Ресторан быстрого питания Platos на Кобылянской - мини отзыв и шероховатости нового заведения

Вільне спілкування
akinak
Адміністратор
Дякував (ла): 269 разів
Подякували: 1476 разів

Re: Ресторан быстрого питания Platos на Кобылянской - мини отзыв и шероховатости нового заведения

Повідомлення akinak » 26 червня 2019, 09:04

Юристка писав:
26 червня 2019, 08:48
На мою думку наші так звані ресторатори є жмоти, чому ніде в Чернівцях при вході до ресторану немає розсувних дверей, ну постав собі такого типу двері і немаєш проблем людина підійшла двері відчинились, або інший вихід найми людину яка б двері відвідувачам відкривала
Я и сам это у всех спрашиваю. Даже в сетевых штуках типа вога - не раздвижные двери. Я часто с детской коляской хожу, и это таки не удобно. Что говорить про колясочников. Такой вот у вас город, барьерный для всех и даже за деньги.

kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 636 разів
Подякували: 1768 разів
Контактна інформація:

Re: Ресторан быстрого питания Platos на Кобылянской - мини отзыв и шероховатости нового заведения

Повідомлення kreativ » 26 червня 2019, 09:10

akinak писав:
26 червня 2019, 09:04

Я часто с детской коляской хожу, и это таки не удобно. Что говорить про колясочников. Такой вот у вас город, барьерный для всех и даже за деньги.
Или ты вернулся в черновцы, или не только у нас такой город ;-)

Юристка
Новачок
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 8 разів

Повідомлення Юристка » 26 червня 2019, 09:37

Заправляла авто колись на Wog всюди двері розсувні в них у франшизі це розписано, неможе бти щоб десь були інші, але дійсно з калясками, людям з інвалідністю дуже важко, але це проблема не тільки нашого міста але і всієї України в цілому

Відповісти

Повернутись до “Балачки”