Полиция Торонто Наши в Канаде
Re: Полиция Торонто Наши в Канаде
Від бажання людей зміни наступлять десь через покоління, менталитет швидко не змінюється, грузинського варіанту вже не буде, свою "революцію" втратили, тому НА СЬОГОДНІ єдиний шанс ДЛЯ НАС це політично воля, очевидно ж.
- Дельфин
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 10 разів
Ну ми ще не в тій ситуації, коли "верхи не можуть, а низи не хотять". Наші верхи ще дуже можуть так жити, і їх нічого не турбує. Бо низам добре і низи терплять, не вимагають, не лякають верхи. Тому ніяких змін не буде, поки низи не будуть вимагати. Не 1% буде вимагати, звісно...
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!
Деякі шанси на проявлення цієї самої волі, на мою думку є. Її проявити може наш улюблений президент, в випадку критичного падіння рейтигів перед виборами. Підігнувши крупний бізнес під себе, може вже позволити пожертвувати чорним налом, плани в нього тонаполеонівські путінські. Також можна спрогнозувати таке при виграші слабого політика, але відомої персони Кличка, для закріплення позицій йому зачистка з верхів буде просто необхідна, правда шанси на виграш мінімальні...
Деякі шанси на проявлення цієї самої волі, на мою думку є. Її проявити може наш улюблений президент, в випадку критичного падіння рейтигів перед виборами. Підігнувши крупний бізнес під себе, може вже позволити пожертвувати чорним налом, плани в нього то
- nikalajka
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 4 рази
дякую
дивлюсь вдео
дуже цікаво
дивлюсь вдео
дуже цікаво
корисно? натисни палець вверх
мій товар
О9S-4О7-3б-S1 мій мтс 097-6О4-777-1 мій кс
Ремонт квартиры. Барильефы
=> тема <=
=> сайт <=
мій товар
О9S-4О7-3б-S1 мій мтс 097-6О4-777-1 мій кс
Ремонт квартиры. Барильефы
=> тема <=
=> сайт <=
К стати в тех русских районах где работает этот полицейский, недавно полицейский( не этот:) подстрелил подростка, который бросился на него с ножом( подросток больной был, в Канаде таких много всяких шизиков и даунов), ну так полицейского засудили и посадили, за превышение полномочий!!!
Телефонист-пятицентовый ...