Я же не призываю вас его покупать! Просто почитайте его характеристики, посмотрите отзывы в ютубе.
Автоклав. Отзывы есть?
- ЖаннаЖанна
- Досвідчений
- Дякував (ла): 660 разів
- Подякували: 174 рази
Re: Автоклав. Отзывы есть?
- TAZIT
- Доцент
- Дякував (ла): 3858 разів
- Подякували: 668 разів
- Контактна інформація:
Якщо маєте багато м'яса , риби , грибів та гороху … то це практично єдиний спосіб законсервувати це все надійно … і з великою економією енергоресурсів .
Ну і ще можна оптом і за раз зварити холодець і голубці на весілля … .
…
Про місцевих практично не знаю : один виробник і один великий дистрибьютор … .
Щодо них теж здивувало що за пару років … відгуків практично немає .
…
Щодо користування … то штучка явно не для дітей , а на людей з не нижче середнього розвитку розуму … . Іншим пояснити принципи … і заставити їх за будь-яких умов дотримуватися … буде дуже важко .
Сенс — безперечно є . Оскільки іншим способом досягти температури продукту на рівні +120°С практично неможливо , особливо десь в горах … .
Як з електро- так і газо- підігрівом обов'язково в джерела нагріву має бути режим майже нульової потужності — <50 Вт . Інакше досягти стабільної температури буде на порядок важче і безнадійніше … .
Ну і ще можна оптом і за раз зварити холодець і голубці на весілля … .
…
Про місцевих практично не знаю : один виробник і один великий дистрибьютор … .
Щодо них теж здивувало що за пару років … відгуків практично немає .
…
Щодо користування … то штучка явно не для дітей , а на людей з не нижче середнього розвитку розуму … . Іншим пояснити принципи … і заставити їх за будь-яких умов дотримуватися … буде дуже важко .
Сенс — безперечно є . Оскільки іншим способом досягти температури продукту на рівні +120°С практично неможливо , особливо десь в горах … .
Як з електро- так і газо- підігрівом обов'язково в джерела нагріву має бути режим майже нульової потужності — <50 Вт . Інакше досягти стабільної температури буде на порядок важче і безнадійніше … .
-
rrp1
- Досвідчений
- Дякував (ла): 18 разів
- Подякували: 135 разів
Я в прошлом году покупал дешевый (такой как по ссылке https://prom.ua/ua/p803619667-avtoklav- ... zovyj.html) обычный стальной для газовой плиты, пока еще живой, пользовался раз 20, действительно чтобы им пользоватся нужно иметь опыт хотя бы на скороварке, надо следить чтобы прокладка легла хорошо и не было утечки, я ее каждый раз маслом смазываю, перед покупкой лучьше замерять высоту от плиты до вытяжки (если есть) и учитывать приборы и градусник (который довольно высокий), вес наполненого моего (мини) автоклава 45 кг., требуется постоянное слежение за ним пока горит огонь на плите, чтобы не пропустить нужную температуру и давление. Для не опытных пользователей лучше покупать электрический автомат, в нем все намного проще (как в мультиварке), но он стоит в разы дороже. Готовить в нем холодец, даже если он из нержавейки навряд ли стоит, т.к. обычно используется непищевая, у стального вода постоянно ржавая, но на консервы не влияет т.к. внутрь не попадает
- TAZIT
- Доцент
- Дякував (ла): 3858 разів
- Подякували: 668 разів
- Контактна інформація: