Стационарный пост Одесса... я тупо в шоке ...
- Rassel
- Експерт
- Дякував (ла): 174 рази
- Подякували: 240 разів
Re: Стационарный пост Одесса... я тупо в шоке ...
koka73 ти теж 100 відсотково правильно думку виклав і я тебе на 100% в цьому підтримую і навіть не мию руки милом, я просто руки не подаю. Але думка Твіка не про це була, а про те , чиб брали ми гроші, якщоб працювали? Тому впевнено і відповів, що всі б брали, інакше просто булиб звільнені по любій причині. Система працює і нікуди не дінешся. Прикро звістно.
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина
- Дельфин
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 10 разів
А от це би могло щось змінити
Відчувши себе уродом і ізгоєм, вони би..задумалсиь.
Але то ж так ВИГІДНО з ними дружити...
;)
Знайомий "при посаді" - хто ж від нього відмовиться... :) ;)
Бабло(посада) є - значить кореш! Бум бухати, за твої бабки - лепший кореш.
це була б ПОЗИЦІЯ громадянина! УРОДІВ ТРЕБА ТРИМАТИ В ІЗОЛЯЦІЇ!!!!!После его рассказов о ЕГО таксах и как он косит бабло, я с этим человеком стараюсь даже в городе не пересекаться ...
И после рукопожатия, огромное желание помыть руки с мылом ...
Відчувши себе уродом і ізгоєм, вони би..задумалсиь.
Але то ж так ВИГІДНО з ними дружити...

Знайомий "при посаді" - хто ж від нього відмовиться... :) ;)
Бабло(посада) є - значить кореш! Бум бухати, за твої бабки - лепший кореш.
Востаннє редагувалось 26 листопада 2012, 20:03 користувачем Дельфин, всього редагувалось 1 раз.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!
Тобто якщо ти завтра отримаєш посаду, то одразу почнеш брати взятки із усіх? чесна людина стане моральним уродом?Rassel писав: Тому впевнено і відповів, що всі б брали, інакше просто були б звільнені по любій причині. Система працює і нікуди не дінешся. Прикро звістно.
Ну тоді це не чесна людина, а лицемір, що прикидався і чекав шансу.
Я би там не брав, тому що я би там не працював. А якби працював і не брав, мене би звідти звільнили, бо боялися б.
І якщо завтра мене раптово вибирають міністром МВД, і забирають із мого крісла в те крісло - Я НЕ ЗАСТАВЛЯТИМУ ЛЮДЕЙ БУТИ УРОДАМИ, ЩОБ ЗБАГАТИТСЬ САМОМУ. Я НЕ ОБКРАДАТИМУ ЛЮДЕЙ ТОМУ ЩО ОТРИМАВ ШАНС.
Я не чекаю на шанс стати уродом, тому якщо ти ДАЇ - то можеш і ХОЧЕШ бути як всі вони...
А нормальна людина там би не працювала, і не брала б. От тільки нормальних майже не залишилось, то це правда.
Востаннє редагувалось 26 листопада 2012, 20:05 користувачем Дельфин, всього редагувалось 1 раз.
- Дякував (ла): 174 рази
- Подякували: 240 разів
Дельфин, спочатку треба сісти в те крісло, а потім розказати всім про ті відчуття під дупою. А так словом над пріснею водою можна і до сонця долетіти.
Зараз в державі практично кругом працює гарна піраміда, і якщо ти там вже в тій грі, то ти автоматично стаєш як ти кажеш "моральним уродом" і нікуди ти не дінешся, з чистими помислами, чи ні. Самі вибрали собі упряжку, залишилось тепер, або її тягнути за їду(собакою), або не тягнути за помиї(людиною).
Зараз в державі практично кругом працює гарна піраміда, і якщо ти там вже в тій грі, то ти автоматично стаєш як ти кажеш "моральним уродом" і нікуди ти не дінешся, з чистими помислами, чи ні. Самі вибрали собі упряжку, залишилось тепер, або її тягнути за їду(собакою), або не тягнути за помиї(людиною).
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина
- vailender
- Досвідчений
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 3 рази
с таким подходом "все брали бы" можно любую коррупцию оправдать."Попробуй на 3000 в месяц прожить" - отличное оправдание для мелкого чиновника потому и берёт. Идём дальше, берём чиновника покрупней к нему уже будет применимо "Попробуй на 10000 в месяц прожить" - есть же машина ,жена, дети, всех нужно кормить. Ну и так вот двигаясь найдётся чиновник который и на 100 тыс не проживёт, но и его оправдаем у него же семья, вилла,охрана и всё это нужно как то содержать.
Жизнь бьёт ключём....и всё по голове...
- Дельфин
- Поважний користувач
Ні одне кірсло не зробить мене... Моя дупа вже відчувала таке, якби я таке міг... ти би зараз дивися мене по телевізору, а не читав на форумі.Rassel писав:Дельфин, спочатку треба сісти в те крісло, а потім розказати всім про ті відчуття під дупою. А так словом над пріснею водою можна і до сонця долетіти.
Я НЕ ЖАДНИЙ до грошей, тим більше до грязних і кровавих. Своє не віддам, чужого не беру.
Не відчуття дупи визначає людину, а комфорт її душі.
ДАЇ на трасі - відчувають ДУПОЮ, а люди які звідти пішли - душею. НЕ будемо відходити від теми, плс.
Востаннє редагувалось 26 листопада 2012, 21:45 користувачем Дельфин, всього редагувалось 2 разів.
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 4 рази
Кому-то на хлеб не хватает, а кому-то на самолетvailender писав:с таким подходом "все брали бы" можно любую коррупцию оправдать."Попробуй на 3000 в месяц прожить" - отличное оправдание для мелкого чиновника потому и берёт. Идём дальше, берём чиновника покрупней к нему уже будет применимо "Попробуй на 10000 в месяц прожить" - есть же машина ,жена, дети, всех нужно кормить. Ну и так вот двигаясь найдётся чиновник который и на 100 тыс не проживёт, но и его оправдаем у него же семья, вилла,охрана и всё это нужно как то содержать.
Востаннє редагувалось 26 листопада 2012, 21:45 користувачем krysmars, всього редагувалось 1 раз.