кто ехал через новоднистровск в крым
- warlock
- Досвідчений
- Дякував (ла): 6 разів
- Подякували: 3 рази
кто ехал через новоднистровск в крым
может кто-то ехал и знает, как сейчас там дорога, или лучше на камянец и хмельницкий?
Держи друзей близко, а врагов на цепи в темном подвале.
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 974 рази
- Подякували: 1656 разів
Re: кто ехал через новоднистровск в крым
Лучше Каменец-Хмельницкий. Все перевозчики тудой ездят. В районе Новоднестровска говорят что дороги жесть.warlock писав:может кто-то ехал и знает, как сейчас там дорога, или лучше на камянец и хмельницкий?
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
Минулої неділі їхали на Новодністровськ дорога - погана, місцями покриття потріскало від перевантажених фур... на дорозі є багато підступних глибоких ям... На Кам"янець...-Хмельницький - дорога краща...підлатали...ось, тільки в Хотині розбита...
В Хотині вже зробили, просто їхати потрібно через місто.
Як дорога в Романівцях і Іванівцях (Романівці були просто ЖОПА) не знаю я там місяць не був. Потім дорога була більш меньш нормальна я до Новодністровська не доїхав десь 10 км, їхав в Галицю в монастир.
Але дорога від ГЕСу і далі до Курилівців то просто торба була років 2 назад тоді дороги були значно кращі. Як згадаю серпантин в Курилівцях і їзду районими дорогами в Віницькій області
то вердикт один тільки Камянець.
Як дорога в Романівцях і Іванівцях (Романівці були просто ЖОПА) не знаю я там місяць не був. Потім дорога була більш меньш нормальна я до Новодністровська не доїхав десь 10 км, їхав в Галицю в монастир.
Але дорога від ГЕСу і далі до Курилівців то просто торба була років 2 назад тоді дороги були значно кращі. Як згадаю серпантин в Курилівцях і їзду районими дорогами в Віницькій області
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.