Чи потрібен Воєнний стан Україні?
Чи потрібен Воєнний стан Україні?
Чи потрібен Україні воєнний стан?
Востаннє редагувалось 01 лютого 2015, 19:59 користувачем Yaross777, всього редагувалось 1 раз.
Re: Чи потрібен Воєнний стан Україні?
смотря кому
зайцу и шоколадци .ес и сша кредити не дадуд
военним и жителям ато .визнання войни и пильги с компенсациями пи военних мирках
пересичним жителям без разници
зайцу и шоколадци .ес и сша кредити не дадуд
военним и жителям ато .визнання войни и пильги с компенсациями пи военних мирках
пересичним жителям без разници

-
- Новачок
Не надо спешить....Всего год прошёл...Ато так ато...Только простых людей за что убивают? Ещё и принудительно посылают на смерть...Yaross777 писав:Чи потрібен Україні воєнний стан?
А денег не дадут тогда...из-за границы...а без ихних денег новоизбранным депутуткам не интересно...Отбивать же бабло надо...
Не хотят вводить ВП...и не ввидут..

а подумати нам кредити потрібні чи ні, як на мене вони потрібні іншій стороні щоб в ярмо ще більше засадити, ВЧ перекриє кисень всім олігархам тобто офшори, і можна буде при наймі спробувати навести порядок а то це буде тягнутися роками, мобілізація тоді буде законною а зара це так так фішка вне закона, тупо кидок. Командування тупе елементарного шифрованого зв"язку нема для отримання наказів які фіксуються а то що комвзводу або дивізії взбреде той скаже, так йому до лампочки люди відповідальності нуль а хлопці гинуть в перш чергу з вини штабу ,і їх дій які навіть першокласники сміються.
Жодної спроби доказати те що ЗСУ не ведуть вогонь по мирному населенню не було. в луганську всі рахують що наша армія обстріляла місто а не терористи їм все по*уй.
Жодної спроби доказати те що ЗСУ не ведуть вогонь по мирному населенню не було. в луганську всі рахують що наша армія обстріляла місто а не терористи їм все по*уй.
Продаж нової та Б-У техніки з Європи та США, можна працювати під замовлення (приїжджає за 2-4 неділі)
Системи безпеки (відео - нагляд, сигналізація під ключ)
ICQ-650797408
Системи безпеки (відео - нагляд, сигналізація під ключ)
ICQ-650797408
Воєнний стан ?
Ви передивились напевне Шаоліню і Термінатора клоуни ..
Воєнний стан введуть,Росія зразу ж пошле 2 полка на захист населення як в Крим і за 3 сутки там з наших людей не буде нічого .. Думайте трохи мозгами ,переграли Танчиків ?!
Там в одному полку танків більш аніж в нас на всю Україну ..
Дякуйте Пороху шо він отак любими способами стримує це все .. Бо дасть зелене світло і ПРОПАЛО ВСЕ !
Ви передивились напевне Шаоліню і Термінатора клоуни ..
Воєнний стан введуть,Росія зразу ж пошле 2 полка на захист населення як в Крим і за 3 сутки там з наших людей не буде нічого .. Думайте трохи мозгами ,переграли Танчиків ?!
Там в одному полку танків більш аніж в нас на всю Україну ..
Дякуйте Пороху шо він отак любими способами стримує це все .. Бо дасть зелене світло і ПРОПАЛО ВСЕ !
Как по мне, думаю вп было бы лучше для самого населения. При вп все предприятия и организации, будут работать на армию. Будет законная мобилизация. А сейчас солдаты, и добровольцы гибнут за кредиты наших олигархов. А при вп и у самих олигархов будут брать все что есть, на нужды армии. И не думаю что рф сразу кинеться наступать всеми силами.
Наверное из-за того, что пишу на русском? Так мне нету разницы на каком говорить. Разговариваю и на русском, и на украинском. Или тут совсем другая причина?
Я думаю лучше ввести вп , чем ато которое просто в тупую губит жизни солдат.