Пропав сигнал з супутникової тарілки
Пропав сигнал з супутникової тарілки
Проблема полягає в наступному: вчора ввечері і сьогодні зранку телевізор працював нормально. На протязі дня він був вимкнений і декілька раз за день вимикалось світло. Ввечері включивши телевізор на всіх каналах побачив підступний напис "відсутній сигнал". Тюнер Orton 4100C. На прошивці останнім часом не був, тарілку також ніхто не чіпав. Кабель антени зачистив заново (на вході в тюнер), результату - нуль. Може в кого була подібна проблема? Буду вдячний за пораду.
Re: Пропав сигнал з супутникової тарілки
Можливо при вимкненні живлення збилися налаштування,щоб сказати точно треба дивитися.Shtak777 писав:Проблема полягає в наступному: вчора ввечері і сьогодні зранку телевізор працював нормально. На протязі дня він був вимкнений і декілька раз за день вимикалось світло. Ввечері включивши телевізор на всіх каналах побачив підступний напис "відсутній сигнал". Тюнер Orton 4100C. На прошивці останнім часом не був, тарілку також ніхто не чіпав. Кабель антени зачистив заново (на вході в тюнер), результату - нуль. Може в кого була подібна проблема? Буду вдячний за пораду.
066 32 45 250 Олексій
Передзвоніть-допоможу чимось.
Если вы думаете, что сможете — вы сможете, если думаете, что нет — вы правы.
099 03 999 80
Алексей
099 03 999 80
Алексей
- Trentemoller
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 53 рази
- Подякували: 41 раз
В мене колись була приблизно така ситуація - 1 супутник є, 2 двох нема. Думав що прошивка - прошив. Результатів нуль. Виявильсь що в DiSEqC платі біля самої тарілки яка з'єднує кабелі в один відпустилось болтажне кріплення. Підтягнув і ніяких проблем. А щез сигнал за один день.
спутник
Востаннє редагувалось 12 березня 2013, 23:17 користувачем Maxi, всього редагувалось 1 раз.
знайшов поломку. Виявилось, що собака перегриз кабель :).
Дякую всім за відгуки, закриваю тему.
Дякую всім за відгуки, закриваю тему.