В Москве убит Борис Немцов

Обговорення подій які трапились в Україні
Trentemoller
Поважний користувач
Дякував (ла): 53 рази
Подякували: 41 раз

Re: В Москве убит Борис Немцов

Повідомлення Trentemoller » 02 березня 2015, 21:34

телефонист
ти читати вмієш? в самій "Європейській Правді" написали, що піндоси бояться москалів. чи ти не віриш одному з найпатріотичніших ресурсів українського інтернету? запроданець!
Твій горе-сарказм тут взагалі не доречний. Чи ти думаєш що люди моляться на ЄП? Це лиш ти можеш молитися на перший російський. Путлєра в рамочку під скло на стіну вже небось давно повісив?
В те що я вірю, це моя справа.
хто тобі таке сказав? а як же МВФ з кредитами? а Європа, яка нас чекає у своєму співтоваристві? невже ти вважаєш, що очільники нашої нації, яких привів до влади Майдан, будуть брехати своєму народу, який скинув диктатуру янека?
А хто тобі сказав що ті, хто прийде на 100% виконають обіцянки? Я такого ні разу не писав і не надіявся. Майдан споробував змінити систему, і цим показав що українці - не бидло. А те що, що відбувається нині - зовсім інша історія. Але тобі це не зрозуміти, ти звик бути в ярмі.
Ти вважаєш себе розумнішим за спонсорів одного з найпатріотичніших ресурсів українського інтернету "Європейської Правди", щоб вирішувати, що оприлюднювати, а що ні?
Ти постійно пишеш вмазаний на форумі?
Мова йшла про той факт що весь світ знає хто стоїть за війною на Донбасі. Вже доказів ніяких не треба. А ти якусь ахінею несеш.
сумнівається як мінімум 140 мільйонів жителів Росії , а близько 300 млн. жителів США навіть не чули жодної теорії про походження чогось там десь там. їх просто не цікавить ні "русскій мір", ні 150-ти тисячолітня історія української нації.
Звідки такі дані? Хтось проводив опитування?

Trentemoller
Поважний користувач

Повідомлення Trentemoller » 02 березня 2015, 21:40

телефонист
йой! лишенько! скільки ж їх там!
я уважно подивився на інформацію про загиблих (не всіх) та звернув увагу на ось таку річ:
більшість посилань на події, при яких загинули ці люди - на українські ресурси: цензор, подробиці, гордон.уа тощо - одні з найправдивіших ресурсів українського інтернету.
Тобто ти не віриш і спростовуєш той факт, що на Донбасі воюють строкові службовці регулярної армії РФ, і не віриш у те, що танки, міномети та іншу зброю завозять з росії?

І ще одне, Galbann твій мульт? А то так в парі почали дружньо,ех. Позаздрити можна. У вас двох прямо дар переконання *censored2*

телефонист
Авторитет
Дякував (ла): 436 разів
Подякували: 487 разів

Повідомлення телефонист » 02 березня 2015, 21:41

Trentemoller писав:...
Мова йшла про той факт що весь світ знає хто стоїть за війною на Донбасі. Вже доказів ніяких не треба ...
...
Звідки такі дані? Хтось проводив опитування?
ти сам відповів на своє питання.
Ввиду того, что аргументированно дискутировать всем скучно, предлагаю сразу перейти к оскорблениям!

телефонист
Авторитет

Повідомлення телефонист » 02 березня 2015, 21:43

Тобто ти не віриш і спростовуєш той факт, що на Донбасі воюють строкові службовці регулярної армії РФ, і не віриш у те, що танки, міномети та іншу зброю завозять з росії?

І ще одне, Galbann твій мульт? А то так в парі почали дружньо,ех. Позаздрити можна. У вас двох прямо дар переконання *censored2*
я вірю нашим найправдивішим і найдемократичнішим ресурсам!
ні, в мене немає мультів
так, в мене дар переконання, а тебе цього дару немає ;)
Ввиду того, что аргументированно дискутировать всем скучно, предлагаю сразу перейти к оскорблениям!

Trentemoller
Поважний користувач

Повідомлення Trentemoller » 02 березня 2015, 21:53

телефонист писав:

я вірю нашим найправдивішим і найдемократичнішим ресурсам!
ні, в мене немає мультів
так, в мене дар переконання, а тебе цього дару немає ;)
Так не тікай від відповіді.

телефонист
Авторитет

Повідомлення телефонист » 02 березня 2015, 22:25

Ти вирішив мене здати до наших найчесніших органів, які борються з тероризмом?
Що не зрозуміло у моїй відповіді?
Я вірю Президенту, якого обрав народ
Я вірю нашому земляку Яценюку, що бакс буде 8, чи 13 чи 21
Я вірю нашим найчеснішим та найдемократичнішим ЗМІ
Я вірю МВФ, бо вони допомагають нам грошима, хоч і за відсотки
Я вірю ЄС, бо вони обіцяли нам допомогти
Я вірю нашим депутатам, що вони дбають про народ

Trentemoller
Поважний користувач

Повідомлення Trentemoller » 02 березня 2015, 22:58

телефонист
От красавчик. Я вірю в те що ти віриш. Від цього багато залежить в нашій державі. Зображення

телефонист
Авторитет

Повідомлення телефонист » 02 березня 2015, 23:05

Trentemoller писав:От красавчик. Я вірю в те що ти віриш. Від цього багато залежить в нашій державі. Зображення
ось і домовились 8-)

Мартин Лютер
Активіст
Дякував (ла): 17 разів
Подякували: 6 разів

Повідомлення Мартин Лютер » 03 березня 2015, 11:14

phpBB [video]

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2816 разів
Подякували: 2871 раз

Повідомлення Master » 03 березня 2015, 12:47

вот еще версия....
Немцова убили не на мосту ...
http://www.opentown.org/news/67265/
Резюме

Бесшумный Макаров со скорострельностью Узи, бескровное тело Немцова, который как спартенец стоял не падая, получая пулю за пулей, фотомодель со стальными нервами, водитель "снегоуборочной" машины, не вышедший и уехавший по своим делам, прохожие идущие мимо.

Всё это можно объяснить только одним - Немцова убили не на мосту. Немцова убили незадолго до этого в спину и упавшего добивали в спину, только так из Макарова можно нанести описанные ранения.

Спутник фотомодели, которого нам представляют как Немцова, тот же человек, что уезжает на белой машине, потому что ему нужно исчезнуть с места.

"Снегоуборочная" машина, идеальна для доставки тела на место. 4 секунд вне камеры вполне достаточно, чтобы выложить тело.

Понимаю, что версия дикая, но только она объсняет почему никто не слышал выстрелы и почему нет крови. Почему не бедный человек со спутницей решил прогуляться под дождем, а не взять такси. Она же объясняет почему "снегоуборщик" двигался так медленно, а потом уехал с места проишествия и почему фотомодель общается с ним, а не устраивает истерику возле тела, призывая прохожих о помощи
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

Відповісти

Повернутись до “Новини України та світу”