Женская одежда.
- Petr1
- Зацікавлений
- Контактна інформація:
Re: Женская одежда.
У моей тоже вечная проблема с выбором наряда для новогодней ночи. Месяц сидела в сети, каталоги во всех интернет-магазинах пересматривала. Одно напрягает, что она и меня пытается к процессу поиска подключить - постоянно ей мой совет нужен, нравится мне или нет. А мне то чего - носить то ей :) Вроде бы уже нашла здесь http://fason-m.com.ua/catalog/night-dress подходящее платье, но оказалось, что заказ у них начинается от 3-х вещей. Но она и тут выкрутилась - подобрала подарки своей матери и сестре: тёще сумку, а сестре юбку.DotroK писав:В мене жінка теж не прив'язана до однієї крамниці. Може йти повз крамницю, щось сподобалося і все - картка схудла на якусь суму :) Зараз шукає якусь сукню до Нового Року, але риється в Інтернеті.Софи писав:покупаю там, где понравилось
Все не так плохо как кажется, все гараздо хуже.
До речі, повністю закрита сукня зараз не в тренді. Відкриті плечі, прозорий гіпюр та яскраво-червона помада - ось це буде те, що треба!Nastenaa писав:Я тоже уже подбираю наряд на Новый Год )), сейчас можно недорого купить красивое платье ...
А платье не полностью закрытое, спинка открытая)а помаду красную я тоже люблю ;)
Скажімо так, плечі та спина - то дві різні речі. Ну, то таке - кому що до вподоби. Але погодьтеся, що чоловікам більше подобається, коли жінка не максимально оголена, а коли вона вдягнена в якесь загадкове вбрання. Вони такі - люблять фантазувати та здогадуватися, що ж там під тим вбранням їх чекає :) На мій смак, я б собі обрала напівпрозору блузку з шифону, наприклад, як тут бачила нещодавно. До неї підібрала б якусь еротичну білизну контрастного кольору. Спідницю взяла би не міні, а максі, але дуже вузеньку. І... "вишенька на торті" - червоні, лакові "лодочки" на височенній шпиляці та яскраво-червоні губи. Ну, десь так приблизно.Nastenaa писав:А платье не полностью закрытое, спинка открытая)а помаду красную я тоже люблю ;)
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1768 разів
- Контактна інформація: