Про примушення до вакцинації, знайте свої права

Вільне спілкування
Відповісти
Hetman
Зацікавлений
Дякував (ла): 14 разів
Подякували: 29 разів

Про примушення до вакцинації, знайте свої права

Повідомлення Hetman » 28 вересня 2021, 22:46

Всі примушення до обов'язкової вакцинації являються незаконними. Тож якщо вас примушують вакцинуватись, або вимагають надавати тести чи сертифікати, тож знайте що це можна не робити та підбірка як цьому протидіяти.

Правові моменти досить гарно розяснюється у Адвоката Сергія Гули (швидкість тільки ставте 2х):
Відео: Кого примусово будуть ваксувати? Як захиститися?
Відео: ДИКТАТОРСТВО! Примусова ваксація - законна? Про що мовчать?
Відео: Тести та уколи - НІ! Просто йдіть на роботу!
.

Правова база та зразки заяв:
Інструкція
На вас тиснуть та змушують вакцинуватися?

Зберігайте спокій – закон на вашій стороні! Скажіть рішуче, що перед вакцинацією ви бажаете скористатися своїми конституційними правами та впевнитися, що дана вакцина (назва, виробник) не завдасть шкоди вашому здоров'ю, що зробить її працівник з відповідною кваліфікацією, згідно з відповідними медичними нормами, а також, що ви бажаєте впевнитися, що це не медичний експеримент.

Для цього вам потрібно офіційно в письмовому вигляді зробити запит (у двох примірниках) на наступні документи:

1. Оригінал Сертифікату якості препарату (з мокрою печаткою і підписом (не ксерокопію!);
2. Відомості про виробника препарату та установи/юридичної особи, яка ввезла та продає даний препарат на території України:
а) виписка з ЄДР;
б) діючі ліцензії установи/юридичної особи в Україні;
в) дозвільні документи, акредитації установи/юридичної особи в Україні;
3. Сертифікати випробувань препарату з мокрою печаткою і підписом (не ксерокопію!);
4. Перелік побічних дій конкретного препарату з мокрою печаткою і підписом (не ксерокопію!);
5. Офіційний документ про страхове покриття при виникненні небажаних наслідків для здоров’я пацієнта у разі побічних дій з мокрою печаткою і підписом(не ксерокопію!);
6. Документи особи, яка робить щеплення:
а) про навчання/мед. диплом;
б) атестацію;
в) допуск до роботи.
г) медична книжка,
ґ) сертифікат або довідка про відсутність COVID-19.

Якщо усі необхідні документи вам надали, необхідно запросити під підпис видати один закритий флакон препарату для проведення незалежної хімічної експертизи.

Після цього вимагайте від працівників медзакладу, в якому буде проводитись щеплення, та працівників, які проводитимуть щеплення, підписати гарантийний лист, про те, що вони гарантують відсутність у вас будь-яких ускладнень або негативних наслідків під час, чи після щеплення. Лікарі несуть повну матеріальну й криминальну відповідальність за ваше життя і здоров’я. Додатково можете фіксувати всі свої дії на відео/аудіо, згідно закону Украни «Про інформацію». (Дану вимогу можно зачитати та надати для підпису).

Навіть якщо вам надали ВСІ відповідні документи, а ви НЕ БАЖАЄТЕ, щоб вам робили щеплення, ВИ МАЄТЕ ЗАКОННЕ ПРАВО відмовитися від щеплення і написати відмову!. Сміливо захищайте власне ЖИТТЯ та ЗДОРОВ’Я, а також ЖИТТЯ та ЗДОРОВ’Я дітей!
Законодавча база
Законодавча база
1. Конституція України https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/254 ... D1%80#Text
2. Закон України «Про захист населення від інфекційних хвороб» https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1645-14#Text
3. Закон України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/4004-12#Text
4. Постанова КМУ «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/211 ... D0%BF#Text
5. КРИМІНАЛЬНИЙ КОДЕКС УКРАЇНИ https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2341-14#n1072
Заява відмова від щеплення від ковід (роботодавцю)
Заява
про відмову від ризикованого медичного втручання

