Особисто купляв мед у знайомого пасічника за 80 грн/літр напряму з пасіки свіжого урожаю. Без домішків та іншого непотребу. Пробував мед куплений на базарі за 48 грн/літр. Різниці не відчув, тільки вигляд і консистенція різнились. Але Базарний 100% фабула, в чому признався сам продавець. Висновок - хочеш якості - купляй у виробника напряму і то у знойомого.
Ніякі народні способи вияву натуральності чи ненатуральності меду вам достовірної інформації про склад продукту не дадуть. Зараз є такі хімічні згущувачі, замінники і інші препарати, що мед робиться без меду.
Особисто купляв мед у знайомого пасічника за 80 грн/літр напряму з пасіки свіжого урожаю. Без домішків та іншого непотребу. Пробував мед куплений на базарі за 48 грн/літр. Різниці не відчув, тільки вигляд і консистенція різнились. Але Базарний 100% фабула, в чому признався сам продавець. Висновок - хочеш якості - купляй у виробника напряму і то у знойомого.
Тут побільше реклами про наших бджолярів не завадило б. Без перекупщиків 
- nikalajka
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 4 рази
нема часу все перечитувати тому просто напишу власну думку..
за китайський мед бачив по тв ще давно
1бакс за літр гавна.... це ціна верхів...прямих поставок з китаю
якщо хочеш хорошого меду то у знайомого є з десяток вуликів в селі в Новоселицького районі. сам у нього беру.
якщо цікавить то питай в пп бо в цю тему не знаю чи зайду ще коли-небудь
за китайський мед бачив по тв ще давно
1бакс за літр гавна.... це ціна верхів...прямих поставок з китаю
якщо хочеш хорошого меду то у знайомого є з десяток вуликів в селі в Новоселицького районі. сам у нього беру.
якщо цікавить то питай в пп бо в цю тему не знаю чи зайду ще коли-небудь
корисно? натисни палець вверх
мій товар
О9S-4О7-3б-S1 мій мтс 097-6О4-777-1 мій кс
Ремонт квартиры. Барильефы
=> тема <=
=> сайт <=
мій товар
О9S-4О7-3б-S1 мій мтс 097-6О4-777-1 мій кс
Ремонт квартиры. Барильефы
=> тема <=
=> сайт <=