.
- Nero
- Адміністратор
- Дякував (ла): 52 рази
- Подякували: 809 разів
Re: МВС ініціює масштабні нововведення для водіїв
Ну это ещё такое, хотя я тоже езжу быстрее 60 км\ч(где это возможно, конечно же. Южка там, нововинка, комунальников, бла-бла), переживу, перенастроюсь.
А вот "Серед інших – водій зобов’язаний буде передавати документи в руки поліцейського" и "На вимогу копа вони повинні вийти з авто" - уже хуже. Хотя в штатах вроде так и есть, но и у нас копы "другие", не "штатовские". Тем бы я без вопросов давал документы)
А вот "Серед інших – водій зобов’язаний буде передавати документи в руки поліцейського" и "На вимогу копа вони повинні вийти з авто" - уже хуже. Хотя в штатах вроде так и есть, но и у нас копы "другие", не "штатовские". Тем бы я без вопросов давал документы)
- Асман
- Забанен до 31 грудня 2099, 02:00
- Дякував (ла): 6 разів
- Подякували: 22 рази
Мне все равно. Имеется лошадь и нужно притопить, чтобы развить скорость 55 км в час! Трава имеется, сено есть, бензин не нужен и насрать на их нововведения :)
Правда есть еще и машина...тут уже не так просто...она не умеет ехать менее 60 км в час... Придется привязать тросом какой-то бетонный столбик к заднему бамперу...
Правда есть еще и машина...тут уже не так просто...она не умеет ехать менее 60 км в час... Придется привязать тросом какой-то бетонный столбик к заднему бамперу...
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 963 рази
- Подякували: 1647 разів
а дороги и знаки с разметкой когда будут приведены в порядок Авякян не уточнил?
Объективно, до половины аварий за плохого состояния дорог.
Объективно, до половины аварий за плохого состояния дорог.
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
-
- Активіст
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 20 разів
А прикинь в багатьох селах живуть діти, які ходять до школи, люди живуть і тут такі всі правильні їдуть 80-100 по селу. І чого кожен раз як дитина йде до школи батьки мають переживати що очередной льотчик прилетить. Правильно нехай вводять 50км/год в населених пунктах, у транзитних селах нехай вводять обмеження швидкості наприклад 70, як в Румунії в багатьох.Bublik писав:А прикинь потрібно в Львів наприклад. Там же суцільні населені пункти. Вони хочуть зробити як ніби в Європі але в Євпропі є автобани. Тепер щоб доїхати до Львова не порушуючи потрібно буде плестись 6 годин, а від кордону до Кракова (така ж відстань приблизно) я не порушуючи доїзжаю за 3 години.Nero писав:Ну это ещё такое, хотя я тоже езжу быстрее 60 км\ч(где это возможно, конечно же. Южка там, нововинка, комунальников, бла-бла), переживу, перенастроюсь.
Де статистика і обгрунтування що аварії здійснюються на швидкості 60 +20 ? Думаю більшість на швидкості 90+ Тоді потрібні інші методи боротьби.
До Львова за 3 години ? Не порушуючи ? Обмеження в нас. пунктах 60, за межами 90, перевищення до 20 не наказуємо, але це не означає що якщо їдеш 79 в нас. пункті то не порушуєш. Був би штраф від 2000грн. 65+км/год. багато б людей порушували ?
В Румунії, Болгарії сильно багато автобанів ? Поляки, румини купують рації і літають по транзитним селам 80-90-100 км/год. Якщо введуть в Україні 50км/год буде так само. В румунських, болгарських містах також обмеження 50, і що всі їдуть, ніхто нікому не сигналить, їдуть спокійно. Чи Ви(всі хто там бував) їдучи по Бургасу, Варні, Бухаресті теж їздите 79 ? Я їду 50-55. В минулому році в транзитному селі по Румунії зловили поліцаї - 64км/год, штраф і без розмов.
Всі порядок, порядок, який нах порядок, з себе починати, сів у машину пристебнув ремінь, пасажири так само і поїхав. Багато в нас пристібаються ?
Статистика по дтп каже що при 30км/год легкі травми, при 50 середні/тяжкі, при 80 пішоходу гаплик настає.
Якщо зараз до Львова за 3 години доїжджаєш то по новим правилам за 4 доїдеш. Обмеження в 50км тільки по населеним пунктам буде. Влітку з центру Франика до центру Че при швидкості 60км/год дочалапав за 2,5 год.
По Яремчі так взагалі стрьомно більше 50-60 їхати, там місцеві їдуть як хочуть коли їм треба і куди їм треба, пофіг на інших.
- Туман
- Клон всех и вся
- Дякував (ла): 145 разів
- Подякували: 83 рази
Пробував? Сам знаєш?bukovynec писав: Якщо зараз до Львова за 3 години доїжджаєш то по новим правилам за 4 доїдеш.
Ти заробляв колись гроші автомобілем? Працював на ньому? Ні? От і видно.
Мого шефа мало гребе з якою швидкістю я буду їхати, і які обмеження. Я маю бути там і там. І часу на це мінімум. На нараду у Львів, по роботі по області, по справам в Тернопіль. Як думаєш буде його грести, якщо я скажу - мусів їхати 50км/год, тому не встиг??
На моє місце буде інший. Всі контори зменшать вимоги до своїх представників, агентів, експедитоів, маршрутів і так далі?? Чи знову все повісять на людей - крутися як хочеш...?????
У Львів за 4 години при 50км/год в населених пунктах?? Точно? Покажеш як?
ПРИ СЕРЕДНІЙ швидкості? НЕ буває на цій трасі без пробок. Десь плетешся 40, десь пробка. Дайте автобан і я з СЕРЕДНЬОЮ швидкістю 60, без пробок і корів на дорозі також доїду. А у Львів також СЕРЕДНЯ 60км год? То летіти треба участками "непадецки"!bukovynec писав: Обмеження в 50км тільки по населеним пунктам буде. Влітку з центру Франика до центру Че при швидкості 60км/год дочалапав за 2,5 год.
А в Хмельницький? Через Бояни хто мені забезпечить середню 50км/год??? А через Камянець? А де потім компенсувати час?
Легко говорити, про 50 км/год, коли треба виїхати в селі за хлібом. А ви уявіть скільки тепер буде Нова пошта йти, чи молоко з Тернополя скільки будуть доставляти... Балаболити можна. А вони знають що завязано на дорогу і шивдкість?
Я хочу бачити КИЇВ, проспект Перемоги на швидкості 50км/год. Ржунемагу... :D
Уявляю ці пробки по Києву, якщо всіх переведуть на 50км/год. :D :D :D
І кортеж призедентський по пустій вулиці 50....
ЦЕ БРЕД! собачий! Зробіть автобани, і робіть 50км/год.
Причому мажорам пофігу що 60км/год, що 50, що 40. Вони все одно ганяють і будуть ганяти за сто. Уроди. А ти плати знову на дорозі, щоб щось заробити.
Мені не треба 120-150!! Дайте мені моїх 90-100 за межами МІСТА. І не чипайте.
50км год ЦЕ ПЕРЕРОЗХІД ПАЛИВА!!!!!!!
UA
Що ми любимо найбільше, те і знищує нас. (с)
Що ми любимо найбільше, те і знищує нас. (с)
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2870 разів
даже если Зайцеву четвертовать у всех на глазах?Сулейман писав:Кто ездил 150ть, тот и будет так ездить.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
Мое - это то, что я вижу в вас. ©