В Москве убит Борис Немцов

Обговорення подій які трапились в Україні
Trentemoller
Поважний користувач
Дякував (ла): 53 рази
Подякували: 41 раз

Re: В Москве убит Борис Немцов

Повідомлення Trentemoller » 02 березня 2015, 02:37

телефонист писав:якби Нємцов оприлюднив ці дані, щось змінилось би? Штати бояться Росію. навіть маючи сучасне супутникове обладнання не оприлюднюють ніяких доказів, тільки через Псакі звинувачували, яка посилалась на соцмережі...

Моя думка така:
політиків вбивають або заради влади, або заради новин на перших шпальтах
З чого взяв що США бояться левіафанію?
Створив темку недавно? НЛП? Тут не ведуться.
Давно всі зрозуміли що надіятись треба на власні сили. Навіщо оприлюднювати те, що мільйон разів доказане і зрозуміле? Чи ще хтось у світі сумнівається у походженні "русскага міра"?
Як треба буде, то поможуть, так як допомагали із наколотими апельсинами на майдані, і проплатять так як платили по 100$ за день на майдані, і супер зброєю якою воюють на передовій "укропи".

телефонист
Авторитет
Дякував (ла): 436 разів
Подякували: 487 разів

Повідомлення телефонист » 02 березня 2015, 05:52

Trentemoller писав:...
З чого взяв що США бояться левіафанію?
Створив темку недавно? НЛП? Тут не ведуться.
ти читати вмієш? в самій "Європейській Правді" написали, що піндоси бояться москалів. чи ти не віриш одному з найпатріотичніших ресурсів українського інтернету? запроданець!
Trentemoller писав:Давно всі зрозуміли що надіятись треба на власні сили.
хто тобі таке сказав? а як же МВФ з кредитами? а Європа, яка нас чекає у своєму співтоваристві? невже ти вважаєш, що очільники нашої нації, яких привів до влади Майдан, будуть брехати своєму народу, який скинув диктатуру янека?
Trentemoller писав:Навіщо оприлюднювати те, що мільйон разів доказане і зрозуміле?
Ти вважаєш себе розумнішим за спонсорів одного з найпатріотичніших ресурсів українського інтернету "Європейської Правди", щоб вирішувати, що оприлюднювати, а що ні?
Trentemoller писав:Чи ще хтось у світі сумнівається у походженні "русскага міра"?
сумнівається як мінімум 140 мільйонів жителів Росії , а близько 300 млн. жителів США навіть не чули жодної теорії про походження чогось там десь там. їх просто не цікавить ні "русскій мір", ні 150-ти тисячолітня історія української нації.
Trentemoller писав:Як треба буде, то поможуть, так як допомагали із наколотими апельсинами на майдані, і проплатять так як платили по 100$ за день на майдані, і супер зброєю якою воюють на передовій "укропи".
ось тут я з тобою згоден! обіцяли допомогти всім, чим можуть - обов'язково пообіцяють ще раз і в значно більших обсягах.
Ввиду того, что аргументированно дискутировать всем скучно, предлагаю сразу перейти к оскорблениям!

телефонист
Авторитет

Повідомлення телефонист » 02 березня 2015, 06:14

Trentemoller писав:...
Може тобі оцей суто російський ресурс http://www.mamasoldata.org/ ...
йой! лишенько! скільки ж їх там!
я уважно подивився на інформацію про загиблих (не всіх) та звернув увагу на ось таку річ:
більшість посилань на події, при яких загинули ці люди - на українські ресурси: цензор, подробиці, гордон.уа тощо - одні з найправдивіших ресурсів українського інтернету.
і по самому ресурсу - ху із:
...
IP Address 199.188.204.43 - 2 other sites hosted on this server
IP Location United States - Georgia - Atlanta - Namecheap Inc.
...
Ввиду того, что аргументированно дискутировать всем скучно, предлагаю сразу перейти к оскорблениям!

man
Постійний користувач
Подякували: 1 раз

Повідомлення man » 02 березня 2015, 08:52

телефонист писав:
man писав:...
Конечно доповидь ничего не выкрывавла, замочили его просто так, как обычно в порядке вещей валят таких себе дешевых телефонистов!
йой! ще одне вилізло!
давно не читав твого патякання! продовжуй, я уважно читаю ;)
Я не вилызло, я тут був, а ось ви знову вилызли, мабуть з дупи!
Може давайте зустрынемось ы ви мены в очы розкажете про моэ патякання?чи кишка тонка???
Телефонист-пятицентовый ...

телефонист
Авторитет

Повідомлення телефонист » 02 березня 2015, 09:29

Не треба мені приписувати свої особисті походеньки :)
А зустрічатись невідомо з ким я не вважаю за потрібне, мій час занадто дорого вартує

Балагур
Забанен навсегда

Повідомлення Балагур » 02 березня 2015, 12:53

Я бы внёс фамилию Немцова посмертно в список Небесной Сотни под №1, ибо он РЕАЛЬНО отдал жизнь не только за БУДУЩЕЕ своей России но и, конкретно, сегодня - за свободу Украины и - этот факт (подвиг Немцова для Украины) не надо никому доказывать… Даже Путину.

Владимир Озерянко

Galbann
Зацікавлений

Повідомлення Galbann » 02 березня 2015, 13:42

Балагур писав:Я бы внёс фамилию Немцова посмертно в список Небесной Сотни под №1, ибо он РЕАЛЬНО отдал жизнь не только за БУДУЩЕЕ своей России но и, конкретно, сегодня - за свободу Украины и - этот факт (подвиг Немцова для Украины) не надо никому доказывать… Даже Путину.

Владимир Озерянко
*facepalm :shock:
Вот об этом "герое" Яаков Кедми пишет.
Как бы свой о своем и то не в авторитете.
Не позорьте сотню, сравнивая с Немцовым.

man
Постійний користувач

Повідомлення man » 02 березня 2015, 15:04

телефонист писав:Не треба мені приписувати свої особисті походеньки :)
А зустрічатись невідомо з ким я не вважаю за потрібне, мій час занадто дорого вартує
Так ваш час дуже дорогий, тому ви його марнуєте тут на форумі *hammer*
А невже просто тяжко собі признатися що ви дешевий сикло, який може тявкати лише на форумі, а при явній зустрічі язик у дупу ховає *Ganba*
Телефонист-пятицентовый ...

телефонист
Авторитет

Повідомлення телефонист » 02 березня 2015, 15:14

man писав:...
Так ваш час дуже дорогий, тому ви його марнуєте тут на форумі *hammer*
А невже просто тяжко собі признатися що ви дешевий сикло, який може тявкати лише на форумі, а при явній зустрічі язик у дупу ховає *Ganba*
думка якоїсь невідомої мені істоти мене не обходить і ніяким чином не вплине на мою позицію
не треба мені приписувати ваші дії чи мрії на рахунок язика у дупі. якщо вам це подобається, шукайте таких самих :)
це ваше право
а мене звільніть від цих огидних подробиць з вашого особистого життя ;)

German
Забанен навсегда

Повідомлення German » 02 березня 2015, 15:54

Ещё один интересный факт, указывающий на "случайность" - http://censor.net.ua/news/326808/v_mome ... t_vyyasnil

Что-то слишком много случайных совпадений... Простые бандиты столько факторов учесть явно не смогли бы (не говоря уже про знать о них) и так подготовиться технически.
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо *Dopovid*
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)

Відповісти

Повернутись до “Новини України та світу”