повернення знятих пяти гривень у абонентів мтс
- nikalajka
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 4 рази
повернення знятих пяти гривень у абонентів мтс
набрав оператора і спитав за що в мене позавчора зняло 5 грн...
думав зняло гроші за випадково набраний пятизначний номер...
але все виявилось по-іншому "Один із найбільших операторів мобільного зв’язку в Україні – телекомпанія МТС вирішила, вочевидь, заробити собі немалий новорічний бонус за рахунок абонентів. Із 25 листопада по 31 грудня всім без виключення абонентам автоматично підключатимуть платну послугу, гроші за неї зніматимуть, щойно поповните рахунок на суму від 9 гривень. Сама послуга – «Безлімітний новий рік» коштує 5 гривень."
оператор сказав як повернути гроші якщо користування послугою не планується: комбінація *101*13# і кнопка виклику
перше про що подумав - це як розповсюдити цю інформацію серед людей... захотів описати на форумі...та тут виявилось уже є така тема...
http://forumcv.net/viewtopic.php?f=4&t=20411
думав створювати чи не створювати...для результативності вона існує....назва трохи привабливіша ніж та інша
поширюйте цю інформацію далі....мтс взагалі нагліють
думав зняло гроші за випадково набраний пятизначний номер...
але все виявилось по-іншому "Один із найбільших операторів мобільного зв’язку в Україні – телекомпанія МТС вирішила, вочевидь, заробити собі немалий новорічний бонус за рахунок абонентів. Із 25 листопада по 31 грудня всім без виключення абонентам автоматично підключатимуть платну послугу, гроші за неї зніматимуть, щойно поповните рахунок на суму від 9 гривень. Сама послуга – «Безлімітний новий рік» коштує 5 гривень."
оператор сказав як повернути гроші якщо користування послугою не планується: комбінація *101*13# і кнопка виклику
перше про що подумав - це як розповсюдити цю інформацію серед людей... захотів описати на форумі...та тут виявилось уже є така тема...
http://forumcv.net/viewtopic.php?f=4&t=20411
думав створювати чи не створювати...для результативності вона існує....назва трохи привабливіша ніж та інша
поширюйте цю інформацію далі....мтс взагалі нагліють
Востаннє редагувалось 06 грудня 2013, 01:19 користувачем nikalajka, всього редагувалось 2 разів.
корисно? натисни палець вверх
мій товар
О9S-4О7-3б-S1 мій мтс 097-6О4-777-1 мій кс
Ремонт квартиры. Барильефы
=> тема <=
=> сайт <=
мій товар
=> тема <=
=> сайт <=
- ash
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 96 разів
- Подякували: 53 рази
Re: повернення знятих пяти гривень у абонентів мтс
та они уже давно ухи поели 
Востаннє редагувалось 06 грудня 2013, 07:41 користувачем ash, всього редагувалось 1 раз.
- KOTBUS
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 108 разів
- Подякували: 155 разів
Монополисты, чего еще добавить. Я вот только не пойму, какой смысл поширювати эту информацию? Они же в любом раскладе снимут 5 грн, знаю я об этом или нет. Вернуть 5 грн.? Да, за это СПС. Вы бы еще добавили, как выяснить подключена ли у меня эта услуга на данный момент или нет.
Лучше промолчать и показаться дураком, нежели заговорить и не оставить на этот счет никаких сомнений.
-
OlegLOA
- Доцент
- Дякував (ла): 1076 разів
- Подякували: 1016 разів
nikalajka, создай еще 20, нет, лучше 120 таких тем... есть же уже эта инфа на форуме, как минимум в 2х темах, ты еще одну создал...
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy
Я так понял она у всех подключена... а если хочешь отключить тогда *101*13#
Просто многие за отмену не знают... по этому они денег сгребут по полной...
Просто многие за отмену не знают... по этому они денег сгребут по полной...
- GRAND
- Експерт
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 60 разів
в мене пише що ця послуга не підключена, але коли поповняв рахунок знімало, типу за надання хвилин чи т.п.
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,
- KOTBUS
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 108 разів
- Подякували: 155 разів
как проверить, подключена ли данная услуга?GRAND писав:в мене пише що ця послуга не підключена, але коли поповняв рахунок знімало, типу за надання хвилин чи т.п.
Лучше промолчать и показаться дураком, нежели заговорить и не оставить на этот счет никаких сомнений.
- GRAND
- Експерт
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 60 разів
KOTBUS писав:как проверить, подключена ли данная услуга?GRAND писав:в мене пише що ця послуга не підключена, але коли поповняв рахунок знімало, типу за надання хвилин чи т.п.
nikalajka писав:
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,
- nikalajka
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 4 рази
я спмтав у оператораKOTBUS писав:как проверить, подключена ли данная услуга?GRAND писав:в мене пише що ця послуга не підключена, але коли поповняв рахунок знімало, типу за надання хвилин чи т.п.
корисно? натисни палець вверх
мій товар
=> тема <=
=> сайт <=
мій товар
=> тема <=
=> сайт <=