зняв акум - зарядив від зарядки вдома, той прилад тепер показує 53% а не 5% при розрядженому
Робота в ПОЛЬЩІ та не тільки
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 349 разів
- Подякували: 963 рази
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1067 разів
- Подякували: 1466 разів
- Контактна інформація:
Re: Робота в ПОЛЬЩІ та не тільки
І що? У мене нема бажання тут розписувати фізику роботи свинцевих акумуляторів. В двох словах , так, якщо не дати акуму при глибокому розряді довго простояти, то він ще буде якось працювати, хоча здоров'я вже буде, м'яко кажучи, не те.
Але сервіс не має вникати як він довго був розряджений і пробувати його "рятувати" з сумнівними перспективами, бо в розвинутих країнах ці танці з бубном економічно недоцільні. Для цього у них є "той прилад", який показує, що акуму імовірно жопа і варто його замінити.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
- TwixoGen
- Активіст
- Дякував (ла): 107 разів
- Подякували: 37 разів
вже змінив акум на новий, сам купив де дешевше так як на сервісі хотіли заробити
- TwixoGen
- Активіст
була ситуація на роботі, коли робили круглі маленькі деталі схожі на радіатори до лед, ось такі
так от ті деталі були повністю круглі- схожі на монети, ну я запропонував змінити форму, щоб виготовляли лед-радіатори, так мене одразу сприйняли за винахідника.....
Також була ситуація де робились одні деталі з браком - вирішив поумнічати, та сказав щоб поставили там камери, які будуть дивитись і контролювати брак деталей і не допускати брак.... Так от поляк один вирішив на тому заробити, тобто мою ідею виклав як за свою і йому пообіцяли 2тисю зл.
Але вони не знали, що я до того часу працював на роботизованому закладі де камери всі процеси виробництва контролюють, отож вони сприйнли це як мій новий метод
От я багато чого умнічав там і не тільки - зі свого досвіду і знань генерував їм різні ідеї, які я бачив на інших закладах та фірмах де працював, тому вони сприйняли все за серйоз і думали, що я якиїсь новий винахідник..... але я ж не знав, що в Польщі такак розмова може призвести до наслідків. В Україні я спокійно міг ділитись всім зі своїми оточуючими на праці, а тут повна деградація на деяких закладах праці....
так от ті деталі були повністю круглі- схожі на монети, ну я запропонував змінити форму, щоб виготовляли лед-радіатори, так мене одразу сприйняли за винахідника.....
Також була ситуація де робились одні деталі з браком - вирішив поумнічати, та сказав щоб поставили там камери, які будуть дивитись і контролювати брак деталей і не допускати брак.... Так от поляк один вирішив на тому заробити, тобто мою ідею виклав як за свою і йому пообіцяли 2тисю зл.
Але вони не знали, що я до того часу працював на роботизованому закладі де камери всі процеси виробництва контролюють, отож вони сприйнли це як мій новий метод
От я багато чого умнічав там і не тільки - зі свого досвіду і знань генерував їм різні ідеї, які я бачив на інших закладах та фірмах де працював, тому вони сприйняли все за серйоз і думали, що я якиїсь новий винахідник..... але я ж не знав, що в Польщі такак розмова може призвести до наслідків. В Україні я спокійно міг ділитись всім зі своїми оточуючими на праці, а тут повна деградація на деяких закладах праці....
- Вкладення
-
- radiator-pcb-power-led.jpg (5.26 Кіб) Переглянуто 247 разів
Востаннє редагувалось 08 листопада 2024, 11:56 користувачем TwixoGen, всього редагувалось 2 разів.
- TwixoGen
- Активіст
з історії Польщі в 21 столітті ні хто із поляків не зробив нічого нового, тобто ніяких винаходів не було зроблено в порівнянні з Україною....
тому тут в Польщі думають, що я можу щось зробити нове - як я їм кажу, що вони "глупі та наївні"
Думаю, що краще я тут в темі буду описувати свої ідеї, того що можна зробити ніж ділитись цим із суспільством країни де я в даний момент знаходжусь
тому тут в Польщі думають, що я можу щось зробити нове - як я їм кажу, що вони "глупі та наївні"
Думаю, що краще я тут в темі буду описувати свої ідеї, того що можна зробити ніж ділитись цим із суспільством країни де я в даний момент знаходжусь
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 635 разів
- Подякували: 1760 разів
- Контактна інформація:
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 635 разів
- Подякували: 1760 разів
- Контактна інформація:
не знаю, может я слишком нервный стал последнее время и/или вообще попаянный, как говорит мой знакомый обо всех нас здесь и в это время. но блеать у меня такой батхардище от этих сетований на тэжкую жизнь в польше
- TwixoGen
- Активіст
якщо починаеш умнічати та лізти куди не слід зі своїми ідеями, то деякі люди тебе сприймають, як генія чи нового розробника і багато уваги цим я привертаю..... от не розібравшись у цьому, як слід і навіть гуглом не вміють користуватись, як знайти елементарні речі в інеті DIY, Lifehacks та тому подібне та навіть по опису чогось не можуть сообразити, що то є і як його знайти
читай вище, я описував на якісь сторінці теми
Востаннє редагувалось 08 листопада 2024, 18:13 користувачем TwixoGen, всього редагувалось 2 разів.
- TwixoGen
- Активіст
от скажи де легко? в кожній країні є свій дебілізм але він різний....