Я смотрю онланй никто не пошел в атаку.ДРУГ КРАСНОАРМЕЕЦ писав:где,какую атаку? вы видео онлайн смотрите ???OSzone писав:Правительственные силы перешли в атаку по всем фронтам.
В Киеве планируется разгон майдана.
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 974 рази
- Подякували: 1656 разів
Re: В Киеве планируется разгон майдана.
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- ДРУГ КРАСНОАРМЕЕЦ
- Досвідчений
- Дякував (ла): 10 разів
Слав! так вот и я о том же!! онлайн этих "атак" не видно
пс. кому то вроде бы просто сами люди наваляли :D
пс. кому то вроде бы просто сами люди наваляли :D
Не там дивитесь. Взято офіс батьківщини, забрали сервер. Кияни не виходять підтримувати. Барикади розібрані та сміття вивезено без супротиву народу. Чекайте продовження останніх новин від мене.Sl@vcheg писав: Я смотрю онланй никто не пошел в атаку.
Востаннє редагувалось 09 грудня 2013, 18:49 користувачем OSzone, всього редагувалось 1 раз.
З Головпочтампу вивели всіх працівників. причини поки що невідомі.
- ДРУГ КРАСНОАРМЕЕЦ
- Досвідчений
- Дякував (ла): 10 разів
Где??? скажите нам ! пожалуйста! и мы посмотрим!OSzone писав:Не там дивитесь. Взято офіс батьківщини, забрали сервер. Кияни не виходять підтримувати. Барикади розібрані та сміття вивезено без супротиву народу. Чекайте продовження останніх новин від мене.Sl@vcheg писав: Я смотрю онланй никто не пошел в атаку.
У провулку Кріпосний дуже багато бійців Беркуту. Очікують команди.
Штурмом взяті офіси 3-х ЗМІ у тому числі цензора, також забрані сервера. Силовики діють дуже організовано, оперативно, толерантно. Сутичок немає. Кияни пасивні.
-
OlegLOA
- Доцент
- Дякував (ла): 1076 разів
- Подякували: 1016 разів
Да, это не 1917, телефон и телеграф брать не нужно, а вот электронные СМИ... хороший ход... 
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy
Повністю згідний. Зараз дос атаки громадського телебачення, ТСН 5-го каналу... Громадське телебачення дивіться на ютубіOlegLOA писав:Да, это не 1917, телефон и телеграф брать не нужно, а вот электронные СМИ... хороший ход...
Юриста Дзінзи заарештовано за напад на судью