Квартира в Кёльне за 350 килоевро))
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 351 раз
- Подякували: 965 разів
Re: Квартира в Кёльне за 350 килоевро))
На початку 2000-Х привіз був на продажу бус бу пральних машинок з Німеччини , одна з них була Мілє якій було тоді 32 роки і яка єдина з буса була повністю робочою і от пару років назад зустрів знайомого який купив у мене ту пралку і здивував мене, що вона у нього далі працює без жодного ремонту. Тобто їй уже 50 років було і ще працювала.
Отака х...ня, малята
- TwixoGen
- Активіст
- Дякував (ла): 107 разів
- Подякували: 37 разів
какое сейчас качество, то такого нет ни у одной фирмы, как было раньше до 95 года.......так что все равно какая фирмаДід Панас писав: ↑30 січня 2022, 16:05На початку 2000-Х привіз був на продажу бус бу пральних машинок з Німеччини , одна з них була Мілє якій було тоді 32 роки і яка єдина з буса була повністю робочою і от пару років назад зустрів знайомого який купив у мене ту пралку і здивував мене, що вона у нього далі працює без жодного ремонту. Тобто їй уже 50 років було і ще працювала.
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 351 раз
- Подякували: 965 разів
Та да, відколи з"явилися маркетологи і пояснили виробникам, що якісні товари випускати невигідно, то всі товари почали програмуватись на певні строки роботи.
Отака х...ня, малята
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1767 разів
- Контактна інформація:
случайно нашел эту тему и этот пост. а тут весной народ с Днепра приехал в хату родителей моих жить. и стиралка таки резво все.
ремонтных дел мастер пришел чинить и выкатил прайс в 2к, аргументируя тем, что в машинке с прямым приводом один большой подшипник вместо двух маленьких как в обычных. таким образом работает в пару раз дольше, но и при замене стоит в пару раз дороже.