Робота в ПОЛЬЩІ та не тільки

Вільне спілкування
TwixoGen
Активіст
Дякував (ла): 106 разів
Подякували: 35 разів

Re: Робота в ПОЛЬЩІ та не тільки

Повідомлення TwixoGen » 08 вересня 2024, 16:37

kreativ писав:
07 вересня 2024, 22:41
если ты не вывез жить в польше, то я боюсь думать, что с тобой будет как вернешься.
не вивіз із-за того, що люди, які працюють на фабриках багато чого не знають в порівнянні із тими, які тут мають свій бізнес....
тут зо всім інше суспільство
проявивши ініціативу - зрозумів одну річ, що не треба проявляти тут нігде ініціативу, так як розумних тут не люблять
kreativ писав:
07 вересня 2024, 22:41
намедни пришел к мысли, что жить вот сейчас и у нас - это надо быть прям сильным и не бедным, иначе сложно.
це зрозуміло, що в даний час в Україні на мінімалку не вижити

TwixoGen
Активіст

Повідомлення TwixoGen » 12 вересня 2024, 06:18

Можу сказати, що в Польщі велика частина людей це деградація суспільства, тобто десь 80% не думають головою взагалі, а слухають оточуючих, що хто скаже і думають, що то правда - дуже наївні і в той момент глупі....
Одиниці з тих кого знаю "поляків" - дійсно думають головою.
Для порівняння з Україною, то я навіть і не знаю таких в Україні людей, що можна так просто показати якиїсь малюнок, та люди подумають, що ти геній і на тому можна заробити і ще, що типу запатентувати, те що доступно в інеті....
От до прикладу - повторюеш, щось з інету з тематики DIY та показуеш те поляку, а він такий - так ти Геній, як ти те зробив.... Тут дуже легко людей чимось здивувати - елементарними речами з тематики лайфхаки та тому подібне :-D :?
Таке враження ніби люди ніколи не дивились тематику DIY, Lifehacks та інше або все таки дивились та прийняли, те як за відкриття чогось нового..........

Nero
Адміністратор
Дякував (ла): 52 рази
Подякували: 812 разів

Повідомлення Nero » 12 вересня 2024, 10:05

TwixoGen писав:
12 вересня 2024, 06:18
Можу сказати, що в Польщі велика частина людей це деградація суспільства, тобто десь 80% не думають головою взагалі, а слухають оточуючих, що хто скаже і думають, що то правда - дуже наївні і в той момент глупі....
Одиниці з тих кого знаю "поляків" - дійсно думають головою.
Для порівняння з Україною, то я навіть і не знаю таких в Україні людей, що можна так просто показати якиїсь малюнок, та люди подумають, що ти геній і на тому можна заробити і ще, що типу запатентувати, те що доступно в інеті....
От до прикладу - повторюеш, щось з інету з тематики DIY та показуеш те поляку, а він такий - так ти Геній, як ти те зробив.... Тут дуже легко людей чимось здивувати - елементарними речами з тематики лайфхаки та тому подібне :-D :?
Таке враження ніби люди ніколи не дивились тематику DIY, Lifehacks та інше або все таки дивились та прийняли, те як за відкриття чогось нового..........
ну то виглядає, що ти знаходишся в колі не дуже розумних. Ти сам вибираєш таких співрозмовників. В мене є колеги поляки - так то курва розумні, кльові люди. Їх головою робиться стільки всього, що місцями я їм заздрю.

TwixoGen
Активіст

Повідомлення TwixoGen » 12 вересня 2024, 10:33

Nero писав:
12 вересня 2024, 10:05
ну то виглядає, що ти знаходишся в колі не дуже розумних. Ти сам вибираєш таких співрозмовників. В мене є колеги поляки - так то курва розумні, кльові люди. Їх головою робиться стільки всього, що місцями я їм заздрю.
знаходився в колі таких "не дуже".......
Коли приїхав до Польщі, то познайомився з порядними та кльовими поляками, але через деякий час прийшлось мені переїхати в інше і місто працювати, там і наткнувся.... але то вже в минулому, яке мене чомусь переслідує.......
Мені просто так здалось, що тут деградація із-за деяких обставин......

