Кто работает c prom.ua

Вільне спілкування
Відповісти
Юджин
Досвідчений
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Кто работает c prom.ua

Повідомлення Юджин » 06 листопада 2013, 19:56

Всем всего хорошего , кто работает с пром.юа , посоветуйте стоит ли начинать работу на этом сайте , у меня сувенирная продукция .

x-killer
Постійний користувач
Подякували: 1 раз

Re: Кто работает c prom.ua

Повідомлення x-killer » 06 листопада 2013, 20:05

Однажды сделал заказ, оптом. Китайские безделушки разные. Через два дня позвонила девушка переспросит о заказе, я подтвердил, сказала что оформила и что бы я ждал смс. Смс не пришло, никто не звонил, не предупредил. На мои вопросы о заказе ответили "тех-ошибки". Я забил.

kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 636 разів
Подякували: 1768 разів
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 06 листопада 2013, 20:26

x-killer писав:Однажды сделал заказ, оптом. Китайские безделушки разные. Через два дня позвонила девушка переспросит о заказе, я подтвердил, сказала что оформила и что бы я ждал смс. Смс не пришло, никто не звонил, не предупредил. На мои вопросы о заказе ответили "тех-ошибки". Я забил.
до чого тут це? ви замовляли у когось, хто співпрацює із пром, очевидно ж.

пром.уа - це платформа для тих, хто в кого немає ще ресурсів на власний сайт і його розкрутку, а в топ охота)
при вдалому підході - дасть потрібний результат, але при грутновному - краще свій, звісно.

в плані порядності - пара знайомих тісно співпрацює, ніхто не скаржився.

nykivanvas
Активіст
Контактна інформація:

Повідомлення nykivanvas » 06 листопада 2013, 21:08

Не варто. З безкоштовного пакету, ви нічого не скористаєте. А щодо платних, то я не розумію, за що там платити. За ті гроші, можна замовити собі нормальний магазазин. Який ви зможете доробити, переробити, підправити, переїхати на інший хостинг і т. д.

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 06 листопада 2013, 21:16

+100 Платний що там що на Олбіз, Сату.кз і тд то повна дурість. За ті самі гроші свій сайт можна створити. Мені на Ол біз пропонували пробно на місяць дати повний доступ. Типа я прозрію як це круто і побіжу їм гроші платити :D результат був очікуваний: нуль :) тому я б не займався цим. З безкоштовного Ол біз за 5 років прийшло аж цілих 4 листа, при чому я підозрюю, що самі адміни і писали, бо листи зявлялись прямо перед дзвінком з пропозицією купити повний пакет *facepalm . До речі листи приходять і висять в папці вхідні, переадресація на робоче мило працює через пару днів, максимум через місяць :shock: Вони хочуть щоб я кожен день туди заходив і перевіряв почту.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

Юджин
Досвідчений
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Юджин » 08 листопада 2013, 08:26

Спасибо за ответы , я именно в плане создания сайта и перехода на платную основу , сайт уже как бы начал создавать , тестовая версия будет действовать месяц посмотрю что получится , всё таки 2800 грн. в год тоже деньги .

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 08 листопада 2013, 08:37

за 2800 можете собі дешевенький сайт замовити, я цінами не цікавився, так як собі новий сайт робив сам. Стару версію сайту робили за 1000 грн в 2008 році, ціни зараз виросли. Хостинг і домен залежать від сайту і рівня домену. А от витрати за наступні роки будуть вже іти на розкрутку сайту. В мене рекламний бюджет аж цілих 50-100 дол в рік ;) Тому краще свій власний сайт. Його важче розкрутити, але на перших порах дошки оголошень допоможуть, а там і сам сайт підтягнеться.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

Відповісти

Повернутись до “Балачки”