Податкова ставка
- Sawac
- Активіст
- Подякували: 1 раз
Re: Податкова ставка
З 1 січня 2013 року ставка єдиного податку для платників податків першої групи складе 10% від розміру мінімальної зарплати (1 тис 147 грн), для платників другої групи - 20% від розміру мінімальної зарплати.
"Так, у 2013 році щомісячний розмір єдиного податку для суб'єктів підприємництва, що перебувають на спрощеній системі оподаткування, складе 114,7 грн для платників податків 1-ої групи і 229,4 грн для платників податків 2-ої групи", - йдеться у повідомленні відомства .
"Так, у 2013 році щомісячний розмір єдиного податку для суб'єктів підприємництва, що перебувають на спрощеній системі оподаткування, складе 114,7 грн для платників податків 1-ої групи і 229,4 грн для платників податків 2-ої групи", - йдеться у повідомленні відомства .
Саша 097 683 82 два 2
Допомога в організації ведення бухобліку для ПП
- Виктор Ф.
- Активіст
- Контактна інформація:
вижу что в этом году серьезно взялись за Налоговую,Таможеную, и тд....короче чем больше срубить денег с простого люда ,даже эти излишние квадратные метры...а ведь у основателей такого закона не на 10м.кв больше излишка - а на много больше...интересно *они* будут уплачивать этот налог??
Ведь мелкие предприниматили вообше уйдуть в тень ,и тем самым увеличиться отмыв денег...
иногда я задаю вопрос сам себе: В какой стране я живу?(((((((((
Ведь мелкие предприниматили вообше уйдуть в тень ,и тем самым увеличиться отмыв денег...
иногда я задаю вопрос сам себе: В какой стране я живу?(((((((((
Востаннє редагувалось 28 січня 2013, 13:52 користувачем Виктор Ф., всього редагувалось 1 раз.
- Sawac
- Активіст
- Подякували: 1 раз
єдиний податок плотиться за поточний місяць тобто в січні за січень, а в пенсійний в січні 2013 за грудень 2012 сплата до 20 числа (це для єдинщиків 1 і 2 групи)xtrade писав:блін, у ПФ вже майже 400 грн (
---
Sawac
коли плотимо, поквартально, помісячно, до чи після?
дякую
Саша 097 683 82 два 2