ЮМС-МТС-Водафон

Вільне спілкування
Відповісти
телефонист
Авторитет
Дякував (ла): 436 разів
Подякували: 487 разів

ЮМС-МТС-Водафон

Повідомлення телефонист » 02 лютого 2016, 21:01

тема для тих, хто цікавиться можливостями послуги "Роумінг, як вдома" від Водафон
з практики:
мій колега був у Польщі. перед поїздкою придбав собі пакет Vodafone Red та активував послугу "Роумінг, як вдома".
на протязі декількох днів телефонував мені з-за кордону, а я йому.
з мене гроші у межах 100 хв. на день не знімались, у нього, при дзвінках на МТС також
єдине, що помітив, при дзвінках з-за кордону з цього номера не вибивається код країни (+38), а просто 095ХХХХХХХ
вартість - 90 грн на місяць при знаходженні в Європі.
Ввиду того, что аргументированно дискутировать всем скучно, предлагаю сразу перейти к оскорблениям!

kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 636 разів
Подякували: 1768 разів
Контактна інформація:

Re: ЮМС-МТС-Водафон

Повідомлення kreativ » 02 лютого 2016, 21:22

телефонист писав:тема для тих, хто цікавиться можливостями послуги "Роумінг, як вдома" від Водафон
з практики:
мій колега був у Польщі. перед поїздкою придбав собі пакет Vodafone Red та активував послугу "Роумінг, як вдома".
на протязі декількох днів телефонував мені з-за кордону, а я йому.
з мене гроші у межах 100 хв. на день не знімались, у нього, при дзвінках на МТС також
єдине, що помітив, при дзвінках з-за кордону з цього номера не вибивається код країни (+38), а просто 095ХХХХХХХ
вартість - 90 грн на місяць при знаходженні в Європі.
ага, мне тут форумчанин как раз недавно рассказывал о своем опыте подобного. как я понял, если приобрести под это дело еще и новый пакет - то тарифы будут еще пониже. + действие в нескольких странах (порядка 15-ти)

Жан-Жак
Активіст
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 3 рази

Повідомлення Жан-Жак » 02 лютого 2016, 21:28

Реальна тема, підтверджую. При закінченні пакетних хвилин на інших операторів, знімається по 50 коп/хв, окрім МТС, водафон.

телефонист
Авторитет
Дякував (ла): 436 разів
Подякували: 487 разів

Повідомлення телефонист » 02 лютого 2016, 21:33

kreativ писав:...
ага, мне тут форумчанин как раз недавно рассказывал о своем опыте подобного. как я понял, если приобрести под это дело еще и новый пакет - то тарифы будут еще пониже. + действие в нескольких странах (порядка 15-ти)
не, на сайте водафон написано:
скриншот
Зображення
Ввиду того, что аргументированно дискутировать всем скучно, предлагаю сразу перейти к оскорблениям!

Відповісти

Повернутись до “Балачки”