Пропал человек (тема шуточная!)

Вільне спілкування
Відповісти
kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 636 разів
Подякували: 1768 разів
Контактна інформація:

Пропал человек (тема шуточная!)

Повідомлення kreativ » 30 жовтня 2019, 17:11

Зник секретар міської ради Василь Продан. З 09.00 станом на 15.00 в Ратуші на робочому місці не з'являвся. Заяву на відпустку не писав. Про хворобу та лікарняний не повідомляв. У відрядження не їхав.
Хто із чернівчан може десь бачив,зустрічав цю пропажу на об'єктах депутатів?
Чоловік низького росту, з надмірною вагою, неспортивного складу, лисуватий, червонощокий,обличчя кругле,лискуче. Вміє грати на скрипці та у шахи, маніпулювати депутатами і членами виконкому у власних інтересах, а також завдавати шкоди громаді Чернівців у мільйонних розмірах.. Про інші здібності невідомо.
Має яскраво виражений маніакальний синдром як наслідок біполярного розладу. Під час сесійних засідань часто демонструє патологічно підвищений настрій (гіпертимія), підвищення розумової (тахіпсихія) і рухової активності, яка інколи переходить у непристойні жести. Має різні манії, зокрема марить пентхаусами Каспрука, .відрядженнями і відпустками Каспрука, усіма іншими ізмами ,пов'язаними з прізвищем Каспрук.
Має підвищену соціальну активність, легко заводить нові знайомства, прагне до постійного розширення кола спілкування за рахунок ботів і психологічно нестійких користувачів соцмереж, схильний до необдуманих вчинків, легко витрачає гроші на далекі від порядності політичні та інформаційні проекти.
Тому, хто підкаже, де проводить Василь Продан час, коли йому виставляють "8" в табелі , обіцяю грошову винагороду.
P.S. Станом на 16.00 знайшлася пропажа. В 16.02. Василь Продан зайшов в Ратушу.
Якщо серйозно,то півроку спостерігаю, як секретар міськради Василь Продан ігнорує трудовий розпорядок і трудове законодавство, не виконує повноваження секретаря міської ради, за які отримує заробітну плату від громади. Роботу депутатського корпусу організувати неспроможний, сесії тривають місяцями, кворуму на сесіях нема, проекти рішень готуються неякісно, постійно знімаються депутатами на довивчення, лише одиниці депутатів звітують про свою роботу, Василь Продан їму цьому жодної допомоги не надає, засідання депутатських комісій, як попередні секретарі ради, Василь Продан майже не відвідує, доручення міського голови не виконує, співпрацю та обмін досвідом між депутатами інших рад не організовує, з АМУ не співпрацює. Як підприємець завдав бюджету Чернівців мільйонні збитки.
Питання: скільки ця самозакохана людина з маніакальними пристрастями буде знущатися над чернівчанами,містом і здоровим глуздом?

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2817 разів
Подякували: 2878 разів

Re: Пропал человек (тема шуточная!)

Повідомлення Master » 30 жовтня 2019, 17:41

Скорее заказная.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

OlegLOA
Доцент
Дякував (ла): 1076 разів
Подякували: 1016 разів

Повідомлення OlegLOA » 30 жовтня 2019, 17:57

Так а разве не правду написали, хорошо устроился - и долги городу уже сколько лет не платить, и свои и чужие "вопросы решать", наверное безвозмездно. По принципу "Ты здесь хозяин, а не гость, тащи с работы каждый гвоздь!", только тут не мелочатся на гвозди... Про зарплату я молчу - он бы и бесплатно не отказался работать лишь бы иметь возможность на вышеупомятнутое...
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1235 разів
Подякували: 1312 разів

Повідомлення sergej1974007 » 30 жовтня 2019, 18:06

OlegLOA писав:
30 жовтня 2019, 17:57
Так а разве не правду написали, хорошо устроился - и долги городу уже сколько лет не платить, и свои и чужие "вопросы решать", наверное безвозмездно. По принципу "Ты здесь хозяин, а не гость, тащи с работы каждый гвоздь!", только тут не мелочатся на гвозди... Про зарплату я молчу - он бы и бесплатно не отказался работать лишь бы иметь возможность на вышеупомятнутое...
Ну вроде депутаты миськрады не получают зарплату?( но это неточно)
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

OlegLOA
Доцент
Дякував (ла): 1076 разів
Подякували: 1016 разів

Повідомлення OlegLOA » 30 жовтня 2019, 18:08

секретарь точно получает
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy

TAZIT
Доцент
Дякував (ла): 3858 разів
Подякували: 668 разів
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 30 жовтня 2019, 18:27

Как можно говорить что депутаты не получают если получают их помощники  … !?
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!
Домик: http://forumcv.net/viewtopic.php?f=64&t=57639 ;-)

KVadik
Доцент
Дякував (ла): 1068 разів
Подякували: 1466 разів
Контактна інформація:

Повідомлення KVadik » 30 жовтня 2019, 21:36

Да эти "п#дарасы" (с) уже превратили город в разваливающуюся помойку.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2817 разів
Подякували: 2878 разів

Повідомлення Master » 30 жовтня 2019, 22:18

в комментах к этому посту на ФБ нашел такую инфу

а в целом :
- Дурак!
- Сам дурак!

и так по кругу.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

Відповісти

Повернутись до “Балачки”