Потрібна допомога- Висота кінотеатру "Чернівці"?
Потрібна допомога- Висота кінотеатру "Чернівці"?
Прошу допомогти. Хто зможе поміряти електронною рулеткою висоту кінотеатру "Чернівці" від асфальту до початку даху на фасаді? Дуже потрібно. Або на крайній випадок сфотографуватись біля стіни фасаду, щоб хоч по фото можна було б подивитись. Сам не маю змоги це зробити бо не в місці.
Re: Потрібна допомога- Висота кінотеатру "Чернівці"?
Молодець, сообразив :Dash писав:приблизительно 20 метров
Хочу, чтобы судьба взяла меня прямо за шиворот и мордой в счастье, в счастье, в счастье )))
приблизно це і потрібне :) Але я не знаю зросту того чоловіка і похибка сильно велика. Тому якщо є в кого Фото на вході в кінотеатр чи біля стіни і то ще зріст мені потрібен.ash писав:приблизительно 20 метров
За те що відгукнулись - дякую.
Або висота дверей мені допоможе.
Востаннє редагувалось 04 жовтня 2013, 14:58 користувачем bybs, всього редагувалось 1 раз.
- ash
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 96 разів
- Подякували: 53 рази
учитывай рост 175 погрешность в приблизительных подсчетах 1 метр, 20 метров высота, плюс\минус 1 метрbybs писав:приблизно це і потрібне :) Але я не знаю зросту того чоловіка і похибка сильно велика. Тому якщо є в кого Фото на вході в кінотеатр чи біля стіни і то ще зріст мені потрібен.ash писав:приблизительно 20 метров
За те що відгукнулись - дякую.
Або висота дверей мені допоможе.
Востаннє редагувалось 04 жовтня 2013, 15:12 користувачем ash, всього редагувалось 1 раз.
Так так, дуже дякую. Я так і рахував. Але якщо хтось сфотографує прямо і скаже зріст, бо в проекціїї фото - велика похибка. Більше метру.учитывай рост 175 погрешность в приблизительных подсчетах 1 метр, 20 метров высота, плюс\минус 1 метр
Востаннє редагувалось 04 жовтня 2013, 15:25 користувачем bybs, всього редагувалось 1 раз.