Згідно інформації А. Геращенко є план захвату Лівобережної України за 2 тижня. Правда це чи це фейк - не беруся судити. Вирішуйте самі.... Але те, що такий (подібний) план має існувати - не сумніваюсь....
http://censor.net.ua/photo_news/340241/ ... o_dokument
Бліц-кріг по-російські...
- Maddoc
- Активіст
- Дякував (ла): 10 разів
- Подякували: 12 разів
-
- Зацікавлений
Re: Бліц-кріг по-російські...
Я не исключаю, что такой документ имеется. Но это нет он! Документы такого рода пишутся от руки и в единственном экземпляре.
- bandera77
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 80 разів
- Подякували: 39 разів
Зараз на 41 рік ;) Існують спеціальні ПЗ, які дозволяють набирати такі тексти на ПК і надійно їх захищати від сторонніх.bboorryyss писав:Я не исключаю, что такой документ имеется. Но это нет он! Документы такого рода пишутся от руки и в единственном экземпляре.
Бог там, де всім добре.....
-
- Зацікавлений
Спорить не буду, может и есть такое ПО. Но, как было замечено, оно НАДЕЖНО защищает от посторонних. И допуск до таких документов настолько (!) ограниченный.... А тут прям... чуть ли не на улице нашли... Я не верю!!!bandera77 писав: Зараз на 41 рік ;) Існують спеціальні ПЗ, які дозволяють набирати такі тексти на ПК і надійно їх захищати від сторонніх.
Вояки нехай повертаються додому з Донбаса, поки живi - та одразу мир. Все дуже просто. Хай живуть там як хотять. Не вони ж до нас полiзли, а ми до них. Де хоч один теракт у Львовi чи Тернополi, чи ще десь вiд жителiв Донбасу? Але якщо будемо й далi з ними воювати, то будуть, будьте певнi. А армiя наша - гидко дивитись. З Криму просто втекли. А на Донбасi? У полон до РФ перебiгали, скiльки котлiв було, лiчив хтось? Сором, та й годi. Робити треба, землю орати, а не шукати ворогiв, та воювати.
- bandera77
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 80 разів
- Подякували: 39 разів
Шановний! В Ольгіно двері десь о 18.00 зачиняються. Покваптесь, а то не встигнете на вечерю..... :D *balabol*Котловоин писав:Вояки нехай повертаються додому з Донбаса, поки живi - та одразу мир. Все дуже просто. Хай живуть там як хотять. Не вони ж до нас полiзли, а ми до них. Де хоч один теракт у Львовi чи Тернополi, чи ще десь вiд жителiв Донбасу? Але якщо будемо й далi з ними воювати, то будуть, будьте певнi. А армiя наша - гидко дивитись. З Криму просто втекли. А на Донбасi? У полон до РФ перебiгали, скiльки котлiв було, лiчив хтось? Сором, та й годi. Робити треба, землю орати, а не шукати ворогiв, та воювати.

Бог там, де всім добре.....