У центрі Чернівців безпритульні собаки накинулися на художника Анатолія Федірка
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1768 разів
- Контактна інформація:
У центрі Чернівців безпритульні собаки накинулися на художника Анатолія Федірка
я много раз видел этого человека прогуливающегося с бутылкой вина в руках, может с этим связана история о 30 собаках сразу. но проблема бродячих собак есть, сам не раз об этом говорил.
Чернівчанин пригадує, посеред вулиці його оточили близько 30 собак
У центрі Чернівців зграя собак накинулася на художника Анатолія Федірка. Після невдалої зустрічі із безпритульними, на нозі чоловіка залишилися два укуси. Чернівчанин пригадує, посеред вулиці його оточили близько 30 собак. Тим часом у стерилізаційному центрі заперечують - таких великих зграй у місті немає. Однак двох чотирилапих після інциденту все ж відловили.
Замість того аби малювати нові картини, художник Анатолій Федірко прямує до лікарні. Чоловік прийшов за другим щепленням проти сказу. Зграя безпритульних собак накинулася на пана Анатолія просто у центрі міста, коли він повертався з майстерні додому.
Чоловік пригадує, поруч нікого не було. Тому від собак довелося захищатися самотужки. Під руками був лише рюкзак.
Це було десь 23.30 на Поштовій і назустріч з боку Філармонії несеться зграя. Долі секунд і ця зграя оточує мене, з усіх боків. До 30 псів було різного розміру, - розповідає чернівчанин.
У центрі стерилізації тварин кажуть: ймовірно зі страху пан Федірко не встиг добре розгледіти кількість тварин, адже таких великих зграй у місті немає. Окрім того, ані торік, ані у 2021-му скажених собак у Чернівцях не фіксували.
Як правило вони вибирають собі територія і відповідно її захищають. Це всього-на-всього три собаки. Але це не 30. Таких зграй великих взагалі нема у нашому місті, - пояснює Ольвія Попова, директорка КП "Центр стерилізації тварин"
Вакцину проти сказу можна отримати лише у лікарні швидкої медичної допомоги. Якщо раніше тут були перебої із поставкою препарату, то зараз вакцини є достатньо – розповідають у травмпункті.
У Стерилізаціному центрі радять, у разі якщо ви натрапили на зграю тварин, не розмахуйте руками. Це ще більше їх провокує. Якщо собака вас укусила, то за можливості запам’ятайте її вигляд, аби потім можна було швидше її відшукати і відловити.
Чернівчанин пригадує, посеред вулиці його оточили близько 30 собак
У центрі Чернівців зграя собак накинулася на художника Анатолія Федірка. Після невдалої зустрічі із безпритульними, на нозі чоловіка залишилися два укуси. Чернівчанин пригадує, посеред вулиці його оточили близько 30 собак. Тим часом у стерилізаційному центрі заперечують - таких великих зграй у місті немає. Однак двох чотирилапих після інциденту все ж відловили.
Замість того аби малювати нові картини, художник Анатолій Федірко прямує до лікарні. Чоловік прийшов за другим щепленням проти сказу. Зграя безпритульних собак накинулася на пана Анатолія просто у центрі міста, коли він повертався з майстерні додому.
Чоловік пригадує, поруч нікого не було. Тому від собак довелося захищатися самотужки. Під руками був лише рюкзак.
Це було десь 23.30 на Поштовій і назустріч з боку Філармонії несеться зграя. Долі секунд і ця зграя оточує мене, з усіх боків. До 30 псів було різного розміру, - розповідає чернівчанин.
У центрі стерилізації тварин кажуть: ймовірно зі страху пан Федірко не встиг добре розгледіти кількість тварин, адже таких великих зграй у місті немає. Окрім того, ані торік, ані у 2021-му скажених собак у Чернівцях не фіксували.
Як правило вони вибирають собі територія і відповідно її захищають. Це всього-на-всього три собаки. Але це не 30. Таких зграй великих взагалі нема у нашому місті, - пояснює Ольвія Попова, директорка КП "Центр стерилізації тварин"
Вакцину проти сказу можна отримати лише у лікарні швидкої медичної допомоги. Якщо раніше тут були перебої із поставкою препарату, то зараз вакцини є достатньо – розповідають у травмпункті.
У Стерилізаціному центрі радять, у разі якщо ви натрапили на зграю тварин, не розмахуйте руками. Це ще більше їх провокує. Якщо собака вас укусила, то за можливості запам’ятайте її вигляд, аби потім можна було швидше її відшукати і відловити.
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2817 разів
- Подякували: 2877 разів
Re: У центрі Чернівців безпритульні собаки накинулися на художника Анатолія Федірка
Вроде была уже тема про собак?
Или эта тема про художника?
Или эта тема про художника?
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1768 разів
- Контактна інформація:
Re: У центрі Чернівців безпритульні собаки накинулися на художника Анатолія Федірка
давай я тебе еще и видео покажу
- Master
- Легенда Форуму
Собаки как правило чувствуют страх.
На того и нападают.
Если страха нет, то пробегают мимо.
На того и нападают.
Если страха нет, то пробегают мимо.
- ЖаннаЖанна
- Досвідчений
- Дякував (ла): 660 разів
- Подякували: 174 рази
Як кажуть зоозахисники "він мабуть не любить собак, тому вони його і покусали" або "собачки добрі, вони не кусаються" "не)(ер шастать ночью по улицам"
якось так...
якось так...
- Master
- Легенда Форуму
А. Если собрался шастать то заведи себе компанию
Человек 10 или 20.
И шастай.
Человек 10 или 20.
И шастай.
- zepellin
- Експерт
- Дякував (ла): 375 разів
- Подякували: 791 раз
... Там, за мостом, такие злые две собаки...
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.

-
OlegLOA
- Доцент
- Дякував (ла): 1076 разів
- Подякували: 1016 разів
Тем про ковид чуть больше...
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1068 разів
- Подякували: 1466 разів
- Контактна інформація:
он просто не умеет их готовитьЖаннаЖанна писав: ↑30 червня 2021, 21:23Як кажуть зоозахисники "він мабуть не любить собак, тому вони його і покусали" або "собачки добрі, вони не кусаються" "не)(ер шастать ночью по улицам"
якось так...
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw