У Литві є політична воля підтримати Україну зброєю, аби дати приклад іншим західним партнерам України.
Про це в ефірі 5 каналу заявив Надзвичайний і Повноважний Посол Литовської Республіки в Україні Марюс Януконіс.
«Дійсно, така політична воля є і вона була оприлюднена вищим литовським керівництвом. Деякі кроки вже зроблено, ми і надалі такі кроки будемо робити, у тому числі щодо постачання зброї в Україну. Детальніше важко говорити, але ми готові», - заявив Януконіс.
"Ми хочемо показати принцип іншим країнам, що треба допомогти Україні усіма засобами, у тому числі військовими. Я не бачу підстав, що може стримувати цю політику", - наголосив він.
Я задаюся питанням, якщо Європа, Росія, Америка, кричать що вони хочуть зупинити бойові дії, і припинити кровопролиття в зоні АТО, тоді навіщо постачати зброю? Може нас просто використовують у політичних іграх?
Посол Литви заявив про наявність політичної волі постачати Україні зброю
- Сергій Пірожков
- Забанен навсегда
-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
Re: Посол Литви заявив про наявність політичної волі постачати Україні зброю
Лично Вас очень даже используют. Подумайте о своей деятельности сейчас. Совсем плохо с работой в городе? Может лучше на завод или грузчиком?Сергій Пірожков писав: Може нас просто використовують у політичних іграх?
- Сергій Пірожков
- Забанен навсегда
Я заробляю на життя в магазині, дякую за пораду, але поки що в мене є де працювати
- Kusha
- Зацікавлений
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 2 рази
За спам щось доплачують? Он, твоя колєжанка по цеху, якась-то "юлька89" вже панікує, що помре з голоду.. Може ти чим допоможеш? Їй на Америку та ЄС надії замало..
- Сергій Пірожков
- Забанен навсегда
Слухай чого ти до мене причепився? "юлька89" мені не знайома. Якщо щось не подобається, займи себе чимось. Якісь добрі справи зроби. А не сиди тут з кислою ...
- Kusha
- Зацікавлений
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 2 рази
Таж роблю.. Ти прав, ваші "новини" дійсно кислі та й зтухлі.Сергій Пірожков писав:... Якісь добрі справи зроби. А не сиди тут з кислою ...