цирк на гравітоні!

Вільне спілкування
Відповісти
zwer125
Активіст

цирк на гравітоні!

Повідомлення zwer125 » 15 жовтня 2015, 21:32

цирк приїхав в чернівці біля экватору на колишньому стадіоні ,розклали багато техніки ,багато людей , які просто прийшли абой шли з магазину стояло дивилось фотографули тварин , масштаб великий , ну короче круто я підійшов подивився , має бути класно візьму плимінника і гоу у цирк !!!!

German
Забанен навсегда
Подякували: 1 раз

Re: цирк на гравітоні!

Повідомлення German » 15 жовтня 2015, 21:45

Принципиально не хожу в цирк - там мучают зверюшек. *hammer*

Горькая правда о том, как "счастливо" живут зверюшки в цирке. Видео содержит ненормативную лексику.

phpBB [video]
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо *Dopovid*
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)

zwer125
Активіст

Повідомлення zwer125 » 15 жовтня 2015, 21:57

згоден з тобою я теж ненавиджу цирк , але якщо згадати то вже сто років він існує , но дитину зводити треб а ..

German
Забанен навсегда
Подякували: 1 раз

Повідомлення German » 16 жовтня 2015, 13:03

zwer125 писав:згоден з тобою я теж ненавиджу цирк , але якщо згадати то вже сто років він існує , но дитину зводити треб а ..
Я просто не хочу спонсировать тех, кто ради денег мучает животных - поэтому всех знакомых агитирую НЕ ходить в те цирки, у которых в программе есть номера с животными.
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо *Dopovid*
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)

Відповісти

Повернутись до “Балачки”