"ВКонтакте" змінила власників
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
"ВКонтакте" змінила власників
Консорціум інвесторів на чолі з президентом і керуючим партнером фонду United Capital Partners (UCP) Іллею Щербовичем викупив 48% акцій "ВКонтакте", що належали В'ячеславу Мірілашвілі (40%) і Льву Левієву(8%), повідомило агентство Bloomberg.
Мірілашвілі і Левієв підтвердили цю інформацію. "Це правда",- сказав Ілля Щербович. При цьому він відмовився від подальших коментарів.
За підсумками угоди консорціум став найбільшим акціонером"ВКонтакте": у Mail.ru Group, контрольованій структурами російського бізнесмена
Алішера Усманова - близько 40%, у засновника і керівника"ВКонтакте" Павла Дурова - близько 12%
ТСН
Мірілашвілі і Левієв підтвердили цю інформацію. "Це правда",- сказав Ілля Щербович. При цьому він відмовився від подальших коментарів.
За підсумками угоди консорціум став найбільшим акціонером"ВКонтакте": у Mail.ru Group, контрольованій структурами російського бізнесмена
Алішера Усманова - близько 40%, у засновника і керівника"ВКонтакте" Павла Дурова - близько 12%
ТСН
Востаннє редагувалось 24 травня 2013, 14:59 користувачем tarik, всього редагувалось 3 разів.
- advanced member
- Поважний користувач
- nikalajka
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 4 рази
Re: "ВКонтакте" змінила власників
нехай прізвища поміняють. і імена заодноtarik писав:Консорціум інвесторівна чолі з президентомі керуючим партнеромфонду United Capital Partners (UCP) Іллею Щербовичемвикупив48% акцій
"ВКонтакте" , що належалиВ'ячеславу Мірілашвілі (40%) і Льву Левієву(8%), повідомилоагентство Bloomberg.
Мірілашвіліі Левієвпідтвердили цю інформацію. "Це правда",- сказав Ілля Щербович. При цьому він відмовивсявід подальших коментарів.
За підсумками угоди консорціум ставнайбільшим акціонером"ВКонтакте": у Mail.ru Group, контрольованійструктурамиросійськогобізнесмена
ТСН
корисно? натисни палець вверх
мій товар
О9S-4О7-3б-S1 мій мтс 097-6О4-777-1 мій кс
Ремонт квартиры. Барильефы
=> тема <=
=> сайт <=
мій товар
=> тема <=
=> сайт <=
- advanced member
- Поважний користувач
- nikalajka
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 4 рази
в реалі. ато ледве прочитав. на крайняк можна й просто на сторінці написати шо один дядько купив у двох дядьків акціїadvanced member писав:Ога, на странице
корисно? натисни палець вверх
мій товар
=> тема <=
=> сайт <=
мій товар
=> тема <=
=> сайт <=
- advanced member
- Поважний користувач
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
але саме цікаво те що половина ВКонтакті належить Маіл.ру....а самому Дурову всього 12%
- advanced member
- Поважний користувач
А кто такой Дуров? Он всего лищь создатель!!!@ инвесоров то надо было