Мова=Язык????

Обговорення подій які трапились в Україні
bandera77
Поважний користувач
Дякував (ла): 80 разів
Подякували: 39 разів

Мова=Язык????

Повідомлення bandera77 » 19 квітня 2014, 01:08

Українська влада готова надати російській мові й іншим мовам спеціальний статус у певних областях України.
Детальніше - http://ukr.lb.ua/news/2014/04/18/263726 ... skomu.html

Отже ще одна здача інтересів? Для чого це потрібно? І що це змінить?
Мене ЗАТРАХАЛА!!!! :twisted: :evil: ця купка "жидів" та "галіллуйїв", які замість того, щоб обороняти країну і піднімати моральний дух держави, все більше і більше продають нас усіх. Я був свято впевнений. що якщо росіяни сунуться на материк - отримають по саме "не балуй". А виявляється, що їхати можна Україною стільки, скільки вистачить пального та нахабства.
Сепаратистів наспрадні НЕ ПІДТРИМУЮТЬ люди на Сході і тим більше на Півдні. Усього сепаратистів не більше 1тис людей. Вистачить 1-2 днів, щоб про них усі згадували у минулому часі. АЛЕ!!! Саме нашій владі ДУЖЕ потрібно. щоб вони (сепаратори) були. А знаєте чому?

ТОМУ ЩО ЯКБИ ЗАРАЗ НЕ БУЛО ЗАХОПЛЕНЬ НА СХОДІ - В КИЄВІ ЗАРАЗ ГОРІЛИ БИ ШИНИ МАЙДАНУ!!!

Або наша влада просто була б змушена працювати на народ. А ВОНА (у всіх сенсах цього слова) цього , ой як не любить....
Бог там, де всім добре.....

tarik
Поважний користувач
Дякував (ла): 37 разів
Подякували: 63 рази
Контактна інформація:

Re: Мова=Язык????

Повідомлення tarik » 19 квітня 2014, 01:36

ну....це один з можливих варіантів розвитку подій...

Trentemoller
Поважний користувач
Дякував (ла): 53 рази
Подякували: 41 раз

Повідомлення Trentemoller » 19 квітня 2014, 01:51

Проаналізувавши всю ситуацію за місяць яка твориться в країні, особливо тепер у східних областях я собі чогось задався думкою - або нас тупо зливають, або є якийсь інший фактор який нікому не відомий (маю на увазі на низах простому люду).
Сьогодні мене вразила одна новина - рада пішла на канікули до 24 числа. Як може влада відпочивати, коли в країні відкрита військова агресія та майже війна? А вони можуть. Відпочивати пішли, гандони!!! І будь що буде!!! А що далі, побратими? Воно завтра пилить у світ з награбованими мільйонами, а ми "учім русскій язик"? Чи привітаємо королівство "Романія маре"?
Тварі. Злості не вистачає. Прийшов до влади пастор-баптист, готує нам всім царство небесне. Як під фендуліном говорить. Емоцій 0. Ніби упоротий виступає весь час. Вже подумую чи не взяти б нам ляшка на пост т.о. президента, раз лисе мудило яйце чухає і богомільні книги читає в той час коли треба діяти рішуче.

Dgray
Активіст
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 24 рази

Повідомлення Dgray » 19 квітня 2014, 09:30

Мене це так дратує, до 2012 року східні регіони чудово жили без мовного закону, як його скасували так все вони тепер стріляти годні через такі дрібниці.

Юрий Анатолич
Активіст

Повідомлення Юрий Анатолич » 19 квітня 2014, 09:56

Вас жестоко обманули. Сепаратистов нет. Есть люди недовольные властью и ее действиями. И этих людей с каждым днем больше. О о чем я писал в первые дни смены власти люди начинают понимать только теперь. Скоро вся страна будет сепаратистами.
L'exactitude est la politesse des rois.

SLEG
Активіст
Дякував (ла): 7 разів

Повідомлення SLEG » 19 квітня 2014, 10:09

Юрий Анатолич писав:Вас жестоко обманули. Сепаратистов нет. Есть люди недовольные властью и ее действиями. И этих людей с каждым днем больше. О о чем я писал в первые дни смены власти люди начинают понимать только теперь. Скоро вся страна будет сепаратистами.
Не будет...так как принимаются такие законы, что если ты хочешь своё мнение высказать - ты *сипарасиськи* настроенный.
Политика властьимущих никогда не шла против их самих.И им глубоко насрать на простых людей... *protiv* :twisted:

Ruslan
Активіст

Повідомлення Ruslan » 19 квітня 2014, 10:13

Юрий Анатолич писав:Вас жестоко обманули. Сепаратистов нет. Есть люди недовольные властью и ее действиями. И этих людей с каждым днем больше. О о чем я писал в первые дни смены власти люди начинают понимать только теперь. Скоро вся страна будет сепаратистами.
Похоже что вы были правы - кому достались миллиарды януковича, тот доволен
а для большинства цены уже выросли и импорт из-за бакса подорожал
Востаннє редагувалось 10 травня 2014, 10:42 користувачем Ruslan, всього редагувалось 2 разів.

Сулейман
Rescue Ranger
Rescue Ranger
Дякував (ла): 170 разів
Подякували: 241 раз
Контактна інформація:

Повідомлення Сулейман » 19 квітня 2014, 10:28

Майдан 3 - без песен и артистов; без священников; без стихийных гимнов; а только реальные движения.

А нынешняя ситуация в точности повторяет «революцию» в Египте, кто еще не видел, рекомендую глянуть.

KVadik
Доцент
Дякував (ла): 1068 разів
Подякували: 1466 разів
Контактна інформація:

Повідомлення KVadik » 19 квітня 2014, 10:47

Ну и чего вы раскудахтались? У нас "Мова=Язык" по закону УССР было до принятия ПРастами нового закона, по которому придали "російській мові й іншим мовам спеціальний статус у певних областях України" (т.е. статус русского понизили с точки зрения закона). Задолбали эти языковые спекуляции, особенно если учесть, что 90+% населения свободно понимают как украинский так и русский языки, только отвлекают и стравливают народ. *hammer*
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw

RaNsiD
Активіст
Подякували: 4 рази

Повідомлення RaNsiD » 19 квітня 2014, 11:34

Правильно - нас зливають

Відповісти

Повернутись до “Новини України та світу”