Тема про айпади хто шарить і має уявлення..Допоможіть
- =Генератор Зла=
- Забанен навсегда
Тема про айпади хто шарить і має уявлення..Допоможіть
цікавить таке питання терміново,якщо айпад заблокований типу анлок чи як там кажуть,як Айфон - його можна розблокувати ?зробити неверлок (здається так кажуть) цікалять всі моделі ,айпад 1 ,айпад2,айпад 3 !
-
- Активіст
- Дякував (ла): 7 разів
- Подякували: 5 разів
Re: Тема про айпади хто шарить і має уявлення..Допоможіть
Хіба айпеди продаються залочені?) Здається ні)=Генератор Зла= писав:цікавить таке питання терміново,якщо айпад заблокований типу анлок чи як там кажуть,як Айфон - його можна розблокувати ?зробити неверлок (здається так кажуть) цікалять всі моделі ,айпад 1 ,айпад2,айпад 3 !
- =Генератор Зла=
- Забанен навсегда
ну я хочу купити і підключаю до компа а можна скинути тільки пісні а фільми нейдуть,сказали шо потрібно його прошивати чи шось того в роді тому !
Якщо прошивка айпада не 6 а наприклад 5.1.1 то робите як сказано тут http://habrahabr.ru/post/144561/ потім скачайте программу ifunbox з сайта 4pda.ru за допомогою якої на компі будете бачити всю память айпада. Ну і потім фільми перетягуйте в папку на айпаді тільки формат фільмів має бути *.mp4 якщо не помиляюсь
- Anjey
- Досвідчений
- Дякував (ла): 120 разів
- Подякували: 70 разів
Фільми повинні бути в форматі mp4 інакше синхронізувати їх не удасться.maratura писав:в айтюнсе добавте фильмы в медиатеку,потом на вкладке "фильмы" отметьте нужные.Синхронизация.=Генератор Зла= писав:ну я хочу купити і підключаю до компа а можна скинути тільки пісні а фільми нейдуть,сказали шо потрібно його прошивати чи шось того в роді тому !
Поставте через апп сторе будь який безплатний відео плеєр їх є багато з підтримкою любих форматів відео файлів.
Потім через айтюнс прямо у цей відео плеєр закидуєте файли.
- Anjey
- Досвідчений
- Дякував (ла): 120 разів
- Подякували: 70 разів
ага, AVPlayer HD супер, сам користуюсь. Але для нього потрібен джейл, а то в апп сторе він платний.
Востаннє редагувалось 29 листопада 2012, 23:05 користувачем Anjey, всього редагувалось 1 раз.
- =Генератор Зла=
- Забанен навсегда