У зв’язку з постійним тиском за місцем моєї роботи щодо необхідності термінового проведення щеплення від коронавірусної інфекції SARS-COV-2, та погрозами звільнення мене з займаної посади у разі відмови від проходження вакцинації, роз’яснюю наступне:
Вакцинація (щеплення, імунізація) – створення штучного імунітету в людини до певних видів інфекційних хвороб шляхом введення вакцини, анатоксину чи імуноглобуліну.
Жодна вакцина не є абсолютно безпечною і не гарантує стовідсоткового захисту від інфекцій усім вакцинованим людям.
У деяких випадках після проведення щеплення можуть виникати післявакцинальні реакції та ускладнення.
Повнолітнім особам профілактичні щеплення проводяться за їх згодою.
У відповідності до ст. 3 Конституції України людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю. Права і свободи людини та їх гарантії визначають зміст і спрямованість діяльності держави. Держава відповідає перед людиною за свою діяльність. Утвердження і забезпечення прав і свобод людини є головним обов'язком держави.
Статтею 28 Конституції України визначено, що жодна людина без її вільної згоди не може бути піддана медичним, науковим чи іншим дослідам.
Згідно статті 43 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров'я» згода інформованого відповідно до статті 39 цих Основ пацієнта необхідна для застосування методів діагностики, профілактики та лікування.
Згода пацієнта чи його законного представника на медичне втручання не потрібна лише у разі наявності ознак прямої загрози життю пацієнта за умови неможливості отримання з об’єктивних причин згоди на таке втручання від самого пацієнта чи його законних представників.

Якщо відсутність згоди може призвести до тяжких для пацієнта наслідків, лікар зобов'язаний йому це пояснити. Якщо і після цього пацієнт відмовляється від лікування, лікар має право взяти від нього письмове підтвердження, а при неможливості його одержання — засвідчити відмову відповідним актом у присутності свідків.
Пацієнт, який набув повної цивільної дієздатності і усвідомлює значення своїх дій та може керувати ними, має право відмовитися від лікування.
Статтею 12 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб» визначено, що профілактичні щеплення проводяться після медичного огляду особи в разі відсутності у неї відповідних медичних протипоказань. Повнолітнім дієздатним громадянам профілактичні щеплення проводяться за їх згодою після надання об'єктивної інформації про щеплення, наслідки відмови від них та можливі поствакцинальні ускладнення.

Зважаючи на вищевикладене, повідомляю, що, користуючись правом, яке належить мені як людині і зафіксоване в Конституції України (ст.ст. 3, 28), Законі України «Основи законодавства України про охорону здоров’я» ст. 43, Законі України «Про захист населення від інфекційних хвороб» ст. 12, Цивільному кодексі України ст. 281 (3), ВІДМОВЛЯЮСЬ від щеплення від коронавірусної інфекції SARS-COV-2.
Право на відмову від ризикованого медичного втручання закріплено законодавством України і не передбачає жодних санкцій для особи, яка цим правом користується. Нагадую також, що згідно ст. 39-1 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ передавати медичні дані людини без її згоди до місця її праці або навчання.

Одночасно повідомляю, що у разі продовження незаконного тиску на мене, та примушування мене до проведення щеплення від коронавірусної інфекції SARS-COV-2 буду змушена(-ий) звернутися до відповідних правоохоронних органів та суду за захистом своїх прав.

При цьому, повідомляю, що готовий(-а) переглянути свою позицію щодо проведення щеплення від коронавірусної інфекції SARS-COV-2 у разі:

1. Надання наступної інформації:
- Оригінал Сертифікату якості препарату (з мокрою печаткою і підписом (не ксерокопію!);
- Відомості про виробника препарату та установи/юридичної особи, яка ввезла та продає даний препарат на території України:
а) виписка з ЄДР;
б) діючі ліцензії установи/юридичної особи в Україні;
в) дозвільні документи, акредитації установи/юридичної особи в Україні;
- Сертифікати випробувань препарату з мокрою печаткою і підписом (не ксерокопію!);
- Перелік побічних дій конкретного препарату з мокрою печаткою і підписом (не ксерокопію!);
- Офіційний документ про страхове покриття при виникненні небажаних наслідків для здоров’я пацієнта у разі побічних дій з мокрою печаткою і підписом(не ксерокопію!);
- Документи особи, яка робить щеплення:
а) про навчання/мед. диплом;
б) атестацію;
в) допуск до роботи.
г) медична книжка,
ґ) сертифікат або довідка про відсутність COVID-19.
2. Забезпечення державою проведення мого комплексного медичного обстеження, з метою встановлення наявності чи відсутності протипоказань до щеплення;
3. Забезпечення надання державою письмових гарантій, що після проведення щеплення від коронавірусної інфекції SARS-COV-2 в мене не буде побічних реакцій мого організму, що призведуть до втрати працездатності, інвалідності чи смерті;
4. Забезпечення державою мого страхування на випадок побічних реакцій мого організму, що призведуть до втрати працездатності, інвалідності чи смерті під час та після щеплення від коронавірусної інфекції SARS-COV-2 з сумою страхової виплати не менше 10 000 000, 00 (десяти мільйонів) гривень.
Заява про неприпустимість примусу до участі в експериментальному медичному втручанні
ЗАЯВА
про неприпустимість примусу до участі в експериментальному медичному втручанні

1. Стан мого здоров'я і питання про мій вакцинальний статус становить лікарську таємницю і не підлягає розголошенню без моєї згоди.
Згідно ст. 40 Закону України від 19.11.1992 р. № 2801-XII «Основи законодавства України про охорону здоров'я»: «Відомості про факт звернення громадянина за наданням медичної допомоги, стан його здоров'я і діагнозі, інші відомості, отримані при його медичному обстеженні та лікуванні, складають лікарську таємницю».
Збереження лікарської таємниці гарантується державою і забезпечується законодавчо шляхом закріплення певних заборон і юридичної відповідальності за її розголошення. Юридичні основи захисту лікарської таємниці закладають ст.ст. 23, 24 Конституції України, відповідно до яких кожен громадянин має право на особисту таємницю, а використання і поширення інформації про приватне життя особи без її згоди не допускаються.
За незаконне розголошення лікарської таємниці передбачена кримінальна відповідальність за ст. 145 КК України, а за розголошення відомостей про проведення медичного огляду на виявлення зараження вірусом імунодефіциту людини чи іншої невиліковної інфекційної хвороби – кримінальна відповідальність за ст. 132 КК України.
1. На сьогоднішній день вакцинація проти коронавирусной інфекції викликається вірусом SARS-CoV-2, є «примусовим» медичним експериментом над громадянами України
, оскільки:
2.1. Відповідно до закону України №4613 «Про лікарські засоби», який спрощує процедуру реєстрації та використання вакцин від COVID-19 в Україні, від 29.01.2021 року, допущена прискорена процедура реєстрації вакцин від коронавірусу, при якій дозволено в надзвичайних ситуаціях (або для їх запобігання) реєструвати препарати на основі неповних даних клінічних досліджень та до завершення клінічних випробувань. Без цього законопроєкту уряд не мав би права реєструвати вакцини від коронавірусу, тому що жодна з них не пройшла четвертої фази досліджень — вивчення побічних ефектів і протипоказань.
2.2. Ввезені в Україну препарати не пройшли повний обсяг клінічних досліджень. Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) схвалила препарати для екстреного використання.
Зокрема в інструкції до вакцини КороноВак компанії SINOVAC зазначено: Препарат допускається до продажу з додатковими умовами.
Додаткові умови:
Препарат дозволений до продажу з додатковими умовами на підставі результатів 2-місячних випробувань фази ІІІ щодо ефективності захисту, проведених за кордоном. На даний момент кінцеві дані аналізу ще не отримані, результати щодо ефективності та безпечності ще потребують подальшого кінцевого підтвердження.
Зокрема в інструкції до вакцини Ковішелд: зазначено: Клінічна ефективність визначена на основі заздалегідь визначених критеріїв проміжного аналізу даних… За всіма учасниками планується спостерігати протягом 12 місяців для оцінки безпеки та ефективності проти хвороби Ковід19.
Результати випробувань ще не опубліковані ні в одному рецензованому науковому журналі, тому достовірно стверджувати що-небудь про ефективність і безпеку вакцини з посиланням на опубліковані дані не можна.
Всі зазначені препарати зареєстровані за прискореною процедурою, і в інструкції по застосуванню сказано: «підготовлена на підставі обмеженого обсягу клінічних даних щодо застосування препарату і буде доповнюватися в міру надходження нових даних»
2.3. Таким чином, на сьогоднішній день експериментальні препарати не пройшли випробування в повному обсязі, обмежений обсяг клінічних даних, відсутня інформація про всі можливі ризики для здоров'я (аж до летального результату), інформація про подальші негативні наслідки, тобто ефективність і безпеку даних преператов не доведені. Розробники вакцин не можуть надати всебічну інформацію про можливі поствакцинальні реакції й ускладнення.
Відповідно, будь-який примус співробітників до експериментального медичного втручання буде прямо порушувати:
Стаття 28 Конституції України: 1. Кожен має право на повагу до його гідності. 2. Ніхто не може бути підданий катуванню, жорстокому, нелюдському або такому, що принижує його гідність, поводженню чи покаранню. 3. Жодна людина без її вільної згоди не може бути піддана медичним, науковим чи іншим дослідам.
Частина 1 статті 43 в редакції Закону № 1489-III від 22.02.2000 р., із змінами, внесеними згідно із Законом № 1033-V від 17.05.2007 р., № 997-V від 27.04.2007 р. «Про основи охорони здоров'я громадян України»: «Необхідною попередньою умовою медичного втручання є дача інформованої добровільної згоди громадянина або його законного представника на медичне втручання на підставі наданої медичним працівником в доступній формі повної інформації про цілі, методи надання медичної допомоги, пов'язаних з ними ризик, можливі варіанти медичного втручання, про його наслідки, а також про передбачувані результати надання медичної допомоги».
Згідно з чинним законодавством України і нормам міжнародного права примус до експериментального медичного втручання є неприпустимим. Відповідно відмова від участі в медичних експериментах не може бути підставою для відсторонення від роботи та/або позбавлення заробітної плати.
У Резолюції Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) № 2361 (2021) від 27.01.2021 р. (Вакцини проти Covid-19: етичні, правові та практичні міркування), зазначено, що вакцинація від COVID-19 не є обов'язковою і закликає держави, що входять до складу ПАРЄ (Україна вступила до Ради Європи в 1995 році) і Євросоюз:
«7.3.1. гарантувати, що громадяни поінформовані про те, що вакцинація не є обов'язковою і що ніхто не піддається політичному, соціальному чи іншого тиску з метою провакцинуватися, якщо вони не хочуть робити це самі;
7.3.2. гарантувати, що ніхто не піддається дискримінації за те, що він не був вакцинованим через можливі ризики для здоров'я або небажання пройти вакцинацію».
На підставі зазначеного та відповідно до п. 8 ч. 5 ст. 19 № 323-ФЗ «Основи законодавства України про охорону здоров'я», що стверджує право на «відмову від медичного втручання», я категорично відмовляюся брати участь в такому небезпечному експериментальному медичному втручанні і ризикувати своїм здоров'ям (аж до летального результату). Конституція України має найвищу юридичну силу, пряму дію і застосовується на всій території України. Закони та інші правові акти, прийняті в Україні, не повинні суперечити Конституції України (ст. 8 Конституції України).
Принцип IV Нюрнберзького кодексу від 1947 року встановлює: «Той факт, що особа діяла за наказом свого уряду чи керівника, не звільняє її від відповідальності за міжнародним правом, якщо для неї свідомий вибір фактично був можливий».
Будь-який тиск буде сприйнято мною як протиправна дія з примусу мене до участі в небезпечному медичному експерименті і буде розцінено, як замах на моє життя і здоров'я. В даному випадку я буду змушена (без повторного попередження) звернутися в правоохоронні органи для дачі правової оцінки діям конкретних посадових осіб, винних у порушенні чинного законодавства України, і залучення їх до відповідальності.
ЗАЯВА Обґрунтована відмова від проведення профілактичних щеплень
ЗАЯВА
Обґрунтована відмова від проведення профілактичних щеплень

Я, _________________________________________ (ПІБ), ВІДМОВЛЯЮСЬ та НЕ ДАЮ ДОЗВОЛУ на проведення моїй дитині _______________________________________ (ПІБ дитини) щеплень проти кору, краснухи, паротиту, коклюшу, дифтерії, правця, поліомієліту, гемофільної інфекції, БЦЖ, проби Р.Манту, COVID-19, а також введення інших вакцин або медичних препаратів в рамках програми імунізації населення України або будь-якої іншої програми.
Моя відмова ґрунтується на наступних факторах:
До складу вакцин входять численні шкідливі речовини (солі ртуті, солі алюмінію, формальдегід, клітинні лінії людини та тварин тощо), живі віруси, вплив яких на здоров’я при введенні у кров не є повністю дослідженим та, за багатьма науковими дослідженнями, є руйнівним;
До складу вакцини КПК та деяких інших входить абортивний матеріал людини. Я вважаю неприпустимим введення цих речовин у кров людини;
В анотації до вакцин виробник наводить численні побічні реакції (зокрема, анафілактичний шок, порушення ЦНС та роботи мозку), які свідчать про потенційну шкоду для здоров’я людини від введення цих препаратів;
Я вважаю неприпустимим введення будь-якої вакцини без попереднього повного обстеження стану здоров’я та рівня імунітету до відповідних хвороб, що має проводитись на ґрунті медичного закладу;
Моє право на відмову передбачене законами України та міжнародними конвенціями:
Конституція України:
ст. 3. Людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю.
Ст. 29. Кожна людина має право на свободу та особисту недоторканність.
Ст. 32. Ніхто не може зазнавати втручання в його особисте і сімейне життя, крім випадків, передбачених Конституцією України.
Європейська хартія прав пацієнта:
4. Кожна особа має право доступу до всієї інформації, що уможливлює її або його активну участь у прийнятті рішень щодо її або його здоров’я; ця інформація є необхідною умовою для будь-якої процедури або лікування, включно участь у науковому дослідженні.
5. Кожна особа має право вільно вибирати між різними лікувальними процедурами та їх виконавцями на підґрунті наявності достатньої інформації
9. Кожна особа має право на уникнення шкоди, спровокованої незадовільним функціонуванням медичних служб, неправильним лікуванням та помилками, та право на доступ до медичних послуг та лікування, що відповідає високим стандартам безпеки
Конвенція про захист прав людини і основоположних свобод:
Ст.14(1) Здійснення прав і свобод гарантується без будь-якої дискримінації за ознакою …переконань… або інших обставин.
Протокол N 12 до Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод:
Ст.1 1. Здійснення будь-якого передбаченого законом права забезпечується без дискримінації за будь-якою ознакою, наприклад за ознакою …переконань… або за іншою ознакою.
2. Ніхто не може бути дискримінований будь-яким органом державної влади за будь-якою ознакою, наприклад за тими, які зазначено в пункті 1.
Конвенція про права дитини:
Ст.2.1. Держави учасники… забезпечують усі… права… без якої-небудь дискримінації, незалежно від стану здоров’я… дитини.
Ст.2.2. Держави-учасниці вживають всіх необхідних заходів для забезпечення захисту дитини від усіх форм дискримінації … на підставі … висловлюваних поглядів чи переконань дитини, батьків дитини, законних опікунів чи інших членів сім’ї.
Конвенція про захист прав і гідності людини щодо застосування біології та медицини: Конвенція про права людини та біомедицину:
Ст.1 Сторони цієї Конвенції захищають гідність і тотожність всіх людей та гарантують кожній особі – без дискримінації – повагу до її недоторканості та інших прав і основних свобод щодо застосування біології та медицини.
Резолюція Парламентської Асамблеї Ради Європи 2361 (2021)
Ст. 7.3.1 Забезпечити, щоб громадяни були проінформовані про те, що вакцинація НЕ є обов’язковою і що ніхто не піддається політичному, соціальному чи іншого тиску з метою зробити себе вакцинацією, якщо вони не хочуть робити це самі
Ст. 7.3.2 Гарантувати, що ніхто не піддаватиметься дискримінації за те, що він не був вакцинований, через можливі ризики для здоров’я або небажання пройти вакцинацію
Закон України «Основи законодавства України про охорону здоров’я»:
Ст.42. Ризиковані методи діагностики, профілактики або лікування визнаються допустимими, якщо вони … застосовуються за згодою інформованого про їх можливі шкідливі наслідки пацієнта
Ст.43. Згода інформованого пацієнта необхідна для застосування методів діагностики, профілактики та лікування. Щодо пацієнта, який не досяг віку 15 років, медичне втручання здійснюється за згодою їх законних представників.
Закон України «Про захист населення від інфекційних хвороб»:
Ст.12. Повнолітнім дієздатним громадянам профілактичні щеплення проводяться за їх згодою… Особам, які не досягли п’ятнадцятирічного віку…, щеплення проводяться за згодою їх батьків. Особам віком від п’ятнадцяти до вісімнадцяти років профілактичні щеплення проводяться за їх згодою та за згодою батьків…

З огляду на вищезазначене, повторно стверджую про НЕМОЖЛИВІСТЬ введення будь-яких медичних препаратів, зокрема вакцин, моїй дитині без присутності батьків та надання нами вільної інформованої згоди на подібне втручання.
У разі недотримання даних вимог, будемо вимушені вжити заходів із залученням судових та правоохоронних органів.
ЗАЯВА про заборону носіння масок, щоденного температурного скрінінгу, тестування, вакцинування та госпіталізації дитини без згоди батьків
ЗАЯВА
про заборону носіння масок, щоденного температурного скрінінгу, тестування, вакцинування та госпіталізації дитини без згоди батьків

Керуючись Конституцією України та Сiмейним кодексом України, згiдно якого «якщо дитина не може самостiйно здiйснювати свої права, цi права здiйснюють батьки» (ст.14), я (мати/батько) ___________________________(ПІБ) звертаюсь в iнтересах моєї неповнолiтньої дитини _______________________ (ПІБ) з наступним.
Вiдповiдно Конституції України «В Україні визнається і діє принцип верховенства права. Конституція України має найвищу юридичну силу. Закони та інші нормативно-правові акти приймаються на основі Конституції України і повинні відповідати їй. Норми Конституції України є нормами прямої дії» (ст.8); «Конституційні права і свободи гарантуються і не можуть бути скасовані. При прийнятті нових законів або внесенні змін до чинних законів не допускається звуження змісту та обсягу існуючих прав і свобод» (ст.22).
Відповідно ч.1 ст. 19 Конституції України: «Правовий порядок в Україні ґрунтується на засадах, відповідно до яких ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством». Згідно 28 ст. Конституції України: «Кожен має право на повагу до його гідності. Жодна людина без її вільної згоди не може бути піддана медичним, науковим чи іншим дослідам»; «Кожна людина має право на свободу та особисту недоторканність» (ст. 29); «Кожен має право на освіту. Повна загальна середня освіта є обов'язковою» (ст. 53).
А також враховуючи ч. 2 ст. 3 Закону України «Про освіту»: «В Україні створюються рівні умови доступу до освіти. Ніхто не може бути обмежений у праві на здобуття освіти. Право на освіту гарантується незалежно від віку, стану здоров’я, інвалідності, громадянства, національності, політичних, релігійних чи інших переконань».
А також згідно ст. 43 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я»: «обов’язково необхідна згода інформованого пацієнта для застосування методів діагностики, профілактики та лікування. Щодо пацієнта віком до 14 років (малолітнього пацієнта) медичне втручання здійснюється за згодою його законних представників (батьків)».
Щодо носіння масок. Згідно ст. 92 Конституції «Виключно законами України визначаються права і свободи людини і громадянина, гарантії цих прав і свобод; основні обов’язки громадянина». Закону, який би зобов’язував здорових людей надягати маски не існує. Будь-які постанови КМУ або інші нормативно-правові акти є підзаконними правовими актами, які повинні відповідати Конституції України (ст. 8 Конституції) та носять лише рекомендований характер.
Виходячи із змісту Конституції України, карантин в Україні, що введений органом влади шляхом видання нормативно-правового (підзаконного) акту, повинен строго відповідати закону і Конституції.
Відповідно ст. 29 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб» карантин встановлюється і відміняється Кабінетом Міністрів України.
Зазначена стаття закону встановлює, що питання про встановлення карантину порушує перед Кабінетом Міністрів України центральний орган виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері охорони здоров’я, за поданням головного державного санітарного лікаря України.
Повноваження головного державного санітарного лікаря на ініціювання карантину виникають лише в тому випадку, коли в Україні вже введено надзвичайний стан, підпункт «й» частини 1 статті 40 «Повноваження головного державного санітарного лікаря України» Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» встановлює:
«У разі введення в Україні чи в окремих її місцевостях режиму надзвичайного стану вносить центральному органу виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері охорони здоров’я, обґрунтоване подання для прийняття рішення щодо звернення до Кабінету Міністрів України з пропозицією про встановлення карантину».
Як відомо, надзвичайний стан в Україні не введено. Відповідно, станом на даний момент головний санлікар ще не отримав повноважень ініціювати карантин. А у Кабінету Міністрів не було підстав встановлювати карантин. Відтак, слід стверджувати, що в правовому полі чинного законодавства України карантин не введено.
Таким чином, всі постанови про введення карантину є незаконними і не підлягають виконанню. На підставі ст. 19 Конституції України у взаємозв’язку із ст. 60 Конституції України, жодний орган чи посадова особа не має права вимагати від людини виконання постанов Уряду про введення карантину.
Також слід зазначити, що карантинні обмеження згідно Постанов Уряду були визнані Рішенням Конституційного Суду України від 28 серпня 2020 року №10-р/2020 такими, що порушують права та свободи громадян, а тому є неконституційними. Постанови носять лише рекомендований характер і офіційно карантин не встановлено. ВООЗ та МОЗ рекомендує не одягати маски здоровим людям.
Зважаючи на вищевикладене, —

ЗАБОРОНЯЮ:

1. Проводити моїй дитині, _________________________________________(ПІБ дитини), щоденний температурний скринінг безконтактним термометром та будь-які інші сумнівні процедури діагностики та профілактики, тестування, тестування на COVID-19, вакцинування й тому подібне, без моєї письмової згоди на те.
2. Змушувати мою дитину одягати маску, яка не захищає від вірусів, а лише підвищує ризик захворюваності на анемію, захворюваності легенів, серця тощо.
3. Забороняю змушувати мою дитину обробляти руки будь-якими антисептичними розчинами. Дозволяю лише мило.

Моя відмова надати згоду на безконтактний скринінг моєї дитини, а також на носіння нею маски, та будь-які інші сумнівні процедури діагностики та профілактики, тестування, тестування на COVID-19, вакцинування та тому подібне не може бути причиною у відмові їй в праві на освіту. Згідно 1, 3, 6, 8, 19, 21, 22, 28, 29, 32, 53, 64 та 92 статтей Конституції України та Рішення Конституційного Суду України від 28 серпня 2020 року №10-р/2020, де в п. 3.2 зазначено, що будь-які обмеження конституційних прав можливі тільки в умовах воєнного або надзвичайного стану, і такі обмеження вводяться законом, прийнятим Верховною Радою України, в іншому випадку, такі обмеження не відповідають Конституції України. Право на освіту є конституційним правом.
Вимагаю, в разі нездужання, підвищення температури у моєї дитини, повідомити, зателефонувавши мені та не приймати ніяких рішень по її госпіталізації без мого відома та згоди.
Заява про УТРИМАННЯ від щеплення від ковід
ЗАЯВА
про відмову від ризикованого медичного втручання

Повідомляю, що, користуючись правом, яке належить мені як Людині і зафіксоване в Конституції України (ст. ст. 3, 28), Законі України «Основи законодавства України про охорону здоров’я» ст. 43, Законі України «Про захист населення від інфекційних хвороб» ст. 12, Цивільному кодексі України ст. 281 (3), УТРИМУЮСЬ від щеплення від коронавірусної інфекції SARS-COV-2.
Право на відмову від ризикованого медичного втручання закріплено законодавством України і не передбачає жодних санкцій для особи, яка цим правом користується. Нагадую також, що згідно ст. 39-1 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ передавати медичні дані людини без її згоди до місця її праці або навчання.
Загальновідомими є чисельні факти летальних випадків (смертей) серед людей в усьому Світі в результаті щеплення від коронавірусної інфекції SARS-COV-2.
У випадку вчинення психологічного тиску на мене Ваші дії набувають ознак злочину за ст. 115 КК України «Умисне вбивство» та/або за ст. 120 КК України «Доведення до самогубства».

! Додатково звертаю Вашу увагу !

Відповідно до пп. 7.3.1., 7.3.2. п. 7.1. Резолюції Парламентської Асамблеї ООН від 28 січня 2021 року за № 2361/21 громадяни мають бути проінформовані про те, що вакцинація не є обов’язковою і що ніхто не може знаходитись під політичним, соціальним або іншим тиском с метою вакцинації, якщо вони не хочуть цього робити; гарантується, що ніхто не підлягає дискримінації за те, що він не був вакцинований, внаслідок можливих ризиків для здоров’я або небажання пройти вакцинацію.
.

Все вище наведене в форматі word в одному архіві:
stop-vaccination.rar
(127.72 Кіб) Завантажено 53 разів
Все наше життя - гра, а люди в ній - актори

Відповісти

Повернутись до “Балачки”