Знижки на побутову техніку перед Новим роком

Вільне спілкування
German
Забанен навсегда
Подякували: 1 раз

Re: Знижки на побутову техніку перед Новим роком

Повідомлення German » 20 грудня 2013, 16:56

Schneider писав:Хто в курсі у яких магазинах в Чернівцях діють знижки перед Новим роком на побутову техніку? Цікавлять знижки на пральні машини автомат. Буду вдячний за інформацію.
В Фокстроте бывают предновогодние "скидки" чуть ли не на треть цены, но даже с ними цена остаётся выше, чем в др. магазинах со скидками до 10% :D
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо *Dopovid*
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)

13ый воин
Експерт
Дякував (ла): 556 разів
Подякували: 390 разів

Повідомлення 13ый воин » 20 грудня 2013, 16:59

ogboiko писав:пам"ятаю я раз купив собі телефон optimus 2x в фокстроті, так з іхньою знижкою+ карткою їхньою вийшло дешевше ніж через інтернет. так що треба шукати...
а не так давно, у вересні мені потрібна була кавомашинка, і тут в фокстроті раптом майже 1к грн знижка на одну модель) в інтернеті дешевше не було... прийшов в фокстрот, зустрів знайомого продавця а він каже(не купляй цю. вся партія бракована, в нас кожна друга не працює).. тому треба перевіряти і кщо бачите дуууууууже велику знижку треба задуматися :!:

на рахуно МЕТРО, так там техніка завжди дорога... неразу ще нічого там з техніки за норм гроші не бачив
что так же наводит на мысли, чтобы поскорее спулить слабую партию и забыть про нее
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,

ogboiko
Активіст

Повідомлення ogboiko » 20 грудня 2013, 17:08

13ый воин писав: что так же наводит на мысли, чтобы поскорее спулить слабую партию и забыть про нее
так телефон до сих пір в мене і працює на ура, прошивався 10050 разів, падав - розлітався.. тьфу тьфу тьфу все ок :P

Shtak777
Новачок

Повідомлення Shtak777 » 20 грудня 2013, 20:04

http://www.mobilluck.com.ua/
купляю техніку в цьому магазині поки що все влаштовує.

adik
Досвідчений

Повідомлення adik » 20 грудня 2013, 20:56

Shtak777 писав:http://www.mobilluck.com.ua/
купляю техніку в цьому магазині поки що все влаштовує.
аналогично. но на некоторые товары цены больше чем например Алло.

Закрито

Повернутись до “Балачки”