Мобілізація
Re: Мобілізація
Порошенко пообіцяв ротацію...але забув уточнити дату....мобілізованих потрібно буде хоч раз на полігон відправити...
- Rassel
- Експерт
- Дякував (ла): 174 рази
- Подякували: 240 разів
Яка ціль? Звідки у тебе такі факти, чи це пусті думки від скуки?STREPS писав:я думаю що зроблять все щоб загинуло максимум народу - така ціль.ЮрийSem писав:А хто як думає .будуть робити ротацію чи демобілізацію тих хто мобілізований ще з березня,квітня?
Я розумію що серед генералья і багатьох атовців куча зрадників які працюють на Хутіна, але думаю СБУ ними вже займається.
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина
- Rassel
- Експерт
- Дякував (ла): 174 рази
- Подякували: 240 разів
Якщо в планах немає, то не помреш і думаю що ще з нами не одну бутилку тут розіпьєш, ось тільки коли будеш вертатись привези нам сепаратиських солених вушок до пива.ЮрийSem писав:Мда, нема в мене в планах помирати..я мобілізований ще з 10квітня

В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина
- Jillian
- Досвідчений
- Дякував (ла): 81 раз
- Подякували: 243 рази
Запад сплотился и скинул режим Януковича. Сейчас основная мобилизация проходит на Западе. В основном забирают трудоспособных, но неподготовленных и без опыта. Реально оценивая ситуацию (количество готовых военных частей) можно понять что новые резервисты особо не нужны, но их отправляют на передовую. Только слепой не увидит тенденцию - намеренный геноцид Запада чтоб избежать новых восстаний против власти...
...Et vivre est dur
Toujours un choix
Mais je jure
Que le Monde est à moi...
Toujours un choix
Mais je jure
Que le Monde est à moi...
- STREPS
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 6 разів
це не факти, це- моя думка! не перекручуй!Rassel писав: Яка ціль? Звідки у тебе такі факти, чи це пусті думки від скуки?
Я розумію що серед генералья і багатьох атовців куча зрадників які працюють на Хутіна, але думаю СБУ ними вже займається.
скука? де їй взятись в наш час? кожен день нас радує, дякую царькам у владі.
в Коровії сьогодні перекрили дорогу в 07:20,вчора в Волоці перекривали й бастували проти мобілізації .
- oberig
- Модератор
- Дякував (ла): 181 раз
- Подякували: 110 разів

надіюсь 4 тої хвилі не буде? бо слово в разгаре,то вже торба.
а в 4-ту звичайних не воєннозобовязаних жінок теж будуть брати?, я підносити патрони не збираюся, з моєю восприимчивастью я тільки на польовій кухні можу пригодитися і то якщо не впаду в обморок коли раненого когось побачу.
- vailender
- Досвідчений
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 3 рази
ха, человеку прислали повестку, пришёл в военкомат, а там ему сказали мол пишите что вы идёте добровольцем, он послал их найух
Жизнь бьёт ключём....и всё по голове...