Мобілізація

Обговорення подій які трапились в Україні
dovgvj
Новачок

Re: Мобілізація

Повідомлення dovgvj » 23 липня 2014, 06:56

West писав:
dovgvj писав: прости, не могу не спросить, а ты сам где-то воевал?
Ні,бойового досвіду немає.
Для усіх: а ви ніколи не задумувались, що було б зараз якби не було б добровольчих батальйонів та тих 40 тис (теж в основному добровольців).Люди на сході теж думали,що то не їх війна.... поки їх діти не почали підриватися на мінах.Коли стане спекотно, олігархи і "еліта" просто переїдуть у Європу,а Ви залишетесь тут!
мне думать не приходится, приходится видеть: Коля - окончил военный вуз; 2006-2009 работал участковым, в 2008 году уволен под сокращение Ющенко, дальше продавец огурцов, строитель, даже агент по недвижимости - сегодня в АТО; расказывает, связь не организована,штаб обшяется с повстанцами, сдают всех и вся; новобранцы там нах.й ненужны , а то прорвут оборону и возьмут в окружение, рядом должны ь
быть спецы- это залог безопасности и минимальных потерь!
также я со многими знаком с луганска и донбаса: люди не верят правительству, зачастую они никого не поддержиают! но когда по городу ведут огонь с миномета - случайные снаряди рушат их жилищя !!! на самом деле хатит силовых ведомств что бы подавить повстание но с нами играют играют нашими судьбами! для яценюка мы герои контралстрайк!!! потом корупуыя она сейчас зашкаливает веэнкоми, милицыя и прочие озверели !!! на кордонах з днр сдей требуют от 2 до 5 тис. грн за проезд на украину за что эти люди должны воевать, или вот знакомые взяли дом в ипотеку по курсу 4,6 на сегодня отдают все деньги,живут в страхе, рабы, кредит в 4 раза удорожал а банки показыват сверхприбыли так за что им воевать за банкиров!

dovgvj
Новачок

Повідомлення dovgvj » 23 липня 2014, 07:04

OlegLOA писав:а казачок то засланный...
не понял, вмой адрес? а ты поедь посмотри и сам все уведеш!!!

sesh_t
Зацікавлений

Повідомлення sesh_t » 23 липня 2014, 08:39

West писав:Народ, у мене пропозиція.Я іду у воєнкомат добровольцем і, якщо мене беруть служити - Ви (ті, хто не хоче служити,жінок не рахувати ) купуєте мені амуніцію *beer*
http://tsn.ua/video/video-novini/druzhi ... aciyi.html
Я так думаю всі повинні бути в одинакових умовах,ви не є особливим щоб вам все купували бо ви герой і можете піти до воЇнкомату.Забирайте з форуму диванних воїнів і тоді побачим визволення від окупантів і олігархів і заживемо. І не забудьте взяти з дому спортивний костюм і кросівки а також гроші на форму.Хто готовий не говорити а вмерти за те що по телевізору вперед,в мене є номер воїнкома і вас заберуть і приймуть з обіймами,я з ним недавно розмовляв,там й так недобір .
*pioner*

West
Активіст
Подякували: 1 раз

Повідомлення West » 23 липня 2014, 09:34

sesh_t писав:
West писав:Народ, у мене пропозиція.Я іду у воєнкомат добровольцем і, якщо мене беруть служити - Ви (ті, хто не хоче служити,жінок не рахувати ) купуєте мені амуніцію *beer*
http://tsn.ua/video/video-novini/druzhi ... aciyi.html
Я так думаю всі повинні бути в одинакових умовах,ви не є особливим щоб вам все купували бо ви герой і можете піти до воЇнкомату.Забирайте з форуму диванних воїнів і тоді побачим визволення від окупантів і олігархів і заживемо. І не забудьте взяти з дому спортивний костюм і кросівки а також гроші на форму.Хто готовий не говорити а вмерти за те що по телевізору вперед,в мене є номер воїнкома і вас заберуть і приймуть з обіймами,я з ним недавно розмовляв,там й так недобір .
*pioner*
Дякую!
Промо- та інформаційні ролики, кліпи - постпродакшн. Анімація та дизайн логотипів,візитні картки.
http://www.behance.net/leowest
http://www.youtube.com/playlist?list=PL ... a_CD1nqYAt

dARCY
Зацікавлений

Повідомлення dARCY » 23 липня 2014, 09:34

dovgvj писав:
OlegLOA писав:а казачок то засланный...
не понял, вмой адрес? а ты поедь посмотри и сам все уведеш!!!
Поідемо і до вас тролів пуцькиних доберемось *hammer* ...

ЮрийSem
Зацікавлений
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення ЮрийSem » 23 липня 2014, 13:47

А хто як думає .будуть робити ротацію чи демобілізацію тих хто мобілізований ще з березня,квітня?

STREPS
Постійний користувач
Дякував (ла): 6 разів

Повідомлення STREPS » 23 липня 2014, 14:02

ЮрийSem писав:А хто як думає .будуть робити ротацію чи демобілізацію тих хто мобілізований ще з березня,квітня?
я думаю що зроблять все щоб загинуло максимум народу - така ціль.

ЮрийSem
Зацікавлений

Повідомлення ЮрийSem » 23 липня 2014, 14:11

Мда, нема в мене в планах помирати..я мобілізований ще з 10квітня

dovgvj
Новачок

Повідомлення dovgvj » 23 липня 2014, 20:10

ЮрийSem писав:Мда, нема в мене в планах помирати..я мобілізований ще з 10квітня
юра! роскажи, где дислоцыруетесь, как проходите подготовку или на хозработах? какое настроение личного состава?

ЮрийSem
Зацікавлений

Повідомлення ЮрийSem » 23 липня 2014, 21:59

Підготовку проходили на рівенському полігоні. В армії був в піхоті кулеметником, тут радіотелефоніст артилерії...тобто набирали тоді всіх підряд не зважаючи на потреби. Підготовки мало було...помінімуму і ми навіть серйозно до цього не ставилися бо не думали що до такого дійде. За останній місяць активних боїв реально швидко вивчаєш свою справу. Вже війшли в донецьк. Тут реально ужас. Задачі виконуємо але бойового духу нема..всі замучені ..хочуть додому і більше не повертатися і це не через страх а тому що таке враження що нас киданули.. .ніби це не війна а все по сенарію заплановано...плюс ще чому так що одні вже по 4міс тут , а інші спокіно займаються своїми справами дома.

Відповісти

Повернутись до “Новини України та світу”