Де здати макулатуру?
-
mishad
- Активіст
- Дякував (ла): 19 разів
- Подякували: 22 рази
Re: Де здати макулатуру?
технічної немає, в основному радянсько-пропагандична, застаріла педагогічна, географічна.
є "большая медицинская энциклопедия" 1959 року випуску 36 томів, її поки залишаю, правда сумніваюсь , що комусь вона потрібна
є "большая медицинская энциклопедия" 1959 року випуску 36 томів, її поки залишаю, правда сумніваюсь , що комусь вона потрібна
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
З однієі сторони-- цікавить щось таке комуністичне-- тіпа збірка творів Леніна.( в сусідки моєі є-- дивлюсь на неі).
З другоі сторони--- в мене є шикарна старовинна книга німецька-- якогось дуже раннього видання-- як на мій погляд-- антікваріат антікваріатний--- а коштує в районі 30 евро.
Книжки в якості антикваріату--- дуже дешеві в порівнянні з іншими речами.
З другоі сторони--- в мене є шикарна старовинна книга німецька-- якогось дуже раннього видання-- як на мій погляд-- антікваріат антікваріатний--- а коштує в районі 30 евро.
Книжки в якості антикваріату--- дуже дешеві в порівнянні з іншими речами.
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1768 разів
- Контактна інформація:
как по Лукьяна Кобылицы подниматься от Руской, там через 50 метров светофор и поворот налево - вот от поворота метров 100 проехать и по правую руку будет пункт приема в виде гаража с вывеской об этом.
- yura_cv
- Досвідчений
- Дякував (ла): 61 раз
- Подякували: 26 разів
- Контактна інформація:
- Мартин Лютер
- Активіст
- Дякував (ла): 17 разів
- Подякували: 6 разів
Возле Баварий, есть магазин Нива сзади с правой стороны магазина есть ларек, там принимают бутылки и макулатуру. "В начале лета принимали точно"