Бійцям буде збільшено грошове забезпечення

Обговорення подій які трапились в Україні
seleznev
Новачок

Бійцям буде збільшено грошове забезпечення

Повідомлення seleznev » 28 січня 2015, 23:03

За знищення військової техніки противника учасники АТО отримуватимуть додаткову винагороду
Окрім цього, бійцям буде збільшено грошове забезпечення. Таке рішення було прийнято сьогодні на засіданні Уряду. Проект постанови було розроблено Міністерством оборони за ініціативою Президента України Петра Порошенка.
Проектом постанови передбачається виплачувати:
— у двохкратному розмірі — грошове забезпечення військовослужбовцям, які беруть безпосередню участь в АТО, воєнних конфліктах;
— у трьохкратному розмірі — грошове забезпечення військовослужбовцям, які беруть безпосередню участь в бойових діях з моменту оголошення воєнного часу;
— 1000 гривень за кожну добу безпосередньої участі військовослужбовця в бойових діях.
— додаткову винагороду за знищення військової техніки противника. Так, за знищення автомобіля винагорода становить — 10 мінімальних заробітних плат (12 тис. грн.); танка — 40 мінімальних заробітних плат (48 тис. грн.); реактивної системи залпового вогню — 50 мінімальних заробітних плат (60 тис. грн.); бойового літака — 100 мінімальних заробітних плат (121 тис. грн.).

Прес-служба Міністерства оборони України

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1235 разів
Подякували: 1312 разів

Re: Бійцям буде збільшено грошове забезпечення

Повідомлення sergej1974007 » 28 січня 2015, 23:09

seleznev писав:За знищення військової техніки противника учасники АТО отримуватимуть додаткову винагороду
Окрім цього, бійцям буде збільшено грошове забезпечення. Таке рішення було прийнято сьогодні на засіданні Уряду. Проект постанови було розроблено Міністерством оборони за ініціативою Президента України Петра Порошенка.
— у двохкратному розмірі — грошове забезпечення військовослужбовцям, які беруть безпосередню участь в АТО, воєнних конфліктах;
— у трьохкратному розмірі — грошове забезпечення військовослужбовцям, які беруть безпосередню участь в бойових діях з моменту оголошення воєнного часу;
— 1000 гривень за кожну добу безпосередньої участі військовослужбовця в бойових діях.
— додаткову винагороду за знищення військової техніки противника. Так, за знищення автомобіля винагорода становить — 10 мінімальних заробітних плат (12 тис. грн.); танка — 40 мінімальних заробітних плат (48 тис. грн.); реактивної системи залпового вогню — 50 мінімальних заробітних плат (60 тис. грн.); бойового літака — 100 мінімальних заробітних плат (121 тис. грн.).

Прес-служба Міністерства оборони України
Молодец Порошенко.Мыслит как бизнесмен.
Но подозреваю что танки будут подбивать в основном полковники какие-нибудь.(генералы в штабе не имеют такой возможности(.
И каждый день---кучу авиации будут уничтожать.
И под это дело--гривну печатать.
Но обязательно образцово-показательно и рядовой --самолет какой-нибудь собьет.Но один.Максимум два---полковникам не хватит.
пс. Просто подозрения. :( :(
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

Neo
Активіст

Повідомлення Neo » 28 січня 2015, 23:27

[quote="seleznev"]За знищення військової техніки противника учасники АТО отримуватимуть додаткову винагороду

Прес-служба Міністерства оборони України[/quote http://forumcv.net/viewtopic.php?f= ... start=2780
Передаю огромный привет своей мечте – если ты думаешь, что я просто так сдамся, то ты ошибаешься.

Neo
Активіст

Повідомлення Neo » 28 січня 2015, 23:31

[quote="seleznev"]За знищення військової техніки противника учасники АТО отримуватимуть додаткову винагороду

— 1000 гривень за кожну добу безпосередньої участі військовослужбовця в бойових діях.- старый *smile2*
Передаю огромный привет своей мечте – если ты думаешь, что я просто так сдамся, то ты ошибаешься.

Bandukan
Активіст
Подякували: 1 раз

Повідомлення Bandukan » 29 січня 2015, 00:17

интересно откуда деньги возьмут, если уже сейчас в бюджетной сфере не производят выплаты

nikalajka
Поважний користувач
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення nikalajka » 29 січня 2015, 01:43

seleznev писав:За знищення військової техніки противника учасники АТО отримуватимуть додаткову винагороду

майже той же відкат
корисно? натисни палець вверх
мій товар
Зображення

О9S-4О7-3б-S1 мій мтс 097-6О4-777-1 мій кс

Ремонт квартиры. Барильефы
=> тема <=
=> сайт <=

nikalajka
Поважний користувач
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення nikalajka » 29 січня 2015, 01:47

Bandukan писав:интересно откуда деньги возьмут, если уже сейчас в бюджетной сфере не производят выплаты
та звідки й завжди: з повітря. хоча і гроші ці повітряні
корисно? натисни палець вверх
мій товар
Зображення

О9S-4О7-3б-S1 мій мтс 097-6О4-777-1 мій кс

Ремонт квартиры. Барильефы
=> тема <=
=> сайт <=

alleks
Досвідчений

Повідомлення alleks » 29 січня 2015, 09:30

Солдат в горячей точки подбил, а командир на диване вознаграждение получил!
Как ты заботишься о своих родителях , так и твои дети будут заботиться о тебе!

Sawac
Активіст

Повідомлення Sawac » 29 січня 2015, 12:07

Bandukan писав:интересно откуда деньги возьмут, если уже сейчас в бюджетной сфере не производят выплаты
так до кінця року продовжили утримання з кеожної зарплати війського збору 1,5%
Саша 097 683 82 два 2
Допомога в організації ведення бухобліку для ПП

Bandukan
Активіст

Повідомлення Bandukan » 29 січня 2015, 12:45

wishmaster.cv писав:Чому ж за голову гіві, мотороли, захарченка, він не запрпопонує певні суми?! *Prapor*
За голову путлера треба запропонувати суму, я б скинувся.

Відповісти

Повернутись до “Новини України та світу”