тема для тих, хто цікавиться можливостями послуги "Роумінг, як вдома" від Водафон
з практики:
мій колега був у Польщі. перед поїздкою придбав собі пакет Vodafone Red та активував послугу "Роумінг, як вдома".
на протязі декількох днів телефонував мені з-за кордону, а я йому.
з мене гроші у межах 100 хв. на день не знімались, у нього, при дзвінках на МТС також
єдине, що помітив, при дзвінках з-за кордону з цього номера не вибивається код країни (+38), а просто 095ХХХХХХХ
вартість - 90 грн на місяць при знаходженні в Європі.
ЮМС-МТС-Водафон
- телефонист
- Авторитет
- Дякував (ла): 436 разів
- Подякували: 487 разів
ЮМС-МТС-Водафон
Ввиду того, что аргументированно дискутировать всем скучно, предлагаю сразу перейти к оскорблениям!
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1768 разів
- Контактна інформація:
Re: ЮМС-МТС-Водафон
ага, мне тут форумчанин как раз недавно рассказывал о своем опыте подобного. как я понял, если приобрести под это дело еще и новый пакет - то тарифы будут еще пониже. + действие в нескольких странах (порядка 15-ти)телефонист писав:тема для тих, хто цікавиться можливостями послуги "Роумінг, як вдома" від Водафон
з практики:
мій колега був у Польщі. перед поїздкою придбав собі пакет Vodafone Red та активував послугу "Роумінг, як вдома".
на протязі декількох днів телефонував мені з-за кордону, а я йому.
з мене гроші у межах 100 хв. на день не знімались, у нього, при дзвінках на МТС також
єдине, що помітив, при дзвінках з-за кордону з цього номера не вибивається код країни (+38), а просто 095ХХХХХХХ
вартість - 90 грн на місяць при знаходженні в Європі.
- телефонист
- Авторитет
- Дякував (ла): 436 разів
- Подякували: 487 разів
Re: ЮМС-МТС-Водафон
не, на сайте водафон написано:kreativ писав:...
ага, мне тут форумчанин как раз недавно рассказывал о своем опыте подобного. как я понял, если приобрести под это дело еще и новый пакет - то тарифы будут еще пониже. + действие в нескольких странах (порядка 15-ти)
Ввиду того, что аргументированно дискутировать всем скучно, предлагаю сразу перейти к оскорблениям!