Или её уже нет?
Однако..
Из фб.
Слідом за знищенням демократії на Заході вирішили остаточно знищити і свободу слова — ЄСПЛ також списуємо на смітник слідом за ООН, ЄС та іншими антинародними міжнародними інституціями...
Справа в тому, що у Франції одного місцевого депутата і кандидата на виборах в Парламент засудили за розпалювання ворожнечі. Казалось би, що тут такого, напевно писав якусь хвігню, от і отримав по заслугам. Але не все так просто...
Мужика засудили НЕ ЗА ЙОГО СЛОВА, а за те, що під його постом в «Facebook» хтось писав всяку хвігню про мусульман, а вина цього мужика в тому, що він не видалив цей коментар...
Саме так, ви все вірно прочитали: тепер, якщо хтось напише щось незаконне у мене на сторінці, а я це не прочитаю і не видалю - мене можуть засудити — так вирішив Суд ЄС по правам людини (ЄСПЛ)... ДБЛ БЛТ...
«Суд вперше вказав, що власник аккаунта має особливі обов'язки контролю і пильності, зокрема, якщо вирішує зробити свій аккаунт публічним, адже це дає потенційно можливість для мови ворожнечі в коментарях ... З таким висновком не погодилася лише одна суддя, на думку якої, це є загрозою для свободи слова»