Що таке російське? Так вон же Воно!

Вільне спілкування
Відповісти
Rassel
Експерт
Дякував (ла): 174 рази
Подякували: 240 разів

Що таке російське? Так вон же Воно!

Повідомлення Rassel » 19 жовтня 2016, 19:05

"Дослідження видатного російського дослідника графа Уварова показують, що сучасні росіяни є прямими нащадками народу меря. В культурі людей, що проживають на мерянських землях (Центральна Росія) залишилися прояви її культури, зокрема святі камені і гаї, а також деякі місцеві традиційні свята.
Звернення до народу типу:
-"Ну що, миряни, зробимо цю справу?"
народилося від назви етносу меря, колись це було звернення до народу на ім'я "меря".
У перекладі на російську вираз має звучати так:
-"Ну що, люди, візьмемося за цю справу?"
Російське слово "мир" у сенсі "На миру і смерть красна" походить від стародавньої назви предків сучасних росіян племені меря.

Історія народу меря — це, по суті, історія Московського князівства; місце проживання цього етносу стало центром Російської держави, сучасні росіяни є прямими нащадками мері.
Мерянські традиції і зараз відчутні в матеріальній культурі і похоронній обрядовості жителів Центральної Росії; спадщина меря виявилося і в фізичнім вигляді сучасного населення Росії.

Мерянський національний прапор - Мерянь Раськень коцт
Зображення

Прямими нащадками літописних меря є сучасні росіяни, а якщо бути точним - мешканці сучасної Московської області Російської Федерації і прилеглих до неї територій".

Сучасні меряни мають свої інтернет-сайти «merja.org», «Merjamaa — Мерянь Мастор», «Меряния»та інші, де представлені національні герб, прапор і гімн, беруть участь в дискусіях на фінно-угорських мережах ( «Уралістіка» та ін.)

Звідси: uk.wikipedia.org/wiki/Меря

* * *
Є і інша, денаціоналізована до ступіню русскості (а це навйищий ступінь денаціоналізації) меря, мєря, що забула свою мову і свій рід, як по батькові, так і по матері.
Ось ці і звуться "русскімі славянамі".
Ось ці і наполягають, що вони з українцями "практічєскіадінбрацкійнарод".
Ось ці, під цим приводом, і хотять загарбати нашу землю.
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1235 разів
Подякували: 1312 разів

Re: Що таке російське? Так вон же Воно!

Повідомлення sergej1974007 » 19 жовтня 2016, 19:23

Rassel писав:"Дослідження видатного російського дослідника графа Уварова показують, що сучасні росіяни є прямими нащадками народу меря. В культурі людей, що проживають на мерянських землях (Центральна Росія) залишилися прояви її культури, зокрема святі камені і гаї, а також деякі місцеві традиційні свята.
Звернення до народу типу:
-"Ну що, миряни, зробимо цю справу?"
народилося від назви етносу меря, колись це було звернення до народу на ім'я "меря".
У перекладі на російську вираз має звучати так:
-"Ну що, люди, візьмемося за цю справу?"
Російське слово "мир" у сенсі "На миру і смерть красна" походить від стародавньої назви предків сучасних росіян племені меря.

Історія народу меря — це, по суті, історія Московського князівства; місце проживання цього етносу стало центром Російської держави, сучасні росіяни є прямими нащадками мері.
Мерянські традиції і зараз відчутні в матеріальній культурі і похоронній обрядовості жителів Центральної Росії; спадщина меря виявилося і в фізичнім вигляді сучасного населення Росії.

Мерянський національний прапор - Мерянь Раськень коцт
Зображення

Прямими нащадками літописних меря є сучасні росіяни, а якщо бути точним - мешканці сучасної Московської області Російської Федерації і прилеглих до неї територій".

Сучасні меряни мають свої інтернет-сайти «merja.org», «Merjamaa — Мерянь Мастор», «Меряния»та інші, де представлені національні герб, прапор і гімн, беруть участь в дискусіях на фінно-угорських мережах ( «Уралістіка» та ін.)

Звідси: uk.wikipedia.org/wiki/Меря

* * *
Є і інша, денаціоналізована до ступіню русскості (а це навйищий ступінь денаціоналізації) меря, мєря, що забула свою мову і свій рід, як по батькові, так і по матері.
Ось ці і звуться "русскімі славянамі".
Ось ці і наполягають, що вони з українцями "практічєскіадінбрацкійнарод".
Ось ці, під цим приводом, і хотять загарбати нашу землю.

Я тебе настоятельно рекомендую Валерия Бебиха.
У него тоже много подобного материала. :D
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

Sl@vcheg