Технологічно нема проблеми таке зробити. У нас проблема потім це продати по тій ціні що вийде. Більшості людей це не по карману. Той самий хліб за 6-7$, та навіть за 2-3$ у нас мало хто купить.Дід Панас писав: ↑05 березня 2023, 13:59Круасани виготовляють зі слоєного тіста, яке наполовину майже складається з справжнього масла, ну і відповідна технологія має бути. У нас в Че ніде не зустрічав справжніх смачних круасанів. Буду в Че, спробую там в Ситі що є, але чесно кажучи сумніваюся що там буде те, що очікую. Єдине місце в Україні де я зустрічав смачну випічку, це було французьке кафе в Одесі, але там власник дійсно француз.
Хліб, випічка, пекарні
- KVadik
- Доцент
- Повідомлень: 9861
- З нами з: 03 травня 2013, 10:35
- Дякував (ла): 1067 разів
- Подякували: 1465 разів
- Контактна інформація:
Re: Хліб, випічка, пекарні
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
-
- Поважний користувач
- Повідомлень: 2374
- З нами з: 30 серпня 2019, 21:06
- Дякував (ла): 259 разів
- Подякували: 251 раз
Re: Хліб, випічка, пекарні
Для чого по 6...7? Я, думаю, у нас і так хліб гарний.....а за якусь пісятку - шикардоський.
- Дід Панас
- Адміністратор
- Повідомлень: 4841
- З нами з: 10 серпня 2018, 00:31
- Звідки: Чернівці
- Дякував (ла): 349 разів
- Подякували: 963 рази
Re: Хліб, випічка, пекарні
Приблизно так і є. Круасан який в штатах коштує 5 $, у нас навіть по 1-2 $ не думаю, що багато хто буде купляти. Хоча треба розуміти, що в тих 5 дол і штатовська/європейська ЗП працівникам і високий порівняно з нами рент приміщення. Ну і ще справжній круасан досить капризний продукт, термін життя у нього 1-2 години, потім він починає переставати бути хрустким і в нормальних кафе, щоб не псувати свій імідж їх знімають з вітрини і утилізують, а магазини продають зі знижкою.
Отака х...ня, малята
- Дід Панас
- Адміністратор
- Повідомлень: 4841
- З нами з: 10 серпня 2018, 00:31
- Звідки: Чернівці
- Дякував (ла): 349 разів
- Подякували: 963 рази
- Дід Панас
- Адміністратор
- Повідомлень: 4841
- З нами з: 10 серпня 2018, 00:31
- Звідки: Чернівці
- Дякував (ла): 349 разів
- Подякували: 963 рази
Re: Хліб, випічка, пекарні
Вище у пості говорив про французське кафе в Одесі (забув назву), так ось там мигдальні тістечка надзвичайно смачнющі, ну і захотілося його...а в Че нема , вже думав просити родичів - одеситів, щоб передали поїздом парочку звідти Рецепт приготування теж був, але там головний інгредієнт - мигдальна мука (зовсім немає звичайної муки), а тоді вона в Че ніде не продавалась , прийшлось купляти мигдальних горіхів, робити з них муку і пекти тортик , вийшло дуже схоже і теж дуже смачний був, тепер дружина постійно робить його, а згадав, бо якраз ласую ним, зробленим прям вчора.
Отака х...ня, малята
- Schneider
- Досвідчений
- Повідомлень: 627
- З нами з: 28 грудня 2012, 09:53
- Дякував (ла): 99 разів
- Подякували: 50 разів
Re: Хліб, випічка, пекарні
Ну і корисним теж має бути... Доречі як у США з продуктами харчування (маю на увазі без глютену)?
Чи там цим особо ніхто "не париться"?
CPU - Intel® Core™ i5-3570
Motherboard -
RAM - Goodram DDR3 16GB
Video -
SSD/HDD - GoodRam 120GB, Samsung 1TB, WD 2TB
PSU - Seasonic 500W
Case - Zalman Z11 Plus
Motherboard -
RAM - Goodram DDR3 16GB
Video -
SSD/HDD - GoodRam 120GB, Samsung 1TB, WD 2TB
PSU - Seasonic 500W
Case - Zalman Z11 Plus
- Дід Панас
- Адміністратор
- Повідомлень: 4841
- З нами з: 10 серпня 2018, 00:31
- Звідки: Чернівці
- Дякував (ла): 349 разів
- Подякували: 963 рази
Re: Хліб, випічка, пекарні
Тут в штатах цілий культ і великий вибір продуктів без глютену, зі спеціальними мітками в магазинах, хоча особисто я цим не парюсь)
Отака х...ня, малята
-
- Адміністратор
- Повідомлень: 7790
- З нами з: 27 квітня 2014, 15:05
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
Re: Хліб, випічка, пекарні
Насчет круассана, это просто булочка в форме полумесяца. Со времен битвы при Пуатье. А сколько там масла - то такое. Это из серии что пицца может быть только из моцарелы из молока буйволиц с южных Альпийских склонов. В Че достаточно много пекарен, практически в любом жк новом открывают или сетевую (типа сита) или местный житель предприимчивый. Плюс в каждом крупном супермаркете. Даже в эпицентре своя выпечка.
- Дід Панас
- Адміністратор
- Повідомлень: 4841
- З нами з: 10 серпня 2018, 00:31
- Звідки: Чернівці
- Дякував (ла): 349 разів
- Подякували: 963 рази
Re: Хліб, випічка, пекарні
Теж раніше думав що круасан, це булочка у формі півмісяця …у нас в Че не було де купити, по європам якось не купляв, не розумів за що там давати 3-4 євро а в штатах, після того як перший раз купив, то якось присів на них і бігав щонеділі в сусідню пекарню і вже знав графік ранішньої випічки, щоб ще гарячі брати)akinak писав: ↑06 березня 2023, 00:27Насчет круассана, это просто булочка в форме полумесяца. Со времен битвы при Пуатье. А сколько там масла - то такое. Это из серии что пицца может быть только из моцарелы из молока буйволиц с южных Альпийских склонов. В Че достаточно много пекарен, практически в любом жк новом открывают или сетевую (типа сита) или местный житель предприимчивый. Плюс в каждом крупном супермаркете. Даже в эпицентре своя выпечка.
Отака х...ня, малята
- Tyrex7
- Експерт
- Повідомлень: 6001
- З нами з: 25 листопада 2012, 15:24
- Дякував (ла): 179 разів
- Подякували: 172 рази
Re: Хліб, випічка, пекарні
А що на той час в Че не було французьких кабаків?Дід Панас писав: ↑06 березня 2023, 00:43Теж раніше думав що круасан, це булочка у формі півмісяця …у нас в Че не було де купити, по європам якось не купляв, не розумів за що там давати 3-4 євро а в штатах, після того як перший раз купив, то якось присів на них і бігав щонеділі в сусідню пекарню і вже знав графік ранішньої випічки, щоб ще гарячі брати)
Si vis pacem, para bellum
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра