Свобода слова...

Вільне спілкування
Відповісти
Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2816 разів
Подякували: 2870 разів

Свобода слова...

Повідомлення Master » 12 вересня 2021, 19:00

Она ещё есть?
Или её уже нет?
Однако..
Из фб.

Слідом за знищенням демократії на Заході вирішили остаточно знищити і свободу слова — ЄСПЛ також списуємо на смітник слідом за ООН, ЄС та іншими антинародними міжнародними інституціями...

Справа в тому, що у Франції одного місцевого депутата і кандидата на виборах в Парламент засудили за розпалювання ворожнечі. Казалось би, що тут такого, напевно писав якусь хвігню, от і отримав по заслугам. Але не все так просто...

Мужика засудили НЕ ЗА ЙОГО СЛОВА, а за те, що під його постом в «Facebook» хтось писав всяку хвігню про мусульман, а вина цього мужика в тому, що він не видалив цей коментар... 🤦🏻‍♂️

Саме так, ви все вірно прочитали: тепер, якщо хтось напише щось незаконне у мене на сторінці, а я це не прочитаю і не видалю - мене можуть засудити — так вирішив Суд ЄС по правам людини (ЄСПЛ)... ДБЛ БЛТ... 🤦🏻‍♂️

«Суд вперше вказав, що власник аккаунта має особливі обов'язки контролю і пильності, зокрема, якщо вирішує зробити свій аккаунт публічним, адже це дає потенційно можливість для мови ворожнечі в коментарях ... З таким висновком не погодилася лише одна суддя, на думку якої, це є загрозою для свободи слова»
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

akinak
Адміністратор
Дякував (ла): 269 разів
Подякували: 1476 разів

Re: Свобода слова...

Повідомлення akinak » 12 вересня 2021, 20:49

У нас пока такой дичи нет, и это хорошо.
А запад да, ушел сильно далеко в культуру отмены. Ничем хорошим это не закончится, имхо.

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 12 вересня 2021, 20:52

akinak писав:
12 вересня 2021, 20:49
У нас пока такой дичи нет, и это хорошо.
А запад да, ушел сильно далеко в культуру отмены. Ничем хорошим это не закончится, имхо.
Надеюсь , что "пока" продлится ещё хотябы лет 5-10.

Honda2017
Досвідчений
Дякував (ла): 67 разів
Подякували: 111 разів

Повідомлення Honda2017 » 12 вересня 2021, 21:32

Master писав:
12 вересня 2021, 19:00
якщо хтось напише щось незаконне у мене на сторінці, а я це не прочитаю і не видалю - мене можуть засудити — так вирішив Суд ЄС по правам людини (ЄСПЛ)... ДБЛ БЛТ... 🤦🏻‍♂️
А зачем столько фигни всякой печатать? На улице тепло, прогуляться парками, подышать воздухом, выгулять детей или собаку, выпить бокал пива с друзьями... Это жизнь. А нажатием клавиш часами люди просто укорачивают свой век, жалуясь что время очень быстро бежит, летит...
А забил на все соц. сети. Это все от лукавого, там ничего Божьего нет! Одумайтесь, еще не поздно!
Будьте внимательны! Некоторые гниды воруют во время войны. Об известных фактах сообщайте правоохранительным органам.

kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 636 разів
Подякували: 1767 разів
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 12 вересня 2021, 21:35

Honda2017 писав:
12 вересня 2021, 21:32
А зачем столько фигни всякой печатать? На улице тепло, прогуляться парками, подышать воздухом, выгулять детей или собаку, выпить бокал пива с друзьями... Это жизнь. А нажатием клавиш часами люди просто укорачивают свой век, жалуясь что время очень быстро бежит, летит...
А забил на все соц. сети. Это все от лукавого, там ничего Божьего нет! Одумайтесь, еще не поздно!
В крестный ход можно пойти ещё. Недавно трассы перекрывали, куда то из Черновцов народ шагал. Там лу авого по идее нет. Но это не точно)

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 12 вересня 2021, 21:37

Honda2017 писав:
12 вересня 2021, 21:32
А зачем читать и отписываь?
*smile*

Відповісти

Повернутись до “Балачки”