TwixoGen
Активіст

Повідомлення TwixoGen » 12 вересня 2024, 10:34

Nero писав:
12 вересня 2024, 10:05
В мене є колеги поляки - так то курва розумні, кльові люди. Їх головою робиться стільки всього, що місцями я їм заздрю.
колег таких поки що немаю, а тільки знайомих поляків, які дійсно з великої літери Розумні поляки

kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 636 разів
Подякували: 1753 рази
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 12 вересня 2024, 11:27

жил у меня как по соседству знакомый. мужику лет 45 и вот его мать с 90-тых в польше на заработках была и там осталась, а в его лет 20 он тож туда уехал по сути жить. в 45 вот вернулся в черновцы, нашел работу, снял хату рядом и так познакомились.

тоже хейтил поляков, мол вот тупые алкаши, жадные и вообще быдло. но был один нюанс - мужик этот был алкашом и в день зп+следующая неделя он вполне себе мог спать в подьезде, не дойдя до двери. остальное время тож бухал, но лайтовоее.

как то еще мне предлагал скинуться на коробок травки, на чем наше общение я и прекратил. хз где он сейчас, хорошо что съехал с хаты.

TwixoGen
Активіст

Повідомлення TwixoGen » 27 вересня 2024, 20:55

мені от один поляк розказував, як вони їздили до Німеччини та крали бензин у німців....
друг живе в Шотландії, то каже що там є теж проблеми від поляків, але то не від нації залежить, а від самої людини - всюди є погані і хороші

nevill333
Активіст
Дякував (ла): 116 разів
Подякували: 34 рази

Повідомлення nevill333 » 28 вересня 2024, 20:28

європейці взагалі дуже ліниві всі не тільки в польші. Та деградація це всюди. Ніхто нехоче вчитися та розвиватися майже. І так завжди було насправді. лише у 50-60 роки коли всі думали що ми полетимо на Марс у 2000-ному йошов розвиток у всьому світі...
Зараз у европі дуже багато дешевохї рабочої сили з України, Африки, Сирії... Європейці підшукують полегше... Румуни, Поляки, Чехи, їдуть на захід до Англії,... Все перемішалося. Взагалі тут також криза. Але у них економіка дуже сильна. Взагалі у сьому світі криза. Нафта все менше і менше - ось і результат вам.
Також сюди додайте розквіт ЛГБТ - та усілякі віруси...

TwixoGen
Активіст

Повідомлення TwixoGen » 02 жовтня 2024, 13:44

От ще одна історія, про польську не справедливість у Вроцлаві - діти граються на вулиці, підходить польска дитина до української та забирае велосипед, наш малий каже щоб віддав, а польський відповідає, що мій тато поляк він вас всіх українців заріжить :-o :-x
Батьки українці звертаються до поліції - кажуть, що в поляків на балконі їхній велосипед на що в поліції відповідають, що дійде до Вас черга то розберемось....
Проходить два тижні, той же польський хлопчина краде у поляка самокат - поляки в яких вкрали самокат ідуть в поліцію і поліція якось реагує та приходить участковий до них, щоб віддали самокат, а сусіди (в яких вкрали велосипед) бачачи ситуацію ідуть щоб віддали їм велосипед і тоді їм віддають....
От, що значить, що якщо ти українець, то поліції тут байдуже... :-x
І це типу "Європа", один закон для всіх має бути але він в кавичках
Востаннє редагувалось 02 жовтня 2024, 14:13 користувачем TwixoGen, всього редагувалось 1 раз.

TwixoGen
Активіст

Повідомлення TwixoGen » 02 жовтня 2024, 13:49

Така, як в мене ситуація була, то чув тут багато подібних

Відповісти

Повернутись до “Балачки”