Це була твоя відповідь по запитанню чи потуга спроби дійстно срач розвести?
А що ми святкуєм 1 січня?
- Rassel
- Експерт
- Дякував (ла): 174 рази
- Подякували: 240 разів
Re: А що ми святкуєм 1 січня?
Якби знав усі відповіді то напевно і не запитував .
Я бачу ти вже кинувся в пошуки простори інтернету рвати оскільки згадав про Петра 1-го))
Саму тему створив вже після того як багатьом задав це запитання- Що люди святкують 1 -го січня і чому усіх вітають ще і з роком свині(кабана) по китайському календарю де рік починається 5 лютого , а не 1-го січня. І дуже здивований був їхніми відповіддями (ниочем) і привітаннями чомусь з присланими відкритками , чи анімацією свині. А чому наприклад не Орла?
Звістно. кожен нехай святкує те що хоче і як хоче. З свинею. чи в ролі свині, це їхнє право. Але я особисто в попутчики свиней не брав і не беру. )))
Сьогодні весь світ за винятком Тайланда. Єфіопії. Ірану. Пакістану.. живуть по Григоріанському календарю і кінця 70-х минулого століття в світі почали просовувати символи старого китайського календаря. Взагалі не знаючи традицій цієї країни - не задумуючись усі з радістю приняли цю теорію і стали притримуватись її. Я ось задумався.
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2817 разів
- Подякували: 2878 разів
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2817 разів
- Подякували: 2878 разів
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
- TAZIT
- Доцент
- Дякував (ла): 3858 разів
- Подякували: 668 разів
- Контактна інформація:
Мне не до поисков .,. сейчас вообще . Просто знаю что мы реально ничего не знаем практически про реальную историю.
Даже наверное если нашим правнукам прикажут ничего не знать про войну 2014 они тоже не будут знать .,. также как и мы не знаем что динозавры "вымерли" не так уж и давно и в их времена летать было легко без всяких супертехнологий , учитывая плотность воздуха в десятки раз больше. И это "богов" тоже касается.
Даже наверное если нашим правнукам прикажут ничего не знать про войну 2014 они тоже не будут знать .,. также как и мы не знаем что динозавры "вымерли" не так уж и давно и в их времена летать было легко без всяких супертехнологий , учитывая плотность воздуха в десятки раз больше. И это "богов" тоже касается.