Робін Вільямс: комік, що веселив світ

Обговорення подій які трапились в Україні
Відповісти
bandera77
Поважний користувач
Дякував (ла): 80 разів
Подякували: 39 разів

Робін Вільямс: комік, що веселив світ

Повідомлення bandera77 » 12 серпня 2014, 22:02

Знаменитий американський актор Робін Вільямс помер у віці 63 років. Він був знайдений мертвим в своєму будинку в Каліфорнії
У поліції кажуть, що в якості основної версії розглядають самогубство, передаєЕспресо.TV з посиланням на ВВС.
"В даний час коронери припускають, що причиною смерті стала асфіксія в результаті суїциду, проте остаточне рішення може бути ухвалене тільки після всебічного розслідування" - повідомили поліцейські.
У липні ЗМІ повідомляли, що актор, раніше страждав від проблем з алкоголем і наркотиками, проходив програму по "підтриманню тверезості" в реабілітаційному центрі.
63-річний актор - володар премії "Оскар" і кількох "Золотих глобусів". Він відомий за фільмами "Товариство мертвих поетів", "Доброго ранку, В'єтнам" і безлічі інших. За роль у картині "Розумниця Вілл Хантінг" він був удостоєний нагороди Американської кіноакадемії як кращий актор.

Зображення

Як на мене - він найкращий, найщиріший, найсвітліший. Щоправда, вже разом з приставкою "був"....

Мир його душі....
Бог там, де всім добре.....

nikalajka
Поважний користувач
Дякував (ла): 4 рази

Re: Робін Вільямс: комік, що веселив світ

Повідомлення nikalajka » 13 серпня 2014, 02:18

жаль. дуже класний актор. правда, згадується, що вже була новина про його смерть

"Доброго ранку, В'єтнам" - вельми сподобався фільм
двохсотрічний чоловік теж суперський фільм. всім раджу....
корисно? натисни палець вверх
мій товар
Зображення

О9S-4О7-3б-S1 мій мтс 097-6О4-777-1 мій кс

Ремонт квартиры. Барильефы
=> тема <=
=> сайт <=

bandera77
Поважний користувач
Дякував (ла): 80 разів
Подякували: 39 разів

Re: Робін Вільямс: комік, що веселив світ

Повідомлення bandera77 » 13 серпня 2014, 09:23

Головний парадокс в тому, що в моєму улюбленому фільмі "Куди приводять мрії", він (вірніше, його головний герой) якраз рятує свою дружину з потойбічного світу після того як вона наклала на себе руки. І я йому повірив. Реально повірив. А себе врятувати не зміг....
Бог там, де всім добре.....

Відповісти

Повернутись до “Новини України та світу”