Досягнуті домовленості про припинення вогню!!!
- S.T.A.L.K.E.R
- Постійний користувач
Досягнуті домовленості про припинення вогню!!!
За словами президента РФ режим припинення вогню почнеться з 15 лютого...
Президент Російської
Федерації Володимира Путін
анонсував примирення вогню
на Донбасі з 00:00 15 лютого.
- Ми домовилися про
примирення вогню з 00.00
годину 15 лютого, - сказав він,
пише "Українська правда".
- Відведення важких озброєнь
від сьогоднішньої лінії
зіткненнях для українських
військ і від лінії, призначеної 19
вересня минулого року
Мінськими угодами - шлях
ополчення Донбасу, - сказав
він...
Президент Російської
Федерації Володимира Путін
анонсував примирення вогню
на Донбасі з 00:00 15 лютого.
- Ми домовилися про
примирення вогню з 00.00
годину 15 лютого, - сказав він,
пише "Українська правда".
- Відведення важких озброєнь
від сьогоднішньої лінії
зіткненнях для українських
військ і від лінії, призначеної 19
вересня минулого року
Мінськими угодами - шлях
ополчення Донбасу, - сказав
він...
Востаннє редагувалось 12 лютого 2015, 13:21 користувачем S.T.A.L.K.E.R, всього редагувалось 1 раз.
- 13ый воин
- Експерт
- Дякував (ла): 556 разів
- Подякували: 390 разів
Re: Досягнуті домовленості про припинення вогню!!!
вот только там говорится про отвод войск тяжелой артиллерии со стороны Украины и ни слова про отвод со сторону востока. Вам это не бросилось в глаза?
Перемирие у нас уже было, сколько парней полегло за его время. Время покажет
Перемирие у нас уже было, сколько парней полегло за его время. Время покажет
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,
В Минске договариваются, а техника идет:
Росія перекинула чергову партію військової техніки і артилерії на територію України, підконтрольну бойовикам.
Про це на традиційному брифінгу в четвер розповів речник АТО Андрій Лисенко.
За його словами, ворог продовжує посилювати свої сили на найбільш небезпечних напрямках зокрема на північному сході Луганської області на Дебальцівському напрямку
"Незважаючи на заяви високопосадовців РФ про відсутність російської військової техніки та військовослужбовців на території України, в ніч на 12 лютого в районі населеного пункту Ізварине відбулося чергове переміщення через російсько-український кордон півсотні танків, 4 десятків реактивних систем залпового вогню "Град", "Ураган" та "Смерч" і такої ж кількості БТРів", - сказав Лисенко.
Українська правда
- 13ый воин
- Експерт
чтобы не получилось как с Крымом, за время наши повелись и сняли технику, а фашисты свою технику туда согнали и потом сказали - это наше, это роковая ошибка на мой взгляд.
Наша сторона уже доказала что не ведет огня во время перемирия, а вот откат техники - вы же понимаете чем это чревато
Наша сторона уже доказала что не ведет огня во время перемирия, а вот откат техники - вы же понимаете чем это чревато
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,
- Pan1sh3r
- Досвідчений
- Дякував (ла): 143 рази
- Подякували: 33 рази
так навіть сама Меркель не вірить: "Канцлер ФРН Ангела Меркель заявляє, що не плекає ілюзій щодо результатів переговорів "нормандської четвірки" у Мінську" (еспресо тв)
- German
- Забанен навсегда
- Подякували: 1 раз
Поверят ПУткину - будут круглыми идиотами и
в кубе!
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
- 13ый воин
- Експерт
так уже поверили, и не раз, и счас тоже самоеGerman писав:Поверят ПУткину - будут круглыми идиотами ив кубе!
- GRAND
- Експерт
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 60 разів
ох теж велике відчуття відомої пісні "НАС КИНУЛИ"
лишається тільки сподіватись(
лишається тільки сподіватись(
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,
-
kybych
- Активіст
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 5 разів
Я думаю, що нарешті все "по взрослому".
як тільки вчора Порошенко зі свого боку заявив про воєнний стан по всій Україні,
а Абама про перекидання всієї зброї з Іраку на територію України, а також запевнив що відключить Росію від системи Swift, це подіяло на Путіна більше ніж усі попередні санкції.
Думаю що Путін очканув.
Поживем-побачим
Будемо надіятись про мир на нашій землі.
як тільки вчора Порошенко зі свого боку заявив про воєнний стан по всій Україні,
а Абама про перекидання всієї зброї з Іраку на територію України, а також запевнив що відключить Росію від системи Swift, це подіяло на Путіна більше ніж усі попередні санкції.
Думаю що Путін очканув.
Поживем-побачим
- German
- Забанен навсегда
- Подякували: 1 раз
Он (путькин) болен комплексом Наполеона и ощущает себя всемогущим и вездеСсущим. Ему по-барабану, что в России экономический кризис, что гибнут россияне, которых он втянул в эту войну; ему даже побоку, что он ведёт мир к началу 3-й Мировой... Он хочет пробить коридор для сухопутного проезда в Крым - и он будет этого добиваться всеми средствами и ресурсами, даже если бы Америка и Европа не трепались впустую, а таки реально дали ему вместе с Украинойkybych писав:Я думаю, що нарешті все "по взрослому".
Думаю що Путін очканув.
Поживем-побачим
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо