У Хмельницькому протестувальники не дали виступити Потапу і Насті

Обговорення подій які трапились в Україні
Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2817 разів
Подякували: 2878 разів

У Хмельницькому протестувальники не дали виступити Потапу і Насті

Повідомлення Master » 22 жовтня 2016, 16:01

У Хмельницькому протестувальники не дали виступити Потапу і Насті, заливши клуб кров'ю
Вчора, 21 жовтня, у хмельницькому клубі повинні були виступити Потап і Настя Каменських. Але через протести концерт так не відбувся. Про це повідомляє місцеве видання "Марічка NEWS".

Наголошується, що напередодні концерту Хмельницька обласна рада ухвалила рішення "Про заборону проведення гастрольних заходів на території області особам, які публічно підтримують агресію Російської Федерації". У список "заборонених" потрапили і Потап з Настею Каменських.
http://ukranews.com/ua/news/455746-u-kh ... ub-krov-yu
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

Rassel
Експерт
Дякував (ла): 174 рази
Подякували: 240 разів

Re: У Хмельницькому протестувальники не дали виступити Потапу і Насті

Повідомлення Rassel » 22 жовтня 2016, 16:20

Величко Олег 18 квітня, 16:17 6 7

Які ж бідні та нещасні... Вони не розуміють чому їх не люблять... "Незважаючи на те, що ми співаємо російською, так склалося" - ось так склалося і в українців, їм не подобається коли пропагують мову рашистського окупанта
http://tsn.ua/glamur/potap-i-nastya-roz ... 33240.html

Російські гастролери: Топ-7 українських виконавців, які досі їздять в Росію
http://www.lifeinvest.com.ua/rosiyski-g ... krayinski/
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина

Rassel
Експерт

Повідомлення Rassel » 22 жовтня 2016, 16:38

Після Луцька у Рівному вони вже співали українською. (пачти)))

phpBB [video]
Востаннє редагувалось 22 жовтня 2016, 17:09 користувачем Rassel, всього редагувалось 1 раз.

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2817 разів
Подякували: 2878 разів

Повідомлення Master » 22 жовтня 2016, 16:54

в Хмельницком это было вчера!
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

Rassel
Експерт

Повідомлення Rassel » 22 жовтня 2016, 17:09

Master писав:в Хмельницком это было вчера!
Виправив, бо То було після Луцьку раніше, на дати не глянув. Але протести проти їх виступів так і не змінились.

Eduard Leoniv .2016

Потапе, Настю! Не пересмикуйте. Вам не закидають російськомовність. Вам закидають кремлівськопідлабузництво! рускій мір за вишиванкою не сховаєш.

Ну чекаєм новин із інших міст якщо цифри правильні *food*
14/09 - ВИННИЦА - ТРЦ Мегамолл

15/09 - ЧЕРНОВЦЫ - Летний Театр

12/10 - СУМЫ - Театр Щепкина

13/10 - СЕВЕРОДОНЕЦК - Ледовый Дворец

14/10 - ПОЛТАВА - Concert Hall VERSAL

15/10 - КРЕМЕНЧУГ - ГДК

16/10 - ХАРЬКОВ - ККЗ Украина

20/10 - УМАНЬ - ДК им. Смолича

21/10 - ХМЕЛЬНИЦКИЙ - СВ Клуб

22/10 - ИВАНО-ФРАНКОВСК - Tuning Hall Club

29/10 - ЛЬВОВ - Львівський Цирк

02/11 - БЕЛАЯ ЦЕРКОВЬ - ДК Россава

03/11 - ЧЕРНОМОРСК (ИЛЬИЧЕВСК) - Metropolis

04/11 - ХЕРСОН - ККЗ Юбилейный

05/11 - НИКОЛАЕВ - ОДК

06/11 - КРОПИВНИЦКИЙ (КИРОВОГРАД) - Филармония

08/11 - ЖИТОМИР - Драмтеатр им. Кочерги

09/11 - ЧЕРНИГОВ - Драмтеатр им. Шевченко

16/11 - КИЕВ - Дворец Украина

17/11 - ЗАПОРОЖЬЕ - ДК Днепроспецсталь

18/11 - ДНЕПР - ДК Машиностроителей

19/11 - КРИВОЙ РОГ - ДМиС

20/11 - ЧЕРКАССЫ - ДК Дружбы Народов

22/11 - ОДЕССА - Филармония

24/11 - МАРИУПОЛЬ - Дворец Металлургов

25/11 - КРАМАТОРСК - ДКиТ

Rassel
Експерт

Повідомлення Rassel » 22 жовтня 2016, 17:46

Ну і трохи ще з історії.

В Україні зірковий дует отримав велику порцію критики за виступи в Росії в час, коли триває конфлікт на Сході. У 2014 році Потап вів концерт до 23 лютого у Москві. Згодом артисти отримали премію від "RU TV" і виступали на "Золотому грамофоні" в столиці Росії. Запам'ятався дует також витівкою після виступу в Москві. Після виконання своєї пісні Настя перед усім залом зняла штани Потапу. А той подякував від імені усіх українських артистів Росії за те, що вона їх приймає.

phpBB [video]

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1235 разів
Подякували: 1312 разів

Повідомлення sergej1974007 » 23 жовтня 2016, 00:17

Вот чувак пишет из Хмельницка.
Я не можу не прокоментувати це жахливе відео зі свого рідного Хмельницького. Насправді - це один з найбідніших обласних центрів Украіни. Хто був той знає, що місто виживає за рахунок базару, який займає майже половину міста: одні торгують, інші купують. Таке його життя. Люди доброзичливі, щедрі і відкриті, але дуже бідні. Одні і ті ж за гроші їздили на Майдан в організованих автобусах за Ющенка, а потім і за Януковича - це я знаю з іх розповідей. Треба виживати. Є багато людей, які знайшли собі заняття: більшість на заробітках в Москві, багато в Європі. Одні боряться за свій благоустрій в тих обставинах що є, а інші ниють, що всі винні у іх невдачах і бідності, більшість з них звикла до того, що в радянські часи іх брали за руку, вели на завод і турбувалися про іх добробут. Далі мова йтиме про найбезларніших з них. Сьогодні вони не можуть самі про себе подбати. От вони не пропускають таких комерційних акцій. Вони ріжуть кілька свиней, збирають кров і розливають в клубі. От я, наприклад, собі не уявляю, щоб ці бідні люди, за шалені кошти вигодовуючи це порося, потім зарізали його за ідею. Вони можуть його використати тільки на благо сім'ї, або продати, бо це велика праця і немалі кошти для них. І ось вони беруть цю кров і поливають нею приміщення, а потім звірячим голосом кричать на людей, які намагаються з ними вступити в діалог: розмовляй державною мовою! Ну я, наприклад, можу спілкуватися державною вільно, але якщо б мені хтось в обличчя таке несамовито кричав, я б перейшов на іншу мову, просто через принцип. Чи знають ці люди, що за Конституцією держава гарантує розвиток в Украіні усіх мов світу? Чи готові ці люди в принципі жити за Конституцією? А чи знають вони, що акція, яку вони влаштували в законі має назву "безлад"? А тепер питання до нас самих: хто ці люди, які не досягли в житті нічого, які своїми діями сьогодні хочуть створити державу, де б усі блага належали неробам і невдахам? Сьогодні ті, які все своє життя поклали на створення своєї справи і досягли успіху мають підчинятися зграйці безнадійних імбицилів, які несамовито кричать нам в очі: розмовляй державною мовою і ллють нам під ноги свинячу кров. Вони не хочуть знати законів, а тим більше за ними жити, бо з іх образом життя - місце для них на смітнику. Тому вони беруть в руки палку, пітарду, шашку і як Шарікові і дуть на діло, тільки так вони можуть поправити своє моральне і матеріальне положення. Але питання в іншому: чому сьогодні ці "горереволюціонери" займають місце в форваторі нашого життя? Сьогодні явища зі зривами концертів спостерігаються тільки на західній Украіні, у Харкові, в Дніпрі, Запрріжжі, Києві таке вже неможливо. То чи не починається федералізація Украіни саме з цих людей, з цих партій, з цих ідеологів? Говорив про це не раз, що спокій в країну прийде тільки тоді, коли усіх радикально налаштованих з обох боків закриють в клітках і дадуть поміркованим людям громадянам можливість будувати своє життя в найкращій і найулюбленішій Україні.
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

Rassel
Експерт

Повідомлення Rassel » 23 жовтня 2016, 00:38

sergej1974007 писав:Вот чувак пишет из Хмельницка.
Я не можу не прокоментувати це жахливе відео зі свого рідного Хмельницького. Насправді - це один з найбідніших обласних центрів Украіни. Хто був той знає, що місто виживає за рахунок базару, який займає майже половину міста: одні торгують, інші купують. Таке його життя. Люди доброзичливі, щедрі і відкриті, але дуже бідні. Одні і ті ж за гроші їздили на Майдан в організованих автобусах за Ющенка, а потім і за Януковича - це я знаю з іх розповідей. Треба виживати. Є багато людей, які знайшли собі заняття: більшість на заробітках в Москві, багато в Європі. Одні боряться за свій благоустрій в тих обставинах що є, а інші ниють, що всі винні у іх невдачах і бідності, більшість з них звикла до того, що в радянські часи іх брали за руку, вели на завод і турбувалися про іх добробут. Далі мова йтиме про найбезларніших з них. Сьогодні вони не можуть самі про себе подбати. От вони не пропускають таких комерційних акцій. Вони ріжуть кілька свиней, збирають кров і розливають в клубі. От я, наприклад, собі не уявляю, щоб ці бідні люди, за шалені кошти вигодовуючи це порося, потім зарізали його за ідею. Вони можуть його використати тільки на благо сім'ї, або продати, бо це велика праця і немалі кошти для них. І ось вони беруть цю кров і поливають нею приміщення, а потім звірячим голосом кричать на людей, які намагаються з ними вступити в діалог: розмовляй державною мовою! Ну я, наприклад, можу спілкуватися державною вільно, але якщо б мені хтось в обличчя таке несамовито кричав, я б перейшов на іншу мову, просто через принцип. Чи знають ці люди, що за Конституцією держава гарантує розвиток в Украіні усіх мов світу? Чи готові ці люди в принципі жити за Конституцією? А чи знають вони, що акція, яку вони влаштували в законі має назву "безлад"? А тепер питання до нас самих: хто ці люди, які не досягли в житті нічого, які своїми діями сьогодні хочуть створити державу, де б усі блага належали неробам і невдахам? Сьогодні ті, які все своє життя поклали на створення своєї справи і досягли успіху мають підчинятися зграйці безнадійних імбицилів, які несамовито кричать нам в очі: розмовляй державною мовою і ллють нам під ноги свинячу кров. Вони не хочуть знати законів, а тим більше за ними жити, бо з іх образом життя - місце для них на смітнику. Тому вони беруть в руки палку, пітарду, шашку і як Шарікові і дуть на діло, тільки так вони можуть поправити своє моральне і матеріальне положення. Але питання в іншому: чому сьогодні ці "горереволюціонери" займають місце в форваторі нашого життя? Сьогодні явища зі зривами концертів спостерігаються тільки на західній Украіні, у Харкові, в Дніпрі, Запрріжжі, Києві таке вже неможливо. То чи не починається федералізація Украіни саме з цих людей, з цих партій, з цих ідеологів? Говорив про це не раз, що спокій в країну прийде тільки тоді, коли усіх радикально налаштованих з обох боків закриють в клітках і дадуть поміркованим людям громадянам можливість будувати своє життя в найкращій і найулюбленішій Україні.
Цікаво, а що ти думаєш на рахунок того що він написав?

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1235 разів
Подякували: 1312 разів

Повідомлення sergej1974007 » 23 жовтня 2016, 00:50

Rassel писав: Цікаво, а що ти думаєш на рахунок того що він написав?
Я согласен. :D
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

Rassel
Експерт

Повідомлення Rassel » 23 жовтня 2016, 01:14

sergej1974007 писав:
Я согласен. :D
А чого ж тоді либа по вуха? *food*
Я ось не зовсім второпав що він написав. :?

Одні і тв самі їздили за гроші на Майдан до Ющенка і Яника.
Перший раз чую що до Ющенка за гроші на Майдан їхали. Але суть не у цьому. Людина пропонує активних посадити в клітки і дати можливість пасивним жити.
А що ж тоді то за люди такіі пасивні яким все пофіг, то за Ющенка за бабло, то за Яника ... ім просто чхати на те життя що їх може чекати. Дали на хліб ну і добре, а то що завтра дитина буде не понятно де і чи не буде вона сита чи голодна -то вони не думають. Ось ці люди називаються ватою. Платить Порошенко-добре, платить путін- добре, буде платити китаєць і давати копняка під зад-теж добре. ось таке у нього мислення.
Бідний народ в Хмельницьку на стільки, що квитки від 350грн усі розкупили. *food*

Настя і Потап теж молодці, бачили ж яке становище в країні, а самі що робили? То як кажуть пора збирати врожай.

загалом ось тут можна переглянути трохи про наших артистів. http://www.depo.ua/rus/life/ukrainskie- ... 2014160000

Відповісти

Повернутись до “Новини України та світу”