моя хата скраю

Вільне спілкування
Відповісти
GRAND
Експерт
Дякував (ла): 44 рази
Подякували: 60 разів

моя хата скраю

Повідомлення GRAND » 17 липня 2013, 23:27

відео не кидаю, в ютубі тільки повний випуск програми на 1+1, хто має час дивіться...(до речі зараз іде)
суть програми проста, роблять епізод з наглою поведінкою, і реакцією на цю подій навколишніх людей... наприклад :
- у маршрутці нагла поведінка пасажира/водія
- у магазині мати типу сильно б'є свою дитину, доходить до крові
-у магазині перед усіма продавець дурить сліпого покупця(замість 20 грн бере 100)
з усіх цих моментів, люди просто дивились...за останній випадок люди тільки сильно сперечались

жаль звичайно, що такі люди...десь чув один вислів одного професора:
Україна за економічним розвитком ,може наздогнати Європу за декілька десятків років , а за культурним треба декілька тисяч років
Востаннє редагувалось 17 липня 2013, 23:28 користувачем GRAND, всього редагувалось 1 раз.
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,

doctor_fcbc
Зацікавлений

Re: моя хата скраю

Повідомлення doctor_fcbc » 17 липня 2013, 23:38

Дивився якось цю передачу, там показували сюжет, як у дівчини на людях сумку викрадали, то з усіх хто проходив поряд лише один старий чоловік спробував погнатись за "крадіями", потім ще навіть трохи розчуливсь, коли брали інтерв'ю, хоча ще був один молодий чоловік спортсмен і все, всі інші тупо дивились, як дівчину грабують посеред білого дня. :cry: *scratch*

GRAND
Експерт

Повідомлення GRAND » 17 липня 2013, 23:41

doctor_fcbc писав:Дивився якось цю передачу, там показували сюжет, як у дівчини на людях сумку викрадали, то з усіх хто проходив поряд лише один старий чоловік спробував погнатись за "крадіями", потім ще навіть трохи розчуливсь, коли брали інтерв'ю, хоча ще був один молодий чоловік спортсмен і все, всі інші тупо дивились, як дівчину грабують посеред білого дня. :cry: *scratch*
:D :D :D тільки от дивився цей момент...цю передачу раніше не бачив, зараз дивлюсь на Ютубі цілі випуски...з сумочкою люди казали, а я не бачила і т.д. *facepalm *facepalm *facepalm і ще спеціально відвертаються, що добре видно на повторі *facepalm

хто хоче бачити приблизно постановки ситуацій, можна подивитись початок випуску, там анонс
Востаннє редагувалось 17 липня 2013, 23:44 користувачем GRAND, всього редагувалось 2 разів.

KVadik
Доцент
Дякував (ла): 1068 разів
Подякували: 1466 разів
Контактна інформація:

Повідомлення KVadik » 17 липня 2013, 23:46

doctor_fcbc писав:Дивився якось цю передачу, там показували сюжет, як у дівчини на людях сумку викрадали, то з усіх хто проходив поряд лише один старий чоловік спробував погнатись за "крадіями", потім ще навіть трохи розчуливсь, коли брали інтерв'ю, хоча ще був один молодий чоловік спортсмен і все, всі інші тупо дивились, як дівчину грабують посеред білого дня. :cry: *scratch*
И правильно сделали, что не погнались. Если бы это был настоящий гопник, то можно и перышком в печень получить. Вот снять его рожу на телефон, помочь вызвать милицию и быть свидетелем - это правильно.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw

doctor_fcbc
Зацікавлений

Повідомлення doctor_fcbc » 17 липня 2013, 23:54

KVadik писав:
И правильно сделали, что не погнались. Если бы это был настоящий гопник, то можно и перышком в печень получить. Вот снять его рожу на телефон, помочь вызвать милицию и быть свидетелем - это правильно.
А чи встигнете Ви зняти? якщо він буде бігти від Вас уже спиною, хіба, що фоторобот і то не факт, що запам'ятає, бо в теперішній ситуації майже всі люди, що ходять вулицями міста чимось заклопотані, задумливі, думають про себе, про те, як вижити на мізерну зп... Думаю, що, якщо і гопник, то по-перше не буде "працювати" в білий день і світитись, навіть маючи "пір'ятко"))) А якщо вже і погнатись, то можна просто постаратись зашпортати його. :oops:

GRAND
Експерт

Повідомлення GRAND » 17 липня 2013, 23:56

doctor_fcbc, + 1...тим більше на відео, перший епізод там "гопнік" просто стоїть і відмовляється що то він зробив, хоча реально на очах...а всі упали на мороз *scratch*

Rassel
Експерт
Дякував (ла): 174 рази
Подякували: 240 разів

Повідомлення Rassel » 17 липня 2013, 23:59

Доречі як раз дивлюсь, цікаві у нас українці. *scratch*

http://www.1plus1.ua/video/programy?media_id=383735645
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина

perceptioN
Активіст

Повідомлення perceptioN » 18 липня 2013, 00:35

еще одно смазливое токшоу :(
лучше бы курсы по самобороне и статьи законов круглосуточно пропагаднировали
украинский "менталитет" порожден необразованостью и театральные постановки знания не принесут *hammer*
З яких слів починається конституція України?
Стаття 1. Україна є суверенна і незалежна, демократична, соціальна, правова держава.

Doxtar
Досвідчений

Повідомлення Doxtar » 27 липня 2013, 17:22

Не дивись ТВ - бо гріх, станеш вурдалаком, як і інші.)))
Мы в такие ходили дали, что не очень то и дойдешь........
Клуб любителей рыбалки Буковины http://rybolovclub.org/
СКОТЧ И СТРЕЙЧ ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ 9 ЛЕТ НА РЫНКЕ. БАЛАНС ЦЕНЫ И КАЧЕСТВА
Пишу контент для сайтов. Любой. Дорого.
Зображення

guta
Зацікавлений
Подякували: 2 рази

Повідомлення guta » 29 липня 2013, 18:48

В любом случае - нельзя оставить человека который нуждается в помощи. Не можешь сам - позови еще кого-то или вызови милицию

Останній раз піднімалось GRAND на 29 липня 2013, 18:48.
099-1702437

Відповісти

Повернутись до “Балачки”