Збройні формування Російської Федерації атакували позиції підрозділів Об’єднаних сил

Обговорення подій які трапились в Україні
Urbanist
Забанен навсегда
Подякували: 111 разів

Re: Збройні формування Російської Федерації атакували позиції підрозділів Об’єднаних сил

Повідомлення Urbanist » 19 лютого 2020, 18:37

Дід Панас писав:
19 лютого 2020, 18:30
Шановний, саме ти якраз чіпляєшся до слів і перекручуєш їх. Ватоблогер сказав саме так - "наступали танками", "Генштаб", все крапка.
Нет, он сказал не так. И генштаб действительно говорил про танки. Остальное ты перекрутил, додумал и сделал выводы в рамках своего мировоззрения.

Дід Панас
Адміністратор
Дякував (ла): 352 рази
Подякували: 966 разів

Re: Збройні формування Російської Федерації атакували позиції підрозділів Об’єднаних сил

Повідомлення Дід Панас » 19 лютого 2020, 18:42

Urbanist писав:
19 лютого 2020, 18:37

Нет, он сказал не так. И генштаб действительно говорил про танки. Остальное ты перекрутил, додумал и сделал выводы в рамках своего мировоззрения.
Я не знаю хто такий Семченко, я не маю часу і бажання переглядати різні відео - як ватні, так і неватні, а тільки опираюсь на факти із офіційних джерел. На сайті Генштабу немає інформвції про наступ танками. І на цьому крапка.
Востаннє редагувалось 19 лютого 2020, 18:45 користувачем Дід Панас, всього редагувалось 1 раз.
Отака х...ня, малята

kind
Забанен навсегда
Дякував (ла): 1508 разів
Подякували: 2136 разів

Повідомлення kind » 19 лютого 2020, 18:44

Urbanist писав:
Дід Панас писав:
19 лютого 2020, 18:30
Шановний, саме ти якраз чіпляєшся до слів і перекручуєш їх. Ватоблогер сказав саме так - "наступали танками", "Генштаб", все крапка.
там не с кем спорить -всё "заточено" под "ихнее" "меньшинство" тс одно и тоже по несколько раз пишет :-D
Вкладення
Снимок.PNG
Зображення

Дід Панас
Адміністратор

Повідомлення Дід Панас » 19 лютого 2020, 18:56

kind писав:
19 лютого 2020, 18:44
Urbanist писав:

там не с кем спорить -всё "заточено" под "ихнее" "меньшинство" тс одно и тоже по несколько раз пишет :-D
Так буває, коли редагуєш повідомлення, і в цей момент хтось написав слідуюче повідомлення в темі , а хочеш максимально точно донести свою думку до співбесідника. Що таке
всё "заточено" под "ихнее" "меньшинство"
можеш пояснити?
Отака х...ня, малята

kind
Забанен навсегда

Повідомлення kind » 19 лютого 2020, 19:20

Даже лучше и не скажешь про - всех раскольников. 18.02.19-Чому саме сьогодні почалася наступальна операція військ РФ? Як зазначає експерт з питань національної безпеки та оборони України у «Українському інституті майбутнього» Іраклій Джанашия, російське командування зазвичай приурочує атаки до певних історичних дат. Сьогоднішню “присвячено”річниці початку активної фази Революції Гідності в Україні.

“Також тут переслідується соціально-політична мета: в очах емоційно налаштованої громадськості у цей знаменний день ще більш послабити інститут президентства України, який і без того підірвав свої позиції невдалим ухваленням рішень, і у подальшому спробувати привести до нового розколу у суспільстві. Україні час усвідомити жорстоку дійсність. Окрім нас самих у цій ситуації ніхто нам може допомогти. Вічна надія на світову спільноту, постійна бездіяльність та пасивно-реактивна політика загнали нас у ту ситуацію, у якій ми сьогодні знаходимося.”, – наголошує експерт.

Також початок наступальної операції може бути реакцією на зрив плану Росії щодо геополітичного розчленування української держави під час Мюнхінського самміту.https://www.objectiv.tv/important/2020/ ... -vijsk-rf/ п.с тс - а ты и дальше "подтирай"адресованное тебе.плюй-и говори ,что дождь :-D даже свои ответы быстренько"подтёр" фото в помощь :-D
Зображення

Дід Панас
Адміністратор

Повідомлення Дід Панас » 19 лютого 2020, 19:43

kind, читай уважніше, бажано декілька раз, поки не зрозумієш сказане.
Отака х...ня, малята

kind
Забанен навсегда

Повідомлення kind » 19 лютого 2020, 19:54

на взаем viewtopic.php?f=3&t=64144&start=10 ,давай дальше по "методичке"-подкинь "раскольных дровишек" не томи народ *food* :-D
Зображення

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1235 разів
Подякували: 1312 разів

Повідомлення sergej1974007 » 20 лютого 2020, 00:04

Так никто и не ответил))——
Зачем надо было заходить на ту "Баню" если можно было предположить что прилетит ответка?
Причем сделано это было именно в период подготовки к переговорам, в период разведения войск((
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1235 разів
Подякували: 1312 разів

Повідомлення sergej1974007 » 20 лютого 2020, 00:05

И кстати потеряли контроль над ней((——
Зачем было огород городить?((
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.