Твій горе-сарказм тут взагалі не доречний. Чи ти думаєш що люди моляться на ЄП? Це лиш ти можеш молитися на перший російський. Путлєра в рамочку під скло на стіну вже небось давно повісив?телефонист
ти читати вмієш? в самій "Європейській Правді" написали, що піндоси бояться москалів. чи ти не віриш одному з найпатріотичніших ресурсів українського інтернету? запроданець!
В те що я вірю, це моя справа.
А хто тобі сказав що ті, хто прийде на 100% виконають обіцянки? Я такого ні разу не писав і не надіявся. Майдан споробував змінити систему, і цим показав що українці - не бидло. А те що, що відбувається нині - зовсім інша історія. Але тобі це не зрозуміти, ти звик бути в ярмі.хто тобі таке сказав? а як же МВФ з кредитами? а Європа, яка нас чекає у своєму співтоваристві? невже ти вважаєш, що очільники нашої нації, яких привів до влади Майдан, будуть брехати своєму народу, який скинув диктатуру янека?
Ти постійно пишеш вмазаний на форумі?Ти вважаєш себе розумнішим за спонсорів одного з найпатріотичніших ресурсів українського інтернету "Європейської Правди", щоб вирішувати, що оприлюднювати, а що ні?
Мова йшла про той факт що весь світ знає хто стоїть за війною на Донбасі. Вже доказів ніяких не треба. А ти якусь ахінею несеш.
Звідки такі дані? Хтось проводив опитування?сумнівається як мінімум 140 мільйонів жителів Росії , а близько 300 млн. жителів США навіть не чули жодної теорії про походження чогось там десь там. їх просто не цікавить ні "русскій мір", ні 150-ти тисячолітня історія української нації.