У Чикаго застрелили репера просто під час зйомок пісні про важке життя гангсти
У Чикаго, в одному з найнебезпечніших парків, та ще й вночі, компанія реперів знімала відеокліп на пісню «Two Techs and a 50 Shot» (тут мається на увазі пістолет-кулемет TEC-9 і барабанний магазин на 50 набоїв).
Де не взявсь під'їхала ще одна компанія, котрій, певно, теж хотілось зняти відео, але місця в парку було недостатньо, або їм просто не сподобалась пісня.
Почалась перестрілка, в результаті якої молодий та перспективний артист на ім'я «Thugga» (гопник) помер від пострілу в потилицю.
Ще кілька людей отримали серйозні поранення: одному прострелили ногу дев'ять разів, дівчині два рази вистрілили в нижню частину живота і ще кілька людей отримали поранення різного ступеня важкості
http://zbroya.info/uk/blog/9475_u-chika ... a-gangsti/
ирония судьбы или тяжелая жизнь ганста реперов
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1768 разів
- Контактна інформація:
ирония судьбы или тяжелая жизнь ганста реперов
- Phantom100
- Активіст
- Дякував (ла): 19 разів
- Подякували: 14 разів
- Контактна інформація:
Re: ирония судьбы или тяжелая жизнь ганста реперов
Чето какие-то жесткие пацанчики...вроде не вюют, мирная жизнь - чего этим макакам не хватает?
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
Рассизм дэтэктэд? :DPhantom100 писав:Чето какие-то жесткие пацанчики...вроде не вюют, мирная жизнь - чего этим макакам не хватает?
- Phantom100
- Активіст
- Дякував (ла): 19 разів
- Подякували: 14 разів
- Контактна інформація:
Ну...я колебалась, прежде чем так написать. Но в общем целом эти все райончеги черных, в которые даже полиция боится лишний раз заглянуть...ммм...думаю цвет кожи не последнее место занимает в этой фигне. Могу как всегда ошибаться :D