nasa писав:
Ви впевнені, що люди дійсно знають правду? Не ту "правду", що показують у СМІ. Зараз паплюжать воїнів ОУН-УПА, говорячи, що вони вбивали українських селян, були за фашистів. Але ніде не розповідають, що селян вбивали нквдешні загони перевдягнуті у форму УПА. Приховують те, що наші воїни боролися не проти людей, а проти тоталітарного режиму, проти загарбників. Міліони людей виселено до гулагів, ще більше розстріляно. Про це якось забули. Зате, якщо колись там український хлопчина вбив комуніста, за те, що той вирізав усю його сім’ю - голосять, що "пралілась безневіная крофь руссскаго челавека".
Відповідаючи на Ваше питання - я хочу, щоб якмога більше людей знали істинну правду, а не те що ми бачимо по тв. Форумчанин з ніком tisha02 ярий приклад того як мізки можуть буди замусорені комуніздським впливом. Я відповів на Ваші питання, чи ще ні?
Частично, вторая часть вопроса, и как по мне более интересная, а именно - каким вы видите будущее страны, когда устраните теперешних узурпаторов и всю эту воровскую верхушку? Я веду к тому что страна в упадке, большинство нажитого годами уже проворовали и растащили, каким образом бы будете её подымать до жизнеспособного состояния?
То бишь что произойдет когда подобные вам люди с активной гражданской позицией (с) встанут сами "у руля"? Вы же знаете что политика и вопросы связанные с властью в общем это как игра в шахматы - выигрывает тот кто "ведет" всю игру, продумывая её развития на перед. Не достаточно отнять пару пешек и ферзя у оппонента, нужна стратегия которая поможет одержать не сиюминутную победу, а победу глобальную.