Ну что, уважаемые, началось! Повестки, повестки, повестки..
Re: Ну что, уважаемые, началось! Повестки, повестки, повестк
60 чоловік сьогодні відправляють на навчання в Десну...1700 - прийшли за повістками...з них 700- відправили додому за сімейними обставинами......1000 - проходять медичний огляд.....повісток розіслали(за словами Чурая)- 2500.... Але тут він лукавить, на ТВ відкрито заявив....що повісток розсилають МАКСИМУМ....щоб зробити нову базу для бажаючих повоювати..... 

- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
Вот про мобилизацию в Черновцах с Забродским.
Креатив,Акинак,а посудите со стороны насколько Забродский адекватен.
Интересно мнение со стороны.
Креатив,Акинак,а посудите со стороны насколько Забродский адекватен.
Интересно мнение со стороны.
Востаннє редагувалось 27 січня 2015, 22:02 користувачем sergej1974007, всього редагувалось 1 раз.
Вражає цинізм наших чиновників коли вони розповідають що люди втікають від мобілізації. А як інакше ? Бізнес Порошенка, Липецька фабрика, на повну працює в Росії, сплачуючи податки в бюджет РФ і приносячи дохід олігарху Порошенку. Сплачуючи податки в РФ Порошенко фінансує тероризм і російську агресію, за його податки вбивають наших хлопців !
Особисто мене це напрягає

- KOTBUS
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 108 разів
- Подякували: 155 разів
Паршенку в догонку еще и европа лихо отливает. Да и европа ли только?Latin писав:Вражає цинізм наших чиновників коли вони розповідають що люди втікають від мобілізації. А як інакше ? Бізнес Порошенка, Липецька фабрика, на повну працює в Росії, сплачуючи податки в бюджет РФ і приносячи дохід олігарху Порошенку. Сплачуючи податки в РФ Порошенко фінансує тероризм і російську агресію, за його податки вбивають наших хлопців !![]()
Лучше промолчать и показаться дураком, нежели заговорить и не оставить на этот счет никаких сомнений.
-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
akinak, ви на облік у військоматі в Чернівцях вже стали ? Я вас спостерігаю у всіх топіках цього форуму, чому ж ви не йдете боронити свою землю ? Чи гадаєте що за вас це має зробити хтось інший ? 

-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
Вопрос справедливый и ожидаемый.Latin писав:akinak, ви на облік у військоматі в Чернівцях вже стали ? Я вас спостерігаю у всіх топіках цього форуму, чому ж ви не йдете боронити свою землю ? Чи гадаєте що за вас це має зробити хтось інший ?
Нет, не становился на учет. Надо бы наверное стать, но 80% что меня не призовут - во первых я не годен по здоровью, во вторых я формально житель окупированной територии, в третих я не служил срочную.
А Вы?
Я не пойму одного. Везде на больших новостных ресурсах пишут, что мобилизуют с 25 лет. При этом многие жалуются, что их знакомым и родственникам приходили "уведомления" и ниже 25-летнего возраста. И сам черновицкий военком говорит, что с 20.
Стоит цель (я так понял) - призвать как можно больше , " с наименьшим резонансом " в массах.rubaha911 писав:Я не пойму одного. Везде на больших новостных ресурсах пишут, что мобилизуют с 25 лет. При этом многие жалуются, что их знакомым и родственникам приходили "уведомления" и ниже 25-летнего возраста. И сам черновицкий военком говорит, что с 20.