чому так?
чому так?
Щойно знайома принесла ноутбук на якому хтось поміняв вінду, але забув встановити драйвера.Почав встановлювати драйвера з оф. сайту, а тут облом, не встановлюється.... Нічого не допомагало поки не поставив кряк на ліцензію вінди. В кого таке було?
Востаннє редагувалось 04 січня 2014, 00:36 користувачем zhenbabiy, всього редагувалось 2 разів.
Re: чому так?
ні 7w-lom писав:Windows 8 ?
Востаннє редагувалось 26 липня 2013, 22:31 користувачем zhenbabiy, всього редагувалось 1 раз.
- w-lom
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 88 разів
- Подякували: 144 рази
Цікаво.Я на Win7 без кряка міг місяць не тільки встановлювати драйвера, але й обновляти.zhenbabiy писав:семіркаw-lom писав:Windows 8 ?
Востаннє редагувалось 26 липня 2013, 22:41 користувачем w-lom, всього редагувалось 2 разів.
- perceptioN
- Активіст
мабуть час дозволений для користування без ключа закінчився і вона заблокувалась
або при встановленні вінди була клікнута опція активації при першому підключенні до інтернету
або при встановленні вінди була клікнута опція активації при першому підключенні до інтернету
- German
- Забанен навсегда
- Подякували: 1 раз
Странно.zhenbabiy писав:Щойно знайома принесла ноутбук на якому хтось поміняв вінду, але забув встановити драйвера.Почав встановлювати драйвера з оф. сайту, а тут облом, не встановлюється.... Нічого не допомагало поки не поставив кряк на ліцензію вінди. В кого таке було?
Востаннє редагувалось 26 липня 2013, 23:11 користувачем German, всього редагувалось 1 раз.
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)